Julen och året närmar sig sitt slut...

Imorgon åker vi härifrån och till vårat landställe, atannar där till nyårsafton eller längre... Hoppas att isen på sjön har frusit på lite mer så man kan åka skridskor! Jag kommer inte kunna skriva under nästa vecka alltså, för vi har inget internet där, och vet ni vad? På ett sätt är det en befrielse! Då MÅSTE man helt enkelt göra något annat än att sitta vid datorn, haha! Det kommer nog vara mycker snö, för bara idag har det snöat en halvmeter utanför! (landstället ligger en timme härifrån) Nästa gång vi hörs är det alltså år 2010! Konstigt va? Det kommer låta jättekonstigt att säga t.ex. sommar -10...?!? Man säger sommar -08, -09, inte 10! Haha, jag har svårt för förändringar som ni märker! Har ni några bra nyårslöften på lager?

Jag önskade mig faktiskt ingenting som hade med twilight att göra... Det är sant! Jag lovar, jag försöker komma över mitt beroende (lite), men mina föräldrar känner mig otroligt väl, så de brydde sig inte, bra va? Nyfikna på vad det är...?

Godnatt! (och gott nytt år!)
Kram Elin

God jul!

Hejsan!

Klämmer in ett inlägg efter Kalle Anka och julmiddagen! Just nu sitter jag och skriver verser till de sista juklapparna, ja jag skriver ALLTID verser! Snart är det som sagt jumiddag och sedan det bästa: JULKLAPPAR!!!

Ha en riktigt bra julafton allihopa!
Kram Elin


PS: Bara jag som tyckte det var konstigt att årets "nya" grej var toy story 2? Den var ju liksom ny när jag var liten... DS

Första skiddagen

Hejsan!

Har precis spelat Alfapet med familjen här i stugan! Riktigt mysigt! Idag har det snöat mycket under eftermiddan och jag har åkt skidor hela dan! - 13C har det varit!

Ord vi försökte tillverka under spelets gång, BÄCKLIV, RIDBÄCK, SPUFF, SKURESUS och DILLVISP. En gång skulle jag lägga BÖLD och då blev det DRYMD på ett annat ställe, jag frågade om det fannas något som hette så och mamma sa "Jaa... Det är väll en god dryck" "Okej, då lägger jag det!" "Nejnej, det är inget ord! Men vis...st låter det gott? 'Hejhej, jag skulle vilja ha en drymd'." Haha! Förresten: visst låter ordet 'ridsvin' som ett annat ord för playboy?

Ha det bra!
Kram Elin

Puh...

Äntligen framme i Järvsö! Nu blir det skidåkning i en vecka! Jag orkar faktiskt inte skriva mer nu, jag har just suttit i bilen i fem timmar, det var verkligen snöoväder utanför!
Samma stuga som vi bodde i förra året, fler bilder kommer senare

Sista dagen i skolan

Hej!

Har ni haft en bra dag? Det har jag, härligt att det äntligen kommer mycket snö! Okej, men det är inte så härligt när bussarna ställs in och man måste gå i den bitande kylan, eller vad tycker ni?

Imorgon har jag skolavslutning, vilket är konstigt eftersom att alla skolor redan verkar ha haft det...? Menmen, jag klagar faktiskt inte, vi har ändå lov i tre veckor! Jag vet exakt vad jag ska ha på mig imorgon och hur jag ska se ut (är det bara jag som skissar upp en bild på vad jag ska ha på mig när jag har tid över?).

Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott allihopa!
Kram Elin


Snart jul...

Hello everyone!

Äntligen är prov- och läxperioden över! Nu är det bara imrogon kvar som den sista riktiga skoldagen, för på fredag börjar vi klockan 10 med film i klassrummet och sen avslutning och lov! Som jag har längtat! Äntligen har snön behagat komma, på söndag åker jag till Järvsö för att åka skidor med familjen, min moster och mina kusiner på 18 och 16 år, så det kommer nog bli riktigt jul-mysigt tror jag! Perfekt!

Nu ska jag tappa upp ett bad och förbruka lite av mina bodyshop-produkter!
Ha en bra (förhoppningsvis läx-fri) kväll!
Kram Elin


Plugga er igenom sista veckan i skolan gott folk!

Okej, dethär ät bara en snabb liten update för att låta er veta att jag inte har lagt av med att blogga! Jag måste verkligen plugga biologi nu, jag har prov imorgon och har inte ens börjat... Suck...

Lucia

Tjena! Idag har jag varit mycket upptagen! Har bl.a. kollat på GossipGirl (6 avsnitt) och ätit Ben&Jerry's. Jobbigt jobbigt!

Har ni haft en bra helg?
Nu måste jag gå och lägga mig, Ha det bra!
Kram Elin

Dikt

Hej allesammans! Kan ni tänka er att det är 3:e advent på söndag?!? Det kan inte jag... Det går för fort, jag hänger inte med! Idag berättade våran sv/eng lärare om stället hon ska flytta till i U.S.A. (seattle) och visade lite bilder. Hon visade en bild på en bil där det stod "New moon" och kom sedan in på att hon varit i Forks och så, alla tittade på mig... Haha, det finns fler fans i klassen, varför var det mig alla sa "Känns det bra nu?" till? Här är en fin dikt ett annat twilight-fan har skrivit, från Edward till Bella.

Take my hand
My cold Stone hand

There is only one way to be
Together,
Forever,
Eternity

I shall make you immortal
Travel with me

Bella dear sweetheart
I love you, you see

Torn by the heart
When I left you that day

I’m sorry Bella
Please forgive me

Take my hand,
Take it in marriage

And be with me wherever I go

I love you Bella
I love you so much

It only takes a look to know

To be a creature of the night
Roam with me, have no fright

I am at your side
Forever and always

I love you Bella
Marry me Bella
Kiss me Bella
I need you Bella

I made a promise
I learned to live with

I know you were afraid
Every time we kissed

But if you marry me Bella
Things will change

I will make you immortal Bella
So take this ring
We’re engaged

I know you love me Bella
You said it to my face

So marry me Bella
You’d look so pretty all dressed in lace

Just imagine it Bella
Imagine the bells

Imagine the happy cheers
Imagine the cheerful yells

Imagine the soft kiss
Imagine life with me

Please Bella,
Lets make it more than make believe

I love you
I love you
I will tell you forever

And I promise you
I will let go of you,

Never

Den är jättefin, men själv tycker jag inte att det stämmer in så bra i handlingen och så. T.ex. så vill han ju inte göra henne odödlig?

Ha en riktigt bra fredagkväll nu allihopa! (Ska ni kolla på Idol? Vet inte om jag ska, som sagt, Mariette är ute och om Erik vinner så dör jag!)
Kram Elin


Måndag

Hejsan! Ojoj, måndag igen... Hur kunde helgen gå så fort? Det vet man inte... Ställer mig samma fråga varenda måndag alltså! Nu måste jag plugga lite (mycket) matte, ha det bra!


En kille ~18 med mycket häng går förbi två damer ~60 som sitter på en bänk.
Dam 1: Förfärligt hur de visar underkläderna sådär!
Dam 2: Ja, det är fruktansvärt!
Båda damerna tittar efter killen.
Dam 1: Fast det vore ju inte helt fel att lägga vantarna på den där stjärten!
Dam 2: Nej, det vore verkligen inte fel!

från tjuvlyssnat.se

Friday

Hejsan!

Jag har inte skrivit på ett tag - men so what? =)
Igår var jag på Nötnkäpparen - Petter och Lottas jul, med mamma som vi gör varje år i decemberg. Den var självklart lika bra som alltid! Otroligt fin, vacker och bra!
Haha, kolla vad jag gjorde nyss (det stämmer verkligen!!): http://www.tackfilm.se/?id=1259957233857RA53

RSS 2.0