?

Va ere för jävla eftersnack? Mike skulle bli gay? haha, okeeeej...?

Nej, nu ska jag gå och lägga mig, godnatt alla männid´skor och sov gott!


.

Naaaw!


YES!

Han blev frikänd!

ICA

Haha, nya icareklamen, fett skoj =)

Dagens syn

När jag gick hem hade 42:an stanat med öppna dörrar¨(det är slutstationen) Busschaffisen (smällfet) satt och käkade lussebullar och det stod en semla på "bordet" ni vet där de stämplar? Och halsade cola ur en 1-liter's-flaska.
Ni fattar inte hur kul det såg ut asså!

=)

Ledsen för typp 100 inlägg, men ni behöver ju inte läsa dem :) nu är det ialf reklam, och jag ska göra te eller nåt =) Nåt från köket ialf ;) Vet ni? det är tur att DHW bara är 1 gång i veckan, då längtar man mer, och så är det 1000 ggr. bättre då!

=)

HAHA, gu va kul!! Brocolimannen!! =) Jävlar stackars barn!

!!!!!

omg!! Han tänker döda kathrine!!

!!!!!

Men gud, nejnejnejnej!!!!! Hon får inte dö ju!!!!!!!

Gaah! =)

Fett smart, en kalender :) Kulkul :) Aldrig utan en kille :)

:O

Vilken jävla bitch till mamma!!

Hahaa!

Don't use that cind of languige! (kan inte stava)

Hahaa!

Don't use that cind of languige! (kan inte stava)

OMG!

Eller kathrine och dylans barn

OMG!

NEJ!!! Jag sa ju att det var han!! Han ska mörda Susan och MJ!!!

DHW

Tjosan svosan!

Idag var det ju nästan vårväder ett tag, ellerhur? =) *hoppas* Men när mamma kom hem så sa hon att det regnade... Suuuuuck!! :( Jahapp, allt jag har i tankarna just nu är att jag ska hinna dusha och så innan desperate housewifes: missa inte det ikväll!! Okej? Lova!?! =) Kvällen's program handlar om:

Susan och Edie kommer varandra närmare när de blir inlåsta i en källare. Brees planer att hålla sin son nära sig, slår tillbaka. Gabrielle förlorar kontrollen över sina barn och vänder sig till Carlos. Lynette följer ledtrådarna för att finna Porter och hon hamnar hos sin mamma. Daves hämnd börjar visa sig.

Omgomgomgomgomgomgomgomg!! =)  Spännande värre! Men nu ska jag hoppa in i dushen! Ledsen att det blev ett så kort inlägg.... :)


Sommartid... blä!

Tjoo!

Idag började morgonen som ett helvette! Har ju inte ställt om sig till sommartiden än, så egentligen gick man ju upp 5:30.... kuul...! Och igår kunde jag inte sova heller... gick ju egentligen och lade sig 21:30....

Nej, vet ni? Jag bara skojar =) Okej, jo, jag hatar sommartid och så, och det är en hemsk omställning, nu är klockan t.ex. egentligen 18:00, men nu har vi ju ställt om så den är 19:00.... Känns som att hela kvällen försvinner ju! Men, igår kunde jag faktiskt somna, jag var dödstrött, och imorse vare så tidigt så jag hann inte känna efter om jag var trött....

Dagen började med matte, och jag kunde som vanligt inte pallra mig dit i tid, jag måste verkligen skärpa mig!! Men sedan fick jag reda på att jag fått alla rätt på diagnosen, och då blir man ju genast på bra humör!

På gympan körde vi badminton/tennis, badminton för min del, en apa kör tennis bättre än jag... =) Körde med hagis först, å de va skitkul, för han träffade ju alla bollar eftersom han går på badminton... =) sen kom albin, leo och gustaf, och dom körde på blodigt allvar, så de va inte lika kul ju ;)

Men nu ska jag kolla på Love acculey (säkert felstavat xD) Guuu, va jag verkar som en filmoman! =) haha


Söndag = ångest

Hej tjollahopp!

Först av allt: Grattis Isabelle, nybliven fjortis! :)

Efter att Katinka gått, vid 10 - tiden, lade jag ihop gästsängen och så, sedan fick jag värsta rycket: jag damsög och dammade hela mitt rum, öppnade fönstret (efter att ha tagit bort alla tusen prydnadsgrejer, sen fick jag försöka lirka upp det, men det övergick sedan till våld...) som sagt, vädrade, sedan tog jag en dush, och unnade mig mina miljardersmiljoner dush, scrub, och lotions ja fick på min tjejmiddag =) Sen satte ja mig ner och kollade på "Green stuffed tomatoes (stekta gröna tomater)" För er som inte sett den: Ni måste kolla på den! Det är verkligen den bästa film jag nånsin sett! Haha, sen kollade jag igenom alla omärkta dvd:er som vi har hemma, för att kolla vad som kunde tas bort och så =) Då fastnade jag framför "Svarta pärlans förbannelse" haha :)

Annars har väll dagen bestårr av att jag dränkt mig i självömkan... Jag är fortfarande mätt från igår, ben&jerrys, den med brownies och kakdeg ni vet? A, en halv búrk sån (delad med katinka ofc) + massa godis =) Vi kollade först på "She's the man" sen "The perfect man"  sen "Djävulen bär prada" Sen skulle vi sätte på "se upp för dårarna" men ingen pallade ;)

Eftersom att det nu är söndag kväll så får jag som vanligt värsta ångesten: var tog helgen vägen? åhnej, imorn är det skola! Nån som känner igen sig? Ush....

Men nu ska jag ta ett bad och läsa ut min bok, för vet ni va som händer när jag läst ut den? Då ska jag läsa om Twilight-serien!! =)


Vårbilderna

Härom dagen så pratade jag ju om att vi skulle ta vårbilder, här är de jag skickade in, de var inte sååå bra, menmen...







Jae ganska nöjd med dem ändå =)

Bok Bok

Nu har jag käkat lunch och så, mätt och belåten!

Det blev två linnen från Bik Bok:


Ett lila med spets, och ett grått likadant!

Morrn'

Godmorgon!

Jag vet inte vad som fick mig att vakna så tidigt... =) Men jag vaknade ialf på gott humör, så det var ju bra!

Jag ska strax äta frukost och sedan bär det av till Bik Bok (har lagt undan lite grejer där) Och sedan ska Katinka komma hit, och sova över, det ska bli jättekul :)

Sen måste jag väll antagligen städa i mitt rum, *suck* om man inte är van vid att vara där så kanske man får en förgiftning eller nåt :S Haha, nä bara skoja! :)

Men nu börja magen kurra, hejs!


Godnatt!

Sov gott och dröm sött! <3

Hur ond är du?

Du är 15% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se



Ja!!

Helt rätt! =)

!!!

Spännande!!

...

Synd dethär, Laila kmr ju vinna...


Test

Gjorde just ett test =) Hur mkt emo är du?
Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Testa hur emo du är i testportalens emo test!



Let's dance

Jag gillar inte Laila, men jag måste erkänna att deras shownummer var jättefint och superbra, hur ska Magnus kunna toppa det? =) Jag har nog ändrat åsikt lite, båda är ju säklart värdiga vinnare, men jag hejar ändå lite mer på magnus, bara för att han har utvecklats mest =)

Jag kom på en grej, tänk om nån skulle råka paja glasskon, haha!! Har den i golvet under sändning när de kommer in i white room likxom! Taha!
jo, angående personen på bussen;
Hon gick på på samma hållplats som jag och satt berdvid mig, och ringde då ett samtal, till något barn verkade det som, och hon pratade väldigt högt, så att de flesta på bussen kollade på henne, sen ringde hon typ sin man, sen en jobbarkompis, sen nåt affärssamtal, sen en kompis, and so on, samanlagt 7 samtal.... ja, jag räknade, det var svårt att låta bli =) Jag va såhär - - nära på att säga till henne: Kan du inte sluta prata i telefon nån gång!?! Du är en sån människa som inte bara kan sitta på bussen, du bara måste ringa folk, ellerhur? Du är säkert en sån som ringer, men aldrig blir uppringd!

Nu är let's dance slut, okej, han kunde inte toppa det....
Herrå!

Let's dance

Hejsan hejsan!
¨
Sitter härå kollar på let's dance =)  Hejar på Magus och Annika,
1. Annika förtjänar att vinna nån gång, hon har ju liksom fallit på mållinjen 2 ggr...
2. Magus har utvecklats mkt, Laila var ju bra från början, det är ju lite fusk...?
3. Gillar inte Laila, hon är bara falsk...  (a)

Idag när jag åkte till dansen vare an person som satt breve mej som jag störde mig så jävla mkt på, hehe..., okej, mer om det snart, för nu börjar det!

.

Nu är jag hemma! Men jag skriver mer efter maten, kom på att jag kanske ska vara lite snäll och hjälpa till, känner mig lite mobbad, lla utom jag lagar mat, hela familjen blir det ju om jag är me =) Hörs senare!

I'm in love!

http://h41308.www4.hp.com/richmedia/show.php?cc=&ll=&cat=mobile%20products&prd=HP%20Mini%201000%20Vivienne%20Tam%20Edition&jumpid=re_r10783_1-mrmid_cc=_ll=_segment_psg/ra/HP%20Mini%201000%20Vivienne%20Tam%20Edition/ProdPage_viewpoint

(kopiera länken och gå in på internet, det funkade inte att fixa en länk...)

Kortis

Hejsan!

Dethär blir bara ett kort inlägg, för jag ska iväg till dansen snart =) Har precis varit hos tandhyginisten, för att "putsa" tänderna =) Han är så himla snygg!! Dreggel gurgel.... haha =) han trodde jag gick i 8:an, och sen sa han: "Vad ska du bli när du blir stor då?" Där krossades ju mina tankar liksom... :/ gaha!!! bli när jag blir stor.... *mutter mummel*
Jaja, så går det när man spenar in en 25 åring som ser ut som 20, och jättesnygg, synd.. haha, typiskt mig ;)

vem hejar man på i let's dance ikväll då? Morgan åkte ju ut....   :( depp...

Men nu ska jag göra mej iordning, hej så länge!

Bra där!

Såg att mina besökare ökat med ca. 20 pers, man blir så himla glad när man ser sånt, får en liksom tt vilja fortsätta blogga, fortsätt så!

Det är vår!

Hejsan!

Jag sitter här och försöker gallra ur vilka bilder jag ska skicka till datalärar'n - våran bildlärare var sjuk idag så vi fick i uppgift att gå ut och "fota våren" haha =) Sen ska vi skicka in tre var och de tre bästa i hela klassen kommer på framsidan på skolans hemsida! Som om nån av mina skulle komma in! =)

Nu sitter pappa och andreas här och kollar på antikrundan, hur kul kan man ha? Haha,

Vad heter det när pensionärer är ute och går?
Antikrunda! :)

De e nån gubbe som samlar på böcker om svamp.... kuul....!

Men nu ska jag fortsätta med bilderna! Och göra franskan... Hah, på tal om franskan, idag på lektionen hade albin föredrag om  orangina, och visade en reklamfilm som gick i frankrike om det, efter klockan 21 på vardagar gick den, kolla! Den e fett rolig! ;)

=)

Nu har jag suttit här vid fönstret från att solen värmde (15:00) tills nu när det är ganska mörkt (18:58)

Har ni sett att jag bytt ipod? Hört? Bläddra gärna bland dom, haha, dom e ju bra!! Den andra låten är bäst!! Jag kunde inte flytta den... haha, jaja, men lyssna på den speciellt! Jag har lite blandad smak va? x)

Elvis:

Det framgår ganska tydligt att jag tydligen gjort nåt, du ber cornelia svara i din mobil för att slippa prata med mig, och ignorerar mig på pea och facebook. Jag fattar bara inte vad jag gjort för fel. När vi träffades och åt lunch och så, då hade vi ju jättekul. Kommer du ihåg vad du sa då? Jag frågade varför du sagt så fort på msn, kan du på lördag? (eller när det nu var...) Och då sa du: Men jag ville träffas så fort som möjligt, för annars tappar man kontakten med alla!
Klart som fan att du tappar kontakten med folk om du ignorerar! Okej, det är säkert bara med mig du gör så, men ändå, du kanske fattar min poäng...
Japp, jag ville bara att du skulle veta att den tiden som jag var med dig, i somras också, så hade jag skitkul. När vi hoppa omkring och sjöng carola =) Synd att det blev såhär. Och om jag har gjort nåt som har gjort dig ledsen eller så, så ber jag verkligen om förlåtelse! Fast jag kan inte komma på vad det skulle kunna vara, men ialf. Jag hoppas verkligen att jag inte gjort dig ledsen eller så. 
Jag hoppas ju att allt är ett missförstånd, men jag vet bättre än så.
Stackare, vad långt det blev.. Hoppas du orkar läsa. Ville bara att du skulle veta att jag inte menade något illa.

Tanten och pistolen

Hej svej!

Idag när jag kom hem från skolan ställde jag in mig på att göra en minifruktsallad, bestående av banan och vindruvor, och samtidígt göra lite matte. Men när jag kom hem visade det sig att vi hade varken banan eller vindruvor... suck... Så jag fick ta äpple och apelsin istället, jättegott det med, och jag blev så ivrig att jag tog ett helt äpple och en hel apelsin, fast jag är allergisk.... jag vet att det funkar om jag tar bara lite, men det var så gott ju! Sen fick jag vända uppochner på hela lägenheten i jakt på allregitabletter haha, men jag får väll skylla mig själv antar jag.... Och matten gjorde jag inte heller... jag läste min nya bok, "I dina kläder" heter den, riktigt bra!

Imorgon ska jag träffa Mickan, och (hjälp!) ge henne sin födelsedagspresent! Vi ska vara hemma hos henne och få någon av våra spontana ideér, vill ni höra en knäpp histora om vad som hände för ca. ett halvår sedan? =)

Vi var hemma hos henne, och ingen var hemma, det var lite småmuket väder, alla började gå hem från jobbet, och vi hade tråkigt. vi går in i matsalen (som har fönster utåt karlavägen) och jag ser en gul vattenpistol ligga vid fönstret. Haha, gissa min knäppa ide? "Mickan kan vi inte fylla pistolen med vatten? Har du en till?"  "Vaa?" Menmen, hon hämtade en till och vi öppnade fönstret, hon bor på bottenvåningen, så fönstret sitter ca 2,5 meter upp, altså liiite högre upp än människors huven, perfekt om man vill, just det! Skuta vatten på folk! Så där står vi och håller utkik efter lämpliga offer, inga mmed barnvagn eller rullstol hade vi kommigt översens om, vi är barmhärtiga vi! Men det roliga var att en som vi sköt på (kvinna, 50+) stannade utanför fönstret jättelänge, oh vi duckar ju såklart när vi träffat nån, så när vi kika upp stod hon kvar å ba blängde på oss! Vi duckar igenn, och efter nån minut så hör vi en jävla smäll bakom oss, vi aaah va händer!?! Vet ni vad hon gjorde? Hon kastade in en klubba! En godisklubba! Vi vet fortfarande inte  varför... Mickans gissning (inte riktigt seriös) är att hon tyckte "oj vad roligt, så söta barn, jag ska ge dom en godis!" Min gissning är att hon ville göra oss illa, och var så ursinnig att hon tog första bästa sak hon hade och kastade.

Men nu ska jag ta en macka eller nåt, för jag är hungrig =) Pappa kom precis hem och meddelade att det blir kroppkakor till middag, det är riven potatis med fläsk i (som man gjort till en boll) som man kokar första dagen och andra dagen delar man på dem och steker =) Alldrig smakat, men det låter gott!


Godnatt

Jävlar va spännande! =) Jag trodde Dave skulle mörda henne, va heter hon? Tanten som han fick in på sjukhus, mckluskey eller nåt.... =) Men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

=)

Känner mig så jävla smart =) I told you so!

.

Bra där Preston!

DHW

Gosh, det var den kortaste reklamen jag nånsin sett! =) Jag har redan sett många klipp idethär avsnittet (DHW) för jag fuskade lite.... (a) Men oj vad många som kommenterat mina dreggelbilder =) gaah, jag ger mig! =) den om att hans mamma såg honom först var bäst ju =)
 
Jag sittter i pyjamasen och ett kopp te stadigt i handen, och tittar på min favvoserie, kan det bli bättre? ;)


01:33, sent för mig!

ushling ushling, kan inte sova...

Godnatt!

Katastrof! Imorn ska vi fira morfar 80 år, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! Skorna ser ut som 2 storlekar för stora! Jag vill ha jeans, men det kan jag ju inte ha på en sådan tillställning!! Omg....   Hjälp...?

Jaja, men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

.

Sorry (a)

gosh!

RobertPattinson.jpg Robert Pattison image by parkerilla

jag dör!!


!!!


.


=)

Asså jag måste bara få säga att jag såg honom i harry potter filmen för flera år sen, så jag såg honom först!!


I harry potter filmen


Dreggel!!!



Dreggelvarning! Vem vill inte vara Kristen?

Winhoo!

Igår middag så sa mamma att jag måste ta ledigt från skolan i två dagar, huuh varför jag kmr missa jättemkt? Men det visade sig att vi skulle till london! Då var det ju en heeelt annan sak! =) ska bli jättekul!

Fick reda på mitt no-resultat idag, 25/26! Toppennöjd!! På lunchen kom jag ellinor elsa rita och julia på lite alla barnen historier: Jag kom på en som var sååå tråkig att den blev rolig! Alla barnen lekor polis utom jock, för han leker kock!!!
och elli kom på en rolig! Alla barnen har KK:s utom Myrran, för han har syrran!! Och jag körde an gammal: Alla barnen har kondom utom lasse, för han har ICA-kasse!!!!! GAAAH!! XD Efter skolan gick katinka och jag hem till mig, men hon kunde inte sova här, för hon ska jobba imorn, men vi tar det näsa helg istället! ;)

Som ni kanske fattar  har jag haft en riktig toppendag! Det5 beror nnog delvis på det fina vädret! JAg har proppat in min enooorma vinterjacka i garderoben igen, jag känner mig fri!!

På dansen började vi på en ny dans, till en ganska snabb låt! Men den är jättebra:


Visst?

Ha en bra fredagkväll!

=)

=)


XD

Brorsan är sjuk, så vi sitter och kollar in massa videos =) här är en rolig, från 5:40 och framåt ere roligaste ;)


=)

Ni har säkert sett den förut men, så Söt!


x)

Haha, såg just på blogg.se att mellannjölken börjar säljas i svart förpackning idag... Jag dricker inte mjölk annat än i oboy, men man blir ju inte direkt mer sugen av en svart förpacning..... ;) Menmen, det är ju för miljön, så what ever!

Konstigt väder idag va? Först vårväder, när jag svänger runt hörnet börjar det blåsa som fan! Sen på lunchen så snöar det! Whaat? Taha, på tal om lunchen: Vi läser en bok i skolan som heter Förföljaren, påå lunchrasten tog jag, Katja, Ellinor, Constance och Elsa med våra böcker till fönsterna och läste, å jag kunde inte lägga ifrån mig den, så jag läste när jag åt också, men hur kan man göra annat när twilight är slut?

Byebye blåbärspaj!

The body shop

Tjabba tjena hallå!

Hur är det? Jag är på toppenhumör! =) Hur kan man vara annat när ens hummör och solen strålar ikapp?
Idag efter skolan gick jag till the body shop för att byta ut en cocnut lip butter (jag fick 2 likadana) och för att utnyttja mitt presentkort! Haha, jag tänkte att jag bara skulle byta och bara kolla lite, men jag kunde ju inte holla mig!! Jag bytte till papaya och jag köpte rastberry body butter!! Den luktar sååååååå gott!! Somrig, glassigt, frächt! Mumma! Jag hhittade också en jättego' lukt, brazil nut hette den, men jag kunde inte köpa den eftersom att jag är alergisk mot nötter så kan jag inte ha den... :( man ska ju namligen inte ha produkter med ingredientser som man inte tål! =) smart va? Men asså the body shop hjälper ju mot torr hud lika mycket som godis är gott!

Alla grejer från the body shop som jag har!:

Body butter: Coconut, Raspberry, Wild cherry
Body lotion: Coconut
Body scrub: Coconut, Wild cherry
Lip butter: Coconut, Papaya, Pink grapefruit
Shower cream: Coconut, Wild cherry


Men nu ska jag fortsätta tjecka in the body shop:s hemsida ;)


 
De jag köpte idag




Lite av det ´jag har, men jag har inte köpt nån för egna pengar, bara fått =) Raspberry köpte jag på mitt presentkot ;)

Jag sa ju det!!

JAG SA JU DET HELA TIDEN!! Ni vet dedära med Mike och David? HA! Jag hade rätt =) Så spännande!


Nu ska jag ta en dush och gå och lägga mig, och deppa över att twilightserien är slut....

Godnatt!


Hemmafruarna ikväll:

Lynette tar till extrema åtgärder för att skydda sin son. Carlos inser hur mycket Gaby har offrat för deras familj. Bree vill bevisa för Andrew att hon accepterar honom för den han är. Katherine finner lyckan när Susan och Mike inser att deras förhållande är dödsdömt. Dave börjar flippa ut.

Detdär sistnämda får mig nästan att dö av spänning!

Tristdag

Tjeena!

Imorse trodde man ju  inte att det skulle bli sol ellerhur? Det småduggade och var mulet, och då blir man ju på toppenhumör! Jippie!

När jag kom till skolan var mitt hår alldeles fuktigt och jag var desseutom sen, dagen blev bara bättre och bättre! Desseutom så läste jag ut "Så länge vi båda andas" Fan. Rent ut sagt. + att nu måste jag plugga till båda So och No, men jag antar att jag får skylla mig själv, jag har skutit på det så mycket.... Och det har resulterat i att jag har pluggat till så i cirkus 3 dagar, och no...? Inga! Panik!

Imorgon skulle jag och conne gåttt på bio, men jag tror inte det blir av, vi ska nog vänta tills wildchild eller en shoppaholic kommer ut ;)

Men nu: Plugg!

Negativa dagar:

Morrdag
Tristdag
Ontdag
Tokdag
Fegdag
Lögndag
Surdag´

När jag är på dåligt humör kallar jag dagarna för dethär, som sagt: vänj er!

Funny mornong! (Funny bunny, haha, lättroad!)

Imorse fick jag en glad överraskning kan man väll säga! Jag vaknade av att den !%)U/= väckarklockan som vanligt ska förstöra min morgon.... Åt frukost, och pappa tog slut på mitt favoritbröd, så jag fick äta vanligt vitt bröd, såndär som växer i munnen ni vet? Man ska ju egentligen rosta det, men det hann jag inte för klockan var redan 7:30... Sen fick jag ju skynda mig på som sjutton, och tröjan jag tänkte ha hade såklart inte torkat, skitkul. Så där var hela min outfit förstöd! Sen var jag nästan klar, men jag kutade omkring i hela lägenheten med tandborsten i munnen och letade efter mina hemnycklar! Jag visste att jag hade lagt dem i väskan i lördags, men där var dom inte så jag blev desperat och frågade mamma om hon sett dom, och tillslut om jag kunde ta hennes, men vi var sist hemma, så det gick inte... Tillslut hitta jag dem i ytterfacket på min väska, så typiskt!! Och då var klockan redan 5 övet, ås jag skyndade mig som sjutton, ner i hissen och ut på gatan. Precis när jag öppna porten kom jag på en grej. Jag hade fortfarande tandborsten i munnen. Då började jag gapskatta! upp i hissen igen och slänga in tandborsten i badrummet! Fortfarande gapskrattandes! Så var mitt dåliga humör som bortblåst! Snacka om lättroad va? =)
När jag kom till lektionen så fick jag reda på mitt matteresultat, 38/40, übernöjd!

Nej annars då? Jag har "pluggat so", kommer ju på andra grejer att göra hela tiden... Men jag kan lite ialf, men jag måste tvinga mig att göra mer, eftersom att imorn hinner jag inta så mkt, de är ju desperate housewives! Behöver dte för mitt eget välbefinnande förstår ni!

Nu ska jag göra t... Plugga so menar jag!

XD

Nu är vi klara med alfapet =) Jag vann, andreas fick 57p, pappa 66 och jag 106! Därför har jag mkt tillfredställande i svenska =) haha!

Jag glömde berätta en rolig grej som hände ingår när mamma och jag skulle hämta våra jackor när baletten var slut:

Det är ju inte precis kö, man står bara bakom disken med sitt nummer och när nån fått sina grejer och går så klämmer man sig fram =) Det var en tant som stod till höger, och så gick mannen till vänster om henne, så jag klämde mig då fram i den lilla luckan som blev, och väntade. Helt plötsligt så hör jag tanten:
"Du vill komma fram eller?" säger hon lite barskt, och jag fatta ju inte att hon pratade med mig föränns hon tittade uppfordande på mig, så jag var ju  lite chockad...
"...Va?"
"Ja du tränger dig!"
"Va? Asså nä, det blev en lucka s..."
"DU TRÄNGER DIG!"
Då svarar inte jag, haha
Sen när en kommer och ska ta nåns nummer så böjer hon sig fram å ba:
"TA MITT NUMMER NU HÄR!!"
Och nu undrar jag: vem var den omogna av oss liksom? =)

Haha, men nu ska jag hoppa ´ner i badet och sen blir det so....

Slappsöndag! *nice*

Sorry för dåligt bloggande idag! Det blev ingen bio med conne idag, vi tar det på onsdag isttället, och firar att so-provet är över! Idag blev det först promenix med familjen och sen med sally (a) hade ju ine "bokat in" något annat eftersom jag trodde att det var bio som gällde... =) me´n de e chill!  Nu ska jag köra alfapet med andreas och pappa, sen blir det ett långt bad med alla evinnerliga kokosprodukter som jag fick i fredags! (peeling, dushkräm och bosylotion är bara några av dem!)

Ha det!

Svansjön

Mamma och jag har precis varit på baletten svansjön, har aldrig sett den förut, bara nötknäpparen, men superbra var den!! Ni som inte vet vad den handlar om:

Akt 1

Utanför drottningens slott

Prins Siegfried hyllas på sin födelsedag av traktens

folk. En hovnarr gör stämningen glad och otvungen

och man roar sig med dans. Drottningen anländer

och förklarar för sin son att han bör gifta sig. I morgon

på balen måste han välja sin brud. Befallningen

gör prinsen missmodig. Han är ung och vill ännu

inte ingå konvenansäktenskap.

Det börjar skymma och dimma drar in över sjön.

Man ber prinsens informator berätta sägnen om

Svansjön. En elak trollkarl håller till i ruinerna vid

sjön i skepnad av en rovfågel. Trollkarlens oförmåga

till känslor tvingar honom att förvandla unga

kvinnor till svanar. Endast nattetid får de återta sin

mänskliga gestalt. Om någon ung man förälskar sig

i en av dessa kvinnor och håller sitt trohetslöfte, förlorar

den onde trollkarlen sin makt och förtrollningen

upphävs; svanarna förvandlas åter till kvinnor.

Denna berättelse gör ett djupt intryck på prinsen;

han faller i tankar och märker inte sin omgivning.

När han totalt glömmer sin danspartner i polonäsen,

lockar hovnarren med sig folket från platsen,

men när en flock svanar flyger förbi följer prinsen

efter dem.

Akt 2

Vid Svansjön

Trollkarlen bevakar en svanflock. Han gömmer

sig när prins Siegfried kommer. Siegfried betraktar

svanarnas oro. Han fäster sig vid en underbart

vacker vit svandrottning som först förvandlas till en

ung kvinna inför hans ögon. Hon, Odette, skyggar

först för denne främling, men känner sedan en växande

tillit för honom. Siegfried grips av häftig och

uppriktig kärlek till Odette, som besvarar denna.

Prinsen svär henne evig trohet.

Deras trohetslöfte undgår inte trollkarlen, som

tvingar Odette in i svanskepnaden och smider onda

planer mot Siegfried.

Akt 3

Balen på slottet

Drottningen rustar till en festlig bal. Gästerna,

inbjudna från olika länder, samlas, bland dem sex

unga prinsessor. En av dessa ska prins Siegfried

välja till brud. Men prinsen har ännu inte kommit

- gästerna är förbryllade. Hovnarren börjar med

sina lustiga upptåg och gästerna dansar.

Äntligen anländer prinsen. Men han vänder sig

kallsinnigt från de sex prinsessorna, i hans hjärta

och tankar finns bara Odette. Plötsligt ljuder fanfarer

och två okända gäster uppenbarar sig. Det är

den förklädde trollkarlen - nu i skepnad av Rothbart

- som kommer till balen med sin svartklädda

niece Odile. Henne har han för kvällen givit Odettes

anletsdrag. Planen går ut på att Odile ska förvrida

huvudet på Siegfried och förmå honom att förklara

henne sin kärlek.

Prinsen tror att Odile är hans Odette och meddelar

sin mor att han beslutat att äkta henne. Trollkarlen

triumferar. Prinsen har brutit sitt löfte till Odette

och hennes öde är därigenom beseglat. Hånskrattande

försvinner trollkarlen och Odile med sitt följe.

Prinsen förstår att han blivit vilseledd. Förtvivlad

störtar han iväg till Svansjön.

Akt 4

Vid Svansjöns stränder

Natten är snart slut. Svanflickorna dansar och väntar

på Odette. Förtvivlad kommer hon äntligen och

berättar om prins Siegfrieds trolöshet. Svanflickorna

är upprörda. De har nu förlorat hoppet om att bli

befriade. De vill trösta Odette, men de kan inte

närma sig henne. Det är liksom en osynlig trollkrets

kring henne. Plötsligt hör man trollkarlens triumferande

skratt, han skingrar svanarna och försöker

döda den hjälplösa Odette. Prinsens ankomst hejdar

trollkarlen, som försvinner tillfälligt. Prinsen frågar

efter Odette, men svanflickorna vänder honom tyst

ryggen.

När Odette ser hans förtvivlan ger hon sig till

känna. Prinsen ber Odette om förlåtelse. Han har ju

inte brutit sitt löfte eftersom han trodde att Odile

var hans Odette. Hans kärleksförklaring i slottets

sal var riktad till henne! Den rasande trollkarlen

försöker skilja de älskande åt, men ingenting kan

övervinna den rena, unga kärleken. En strid utkämpas

mellan trollkarlen och prins Siegfried. Trollkarlen

blir besegrad, hans makt är förevigt bruten.

Så segrar den rena kärleken över det onda. Förtrollningen

är upphävd. Odette och prinsen vandrar

mot den uppgående solen.

Så bra! Pampig och romantisk! =) Lite bilder, jag tog bilder i guldfoaljen och så, och på slutet när alla aplåder var, men eftersom att bilderna förstoras upp typ 100 ggr på datan så är det sämst kvalité så här kmr proffsbilder istället =)


Siegfried, Odette och alla svanar


Odette


Trollkarlen (Rothbart) och Odette


Narren


Siegfried och Odette


Svanarna


Så hilma bra asså =) Men nu ska jag gå och lägga mig, gonatt! (jag har inte läst twilight idag, nu ska jag ta igen det!)

Constance: Vill gärna se bröllopsduellen =) Ring imorn ;)

Tjejmiddag

Här kmr lite bilder från tjemiddan, som utlovat! Låt bilderna tala för sig själva!



Och här är grejer som jag fick =)


Spray bodylotion, coconut, the body shop
Dushkräm, coconut, the body shop
Body butter, coconut, the body shop
Peeling gel, coconut, the body shop
Parfym, kokos
Body lotion, kokos
Lip balm, coconut, the body shop
Supergullig krytpåse
Badkulor
Flipflop nyckelring
Hjärtörhängen
Halsband
En till lip balm, ska bytas mot annan sort =)
Constance bjuder mig på bio imorrn'

Och så har jag inte fått av ebba elli och wendela än =) kulkul! Men jag kmr inte ihåg vem jag fått allt av =) menmen, tack allihopa!! Mkt kokos jag fick föressten, tur jag tkr om det!


Godnatt!

Tjabba tjena!

Jag har kommigt på ett nytt ord (tror jag) som jag är just nu: bombtrött! Alla har nu gått från tjejmiddan och jag ska gå och lägga mig och läsa twilight =) Skriver mer imorn och laddar upp bilder! Allt jag kan säga nu är att det var jättekul!

Godnatt!

Gonatt!

Mammna och jag  kom på att dt blir för stressigt imorn efter skolan, så jag ska hoppa över dansen, synd egentligen, men jag hatar att stressa! Skulle bara säga det och Godnatt!

Torsdag, och twilightberoende, 278 sidor på 1,5 dag, borde jag söka för dethär?

Hemma. Ush vad jag har mkt att göra. Typiskt. Jag ska handla. Städa. Plugga. Dendär tjejmiddan börjar bli mer komplicerad än vad den skulle från början... Men missförstå mig inte, det ska bli jättekul! Men jag måste liksom göra allt idag, duka, städa... Även fast det börjar 19:00! Nån som är intresserad av att veta varför? Ni får veta ändå ;) Om jag aldrig sagt det förut så får ni veta nu, men jag har dans på fredagar, den börjar klockan 16, och jag måste åka 15:15 för att hinna (skolan slutar 14) så på den tiden hinner jag väll byta om, äta mellis och slänga ner en bok i väskan (om det inte är twilight, den ska hanteras med vördnad!) och dra iväg! Dansen slutar 17:00 dårå, och jag kommer hem vid 17:30-tiden om jag skyndar mig till bussen  som går 17:03... Alltså har jag ingen tid att duka eller nåt imorn...
Vi blir 14 stycken, de va ju skoj, det var bara Elsa Bo och Alice som inte kunde komma, lite tråkigt, men jag hänger inte läpp för det!
Imorgon så är det fredag den 13:e, och vi blir 13 personer vid bordet (Julia G har dans innan, så hon hinner inte till 19) Tur man inte är skrockfull!

Idag på fanskan så hade vi redovisningar om frans mat, eller typ baugette, cider, bireost, macarons o.sv., mkt efterrätter ialf, och ost! Våran lärare kom på den oerhört uppskattande ideén om att vi skulle ta med  oss smakprover också =) Så vi hade picknick kan man väll säga... mätt blev man ialf, och tur det, för vi fick en gryta med fettklumpar i (lite av klumparna bestog av kött också, tänka sig...!) Efter franskan hade vi svenska, och då hade jag fått en rejäl sockerkick, + att jag har pms, och då, om jag tkr nått är kul, skrattar jag dubbelt så mkt åt det, om något är sorgligt gråter jag dubbelt så mkt, om jag blir arg, ja ni fattar! Så när vi hade läsning hade jag det + sockerkick! Och jag läste twilight. På ett sorgligt ställe. Och katinka satt bredvid mig och läste också ett sorgligt ställe. Båda fick tårar i ögonen... =) Sen skrev vi världens roligaste lappar.
Lapp 1. Mmm...
2. Lite mer
3. TWILIGHT!!!
4. ì livet!!!
"Hon snodde dina lappar!!"
5. Hon är så victoria!!!!! (måste läst boken för att fatta)
6. TWILIGHT ÄGER!!!
7. OH YEAH!
"Okej elin, bokklubb, är twilight
8. Najs
"eller"
9. Bajs
"ge mig lapparna för fan!" *gör om*
"Okej katinka,
10. Najs
11. INTE Bajs *gaah!!!*
12. Edward skulle välja mig framför dig! Jävla varulv!!" 

Haha! Verkligen.... Vad är rätt ord? ....


Menmen, somsagt har jag mkt att göra, hej svej!

NEJMENVAFAN

En sida i boken i mitten är vikt!! :/ De va väll jävligt onödigt!!? VA!! VAD ÄR FÖRKLARINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVARA FÖR IN I #!%&)%/½%?/?!?!?

TWILIGHT ÄR HELIGT!

Wiho!

JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den sista twilightboken har kommigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De är min lyckodag, kan leva på denhär känslan!!! =)

Jag har haft en helt vanlig dag så den orkar jag inte skriva om =) Men jag har lite att göra så jag "roar" er med en lista:

Franskaläxa tills torsdag
Läsa Så länge vi båda andas!
Kolla på desperate housewives
Tvätta håret, fast jag vet inte hur jag då ska göra med det på fredag, för min bästa hårdag är dagen efter jag tväättat det, och så vill jag ju ha det ¨på fredag (min tjejmiddag) men jag måste tvätta det idag, annars kmr det vara dösmutsigt imorgon.. jag kanske kan blöta det på torsdag? hhhhm..... XD

Nu ska jag läsa!!
Kram <3


Godnatt!

Hejsan!

Dethär är bara ett kort nattinlägg, ledsen för dålig uppdatering idag, men jag har varit upptagen hela dagen faktiskt! Men mer om det imorgon, allt jag kan säga är att jag har förbannat ont i fötterna! Godnatt, nu ska jag läsa min beroendeframkallande bok!

Lördag

Jag känner att jag har utnyttjat dagen! Gick upp till fältan vid 11:30-tiden, i vanliga fall har jag inte ens gått upp vid den tiden =) Jag lade undan ett par skor (Till palsternackan, jag vet inte om jag sagt det, men varge gång jag säger ordet tjejmiddag så blir mamma typ hysterisk, så pappa kom på att jag skulle ha ett kodord till det, och det är palsternacka nu dårå, bara så ni vet XD) De var ett par inte så märkvärdiga, svarta med kilklackar, ska övertala mamma =) Jag köpte en väska med axelrem, svart, kanske laddar upp en bild sen, finna på H&M för cirkur 180 kr =) Men nu ska jag körea wii med brur min =)

<3

twilight-1.jpg picture by starbucks_mcduff

Me love! Men håll med om att det är konstig översättning på rubrikerna, Twilight betyder ju skymning, men bokern på svenska heter När jag hör din röst, New moon betyder nymåne, på svenska boken står det När jag hör din röst, Eclipte betyder förmörkelse, typ månförmörkelse i dethär fallet tror jag, boken heter Ljudet av ditt hjärta och den sista, Breaking dawn översätts Så länge vi båda andas, det betyder Gryning. Konstigt. På svenska rubriken är det mer uttaget från handlingen i boken..... Jag rekomenderar dom ialf, jag har inte prövat, men egentligen ska man nog läsa dom på engelska, det är alltid bäst att höra författarens egna ord, men eftersom att jag suger på engelska så valde jag den svenska versionen...

Imorgon blir det plugg för mig, so-prov på onsdagen och redovisning på måndag eller tisdag, vi vet inte :S får nog ringa alla imorgon och kolla om nån kan hjälpa mig, JAG vill inte skriva allt själv bara för att det är jag som råkar ha texten! Leo var den enda som erbjöd sig, men jag ska nog försöka ialf själv först.... jag hoppar upp och ner just nu av entusiasm som ni förstår... Godnatt!

Godnatt!

Hej hopp! Nej föressten, inte hopp, jag är ganska trött faktiskt... Jag ska gå och lägga mig snart, och gissa vad jag ska läsa? =) Men först ska jag titta på vem som åker ut ur let's dance! Heja Morgan =) Godnatt!


Kväll och Let's dance

Hejsan hejsan!

Nu har jag precis varit ute med Sally, och nu är det paus i let's dance, heja morgan!

Nån som känner mig vet hur mina flummutbrott kan vara, när jag skrattar så jag tappar andan, får tårar i ögonen och typ kippar efter luft... Bra att veta om man ska första min nya s.k. "rutin" här på bloggen, replik!

Idag var det Ellinor som uttalade sig om mitt skrattanfall dårå.
"Asså hörrni, tänk på Elin som full asså, som dethär fasst tio gånger värre! Det måst jag se nån gång!" Då började jag förståss skratta ännu mera... =)   (för allas information så har jag aldrig druckit, hehe bara så att alla vet (a) i'm a good girl tihi)

Idag ringde inte väckarklockan, så mamma kom in i mitt rum när det var en halvtimme kvar tills jag skulle gå upp, "Elin. du måsta ju gå upp nu?" Jo tack, jag fattade det då, liiite för sent...

Som ni vet så beställde jag de två sista böckerna i twilight-serien, fast det gick bara att boka den sista eftersom att den inte har kommigt ut på svenska än, och iförrgår så fick pappa ett brev hem om att den tredje boken gick att hämta på sabis =) så han sa att han skulle hämta den på torsdagen, så när jag kom hem igår var det första jag sa:

"PAPPA!! Har du boken!!!??"
"Mm..... Jag hämtade den åt dig...."
"VAR ÄR DEN!!!????"
"På ditt skrivbort, lugna ner dig!"
"TAAAAAACK!! TACKTACKTACKTACK!!!!"

Jag satte mig ner och läste den direkt, men bara i typ en halvtimme, för sen ringde mickan upp, så vi gick en promenad på djurgår'n :p en timme! jag är stolt! Sen läste jag på kvällen, och till 23:30.... =) Läste mellan lektionerna, och när jag kom hem. och på bussen till dansen, och innan maten, nu är jag på sidan 171, FATTAR NI ATT JAG ÄR BEROENDE?


Men nu börjar det igen, skriver kanske mer sen =) hejs


Godnatt!

Dethär blir då bara ett snabbt godnattinlägg =) Pappa hämtade ut den 3:e twilightboken om jag beställt idag, ljudet av ditt hjärta, jag har läst lite och är på sidan 79, otroligt bra! Älskar böckerna, men som sagt har jag inte sett filmen, hur blir det constance? ;)

Men nu ska jag gå och lägga mig, och läsa =) tihi, sov gött!

...?

Ush, jag har börjat känns mig krasslig i halsen, hoppas att det går över under natten... antar att jag får använda min födelsedagspresentssjal imorgon för att värma den =)

Godnatt!

<3

!!!

Okej, jag tycker ialf att det var mer spännande än orkanen... =) Nån mer?

Min teori om dave och mike tycker jag faktiskt stämmer, leta i arkiven efter den =) (Mike och susan körde på en familj, mamman och barnet dog, men man sa inget om mannen. Tror att dave är mannen, och ska nu mörda mike, hans övervakare eller va han va, sa ju: han är med i ditt band!) Fast jag fatta inte riktigt att han bar ut honom från branden, men kanske för att han inte skulle få skulden, och för att ingen ska tro att han vill mike något ont? =) haha min låååånga toeri =)

Men nu ska jag gå och lägga mig, 8:00 på engelbrekt imorgon!

!!!

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG! Det är så bra =) sitter här med ett enormt smile över ansiktet XD

Idag har varit en bra dag x) Solektionen var inställd, men vi skulle jobba hemma då, så vi gick hem till leo, men vi jobbade inte, julia och jag bara vräkte oss i hans säng (enorm!) Taha

Skönt att veta att imorn börjar vi med slöjd och att vi slutar tidigt =) Jag är lite sånhär som måste ha koll på allt, vad heter det? Kontrollfreak! Jag måste veta vad som förbväntas av mig, vad jag ska göra, var jag har alla grejer, hur jag ska göra, ni fattar!  Nu har jag liksom koll på allt jag ska göra några dagar framåt (nej, jag har ingen sjukdom)

Torsdag: Va med Mickan
Fredag: Dans, Gå ut med Sally ca 19:30
Lördag: Köpa outfit till min tjejmiddag =)
Söndag: Släktmiddag

+ läxor, men det pallar ni inte läsa, ellerhur? =)

Nu börjar det!!!!!

!!!

Nu börjar det igen, men jag säger bara: OMG! Det har aldrig varit mer spännande sen orkanen!! Men det kanske är för att det är det första avsnittet på länge? Men nu ska jag titta!

=)

Constance, ledsen, men jag var bara tvungen att pröva... =)


det blir så coolt :)

Godnatt människor! Sov gott =)

Måndag

Hejsan hoppsan i lingonskogen!

Hur mår ni idag? Jag mår toppen =) Trots att det var första skoldagen efter lovet, och trots att vi började 8:00, konstigt va?

Vi började med mattediagnos, men det vissta inte jag om, men det gick bra ändå =) På torsdag ska min grupp i so redovisa klimatgrejsimojsen =) men vi var inte riktigt klara, så efter skolan gick jag, julia, staffan och leo hem till julia, men ingen ville att man skulle gå hem till den, så i ca 30 minuter irrade vi omgring på innegårdar, körde sigg sagg sugg m.m. :) Tillslut gick vi då som sagt hem till Julia. Fast det va bara jag och hon som jobbade mest, leo och staffan hittade på ungefär 100 andra saker att göra... Jag gick väll därifrån vid 6-tiden och mötte upp mamma.

Sen blev det födelsedagsmiddag för min lillebror, han fick välja själv, och det blev korvstroganof... så går det! Jaja, sen var det kladdkaka till efterrätt, mumma! :p Och nu sitter jag här å kollar på Two and a half men!

Kram på er!

Desperate housewives

Hoppas ni inte har missat att det är säsongstart för desperate housewives imorgon, klockan 21:00 på kanal 5. Jag har saknat det under hela pausen, ska ni titta? Ja, jag vet var jag är klockan 21....

Söndag

Nu har jag varit 14 i exakt en vecka (eller inte på timmen, fyller år klockan 06:05 på morgonen!) Nu har jag tjatat på mamma angående min tjejmiddag, och vi har bestämt datum! =)

´Jag ätit frulle och kollat lite på vasaloppet med alla familjemedlemar som satt bänkade i soffan =) jag höll ut i ca 5 minuter... haha!

Nu sitter jag faktiskt och glor lite på ikeas hemsida, jag ska starta ett nytt projekt i mitt rum ;) skåpet ska bort, spegeln ska flyttas, nej flyttas OCH jag ska ha en ny, jag ska ha ett nytt nattduksbord och så ska jag skaffa fler lådor i garderoben =) wish me luck! Det va pappa som föreslog att ja skulle kolla ikea, men mamma behöver nog lite övertalning...

Idag så händer inget speciellt under dagen, men framåt 18-tiden så ska jag träffa Mickan (B) så, eftersom att jag inte packade upp igår (jag har mig själv att skylla där, ni vet hur det är, man kommer på 1000 andra grejer man ska göra istället....) så ska jag packa upp nu!

Kram Elin!

RSS 2.0