Harry Potter...

Vad ska jag göra? När vi kommer tillbaka från grekland tänkte jag kolla på nya Harry Potter-filmen, men jag har med mig boken... Jag kanske inte börde läsa den, så att jag bli överraskad istället? Hrm. Snälla hjälp!

Om 10 timmar bär det av!

Ååh! När vi kommer fram (01) kommer de vara 23C! Härligt!

Jag jar årecis vaknat och ser knappt vad jag skriver... hehe. Så  ha en jättebra dag allihopa!

Lite skryt

Jag kan inte fatta att imorgon vid denhär tiden landar på Kreta! Chanias flygplats, det är nytt ;) Vi har alltid åkt till samma ställe; Makrigialos på Kretas östra sida. Där har vi varit 8 gånger tror jag... Men nu är det nytt! Haha, nu kör vi västra sidan istället! Nej för fan, ingen geografi nu... Planet lyfter ialf 20:00 svensk tid och landar 01:00 Grekisk tid (kan ni då säga hur många timmar det tar att flyga dit? Haha! Skoja bara, men nu har vi kört både geografi och matte! Jag håller igång er ;))   Perfekt tid... Menmen, det känns väldigt skönt att ha hela dagen på sig att packa klart och så!
Idag har jag fört varit på kampan med Andreas och Mickan, sen gick hon och jag upp til fältan och köpte lite grejor. När hon gått gick jag ttill biblioteket, måste ju ha lite att läsa i solen vet ni ;) Haha! Sen kom mamma och mötte mig när hon slutat jobbet, då blev det ännu lite mer grejor :) Speciellt till Grekland... Det jag köpte (hoppas det inte verkar som att jag skryter!)
Strandväska (mönster med små blommor, ni vet ett sånt med svart bakgrund och vita och räda blommor. med en rosa roset runt, det är lite svårt att förklara...)
Gul- och vitrandig bikini
Gossipgirl - Ni vet att ni älskar mig
Frida - sommarspecial
Sandaler (lite gladiatorinspirerade)

Allt jag köpte är till resan!   Men det är så typiskt, nu vill jag ju att det ska vara regn och rusk i sverige! Men jag kan ju klå er med att det just nu, alltså klockan 00 är 29C! HA! XD Ska bli så jävla skönt att bada i havet!! Gaaah!

Men nu känner jag att jag har skrytit nog, och om jag inte skriver imorgon så hörs vi om två veckor! Ha det bra!

Sommar!

Trodde först jag kommigt till fel sida, de har gjort om blogg.se ju! Haha, jag är lite efter, men jag kom hem först för nån timme sen... Jag ska gå och lägga mig nu, så jag berättar väll lite om vistelsen imorgon ;) Planerna imorgon: Ska till kampementsbadet med Mickan, men stackarn glömde solkrämen idag och är helt bränd över armarna, så hon måste ha en långärmad på sig :( Hell..
Michel Jackson är död, fan va hemskt, exakt som min pappa fick han, fast Michel hade inte turen på sin sida.. Har lite svårt att föreställa mig att scary-michel inte finns mer...

Som sagt, jag skriver mer om landet sedan, men jag säger bara dethär för tillfället:

Sommaren känns verkligen
när man sitter i en solstol och proppar i sig glass för glatta livet,
man badar ca 3 ggr per dag,
Johan kommer förbi en sväng och väsnas med sin mc,
solen steker så man har svårt att förestella sig att det är sverige,
man hoppar studsmatta till 00:00
och äter jordgubbstårta!


Några äkta sommar-händelser!

Konversation

Jag och mamma står i badrummet

Jag (sorgset): *Suck*   "Ååh, om några sidor lämnar Edward Bella...!"   *Suck stön*
Mamma: "Men herregud! De gifter sig ju endå och får en unge sen!"


Får man inte beklaga sig lite eller?


Packa

Ojojoj..


Jag var tvungen...

Två tjejer ~15 står och pratar entusiastiskt.
Tjej 1: Oh my god, har du sett de nya bilderna på Robert Pattinson? Han har ingen tröja!
Båda tjejerna gör ett fan-tjut.
Tjej 2: Jaa! Helt underbara! Och det verkar som om han vart på gymmet lite också, shit vilka magmuskler, sexpack. Det hade han inte förut.
Tjej 1: Nä, verkligen inte. Oooh, han är så het! Typ snyggaste snyggingen av dem alla!
Tjejerna skrattar. Det blir tyst ett litet tag.
Tjej 2 (fundersamt): Du... har du läst den där tjuvlyssningen på Tjuvlyssnat, med den där killen som säger att hela mänskligheten kommer dö ut för att vi tjejer kommer vägra ha sex med någon som inte är Robert Pattinson?
Tjej 1: Aaah.
Tjej 2: Alltså... jag tror fan det stämmer.


(Tjuvlyssningen)

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!


HAHA!!

En man ∼35 har precis registrerat sin resa och är på väg bak i bussen.
Busschauffören (∼30): Hej, vill du prata lite?
Mannen (förvånat): Va?
Chauffören: Vill du prata lite? Det blir så tråkigt att bara lyssna på radion du vet...
Mannen: Eh...
Chauffören: Ja, vill du tjöta lite? Det blir ju så tråkigt annars. Tiden går ju så långsamt.
Mannen (tvekande): Jaha... Okej då.
Mannen sätter sig längst fram i bussen.
Chauffören: Ja, en del blir så förvånade när man frågar om de vill tjöta lite. He he...
Mannen: Okej...
Det blir lite spänd stämning.
Chauffören: Jaha... Vad har du gjort i helgen då?

En pojke ~7 vänder sig till medelålders kvinna med en fransk bulldog.
Pojken (nyfiket): Är hunden snäll?
Kvinnan (ler stort): Ja, jättesnäll...
Pojken: Bra, för annars kan han få en spruta så han dör.

Från http://www.tjuvlyssnat.se/


.

Hejsan!

Gissa om jag blev irriterad igår kväll? Jag skulle skriva ett inlägg och då var det så att internet inte fungerade... Men jag förstår nu att det var för att jag råkat trycka på en knapp.. hehe...
Men gissa vad jag ville skriva om?? Jo: gissa vad som gjorde min kväll? DHW hade extra långt avsnitt och det var så spännande så jag höll på att dööö!! Det slog lugnt orkanen! Jag hoppas att ni tittade? *sträng* Annars måste ni se reprisen på söndag 15:15! Loova? Snälla! Haha, nepp. Idag har jag inte gjort något spc... Var lite med Mickan nu på eftermiddan, och nu ska jag packa och städa i mitt rum.... Imorgon åker vi till landet. 8:15 har jag tid hos tandregleringen... och när jag är klar där kommer familjen med bilen och plockar upp mig sen åker vi iväg, så dethär blir sista inlägget innan det! Vi kommer hem torsdag kväll, och sen på lördagen åker vi till Kreta!!! Gaah! Längtar såå mycket!

Ha en bra sommar!

...

Hejsan!

Jag ska gå till The body shop strax, för att lösa in det sista av mitt presentkort, konstigt, när jag fick det gällde det 3 år, när jag sedan använde lite av det, det som blev kvar gällde bara i 3 månader? Jag ska fråga om det...
Ha en bra dag i det (ätligen!) fina vädret! Det har ju regnat konstant sen i fredags, och ett ständigt molntäcke över himlen asså! (aah! precis som i Forks!)

Måndag och ingen skola, nu börjar sommarlovet kännas!

Jag ska börja göra mig iordning, ska strax iväg till optikern igen.
Godmorgon!

Sailor moon

Allvarligt, kolla vad jag hittade! Det var min favoritserie när jag var liten! Jag kommer ihåg att jag tittade på den varge dag innan dagis! Gulligt! `(fast nu sitter jag bara och skrattar!)


Nårga förvandlingar :) på 3:55 finns en till ;) haha!

Sommarlov!

Åh vad härligt med sommarlov!! Jag kan inte fatta det! Det kommer nog på onsdag eller något.... Det var uppehåll messta delen av tiden så det gick ju bra, men när vi kom ut ur kyrkan så sspöregnade det, jag visste att det var att utmana ödet att ta mina icke-vattentåliga skor, menmen... Självklart glömde jag ta en bild på klänningen också.. hehe :) men jag kan ju visa nån annan gång... Forgive me!
Jag kommer vara börta från och till på sommarlovet, men ni får en förvarning när jag  åker ;) Haha, jag tror inte heller att jag kommer få så många läsare under lovet, så jag drar ner på bloggandet lite allmänt också!

Ha ett riktigt bra lov nu hörrni! <3

Kontaktlinser

Jo; jag lovade ju att berätta om optikern:

Det är ju så att i sommar tänkte jag ha linser, eftersom att det blir enklast när man ska bada och så, eftersom att jag ser så pass dåligt utan glasögon... Idag skulle jag gå och prova om jag kunde ha det, om det gick bra att sätta in och ta ut o.s.v. Och det gick toppen! Jag kunde sätta in dem och ta ut dem =) nu kanske ni tänker: vadå, är det så himla svårt eller? och: ja det är det! hur många kan gnida fingret mot ögat utan att blinka: grattis, ni kan sätta in en lins enkelt! Ni som inte kan det, grattis, ni är normala! =) Menmen, han sa att jag var godkänd, och jag fick med mig linser för 10 dagar, så jag ska prova att ha, och om det går bra (JA!) så bokar man in en tid i veckan och får fler liser, om det inte går bra, bokar man ändå en koll ;) men då får man en annan sort och så.... Men jag hade linserna när jgág gick därifrån och har haft dem hela kvällen, och det har gått bra! Så dethär kommer lösa sig tror jag! Känns så jävla bra nu asså! Men det var så konstigt att se bra utan glasögon :S

I morgon är det skolavsluting! Och det ska regna... Men vi ska ju vara inne den messta av tiden så vafan! Jag ska ha en superfin klänning från Indiska, och idag så köpte jag en kofta att ha också :) så dethär blir nog bra! Jag börjar klockan 10 imorgon, så jag ska lägga mig nu, så man har en bra grud att jobba på imorgon!


=)

Skulle bara säga att jag ska iväg till optikern nu, men mer om det senare! Hej så länge!

Sweet dreams!

Godnatt <3 Nu ska jag läsa Twilight :) Hehe, har precis kommit till den bra delen, ni vet när han sitter i matsalen och vill att hon ska sitta med honom?? =) Scene beskrivs bara i boken så alla kanske inte vet.. menmen :)
Imorgon börjar vi 10! Skönt! Vi ska bara städa skolan hela dagen *gäääsp* och rensa ur våra skåp... Aja, sov gott i alla fall!


Jag just nu, bjuder på den!

The feelings show

10C
duggregn
och utedag.
Det gjorde verkligen min dag.
Men ändå
så mycker härligare att komma in då
se att "I taket lyser stjärnorna" ligger innanför brevlådan
ta på sig mjukiskläder
tända en brasa
sätta sig i en fårölj med sitt täcke
långsamt tina upp
kolla på film
och låta tårarna komma.


Ett test

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 nära vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden (lite olika, men är ingen storgråtare, ganska glad av mig)
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[ ] Du har varit på nån konsert
[ ] Du samlar på något normalt.
[x] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[ ] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.


Total: 22
0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!
 
Jag bara undrar; är man olycklig om man inte har en mobil eller ipod t.ex? Eller om man inte kan 10 låtar utantill? Jag bara undrar...



Nio första:
Första bästa kompis: Filippa Sander
Första bil: En leksaksbil dårå ;)
Första kärleken: Elias på dagis :) Katja, kommer du ihåg?
Första husdjur: En hamster
Första semester: Rhodos (Grekland)
Första jobb: Barnvakt i så fall då ;)
Första köpta skiva: hmmm, jo det var denhär E.M.M.A. ! =)
Första piercing: Öronen
Första konsert: Räknas Måns Zelmerlöv? haha!

Nio sista:
Sista drycken: Mer hallon svartvinbär - på picknicken!
Sista bilfärd: Oj... Det var förra helgen från Waxholm.
Sista filmen du såg: Twilight, men kollar nu på "I taket lyser stjärnorna"
Sista ringda telefonsamtal: Pappa :)
Sista bubbelbadet: Ojoj, typ en regnig sommardag förra året :)
Sista spelade CD: Ja du... Lyssnar nästan aldrig på CD...
Sista boken du läst: Så länge vi båda andas om man menar läst ut? nu läser jag om jag kunde drömma ;)
Sista måltiden:  Macka

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja :)
Varit på tv? Nej
Fått ditt hjärta krossat? Nej
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Nej
Busringt till nån? Ja ;):)

Fem saker du älskar att ha på dig:
Mjukisbyxor
Stickad sjal
Tunn tjocktröja (nån som fattar? haha!)
Badrock x)
Pyjamas

Sex saker du gjort idag:
1. Kollat på film
2. Frusit
3. Ätit matsäck
4. Stått och huttrat i regnet
5. Tänt en brasa
6. Ramlat

Fem favoritsaker:
1. Min dator :)
2. Köttfärslimpa
3. Min  säng
4. Mina jeans
5. Sommarlov

Tre val:
Svart eller vit? Vit
Sommar eller vinter? Sommar (FIN sommar snackar vi då!)
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
Men aaaah jag vet inte!

En sak du ångrar:
Som om jag skulle säga det här?



Du som kommit ända hit ner, Grattis du har just slösat 5 min av ditt liv!

Tack...

Testet snodde jag från Katjas blogg! (a)


Vaa?

Jag har lysssnat på musik hela eftermiddagen och nu kräks jag på musik! Hur? Kan? Man? Svar: Vet inte. Men nu: I'm sick of it! Nu ska jag värma lasagne för jag är vrålhungrig! Hhhm, måste tina en baguette tills picknicken imorgon också...

.


It doesn't matter what I want
It doesn't matter what I need
It doesn't matter if I cry
Don't matter if I bleed

If you've made up your mind to go
I won't beg you to stay

Feel the sting of tears
Falling on this face I hoped you loved.

9/6

Längesen det var en dagens' ellerhur?

Fråga mig inte vad jag gör, jag är ny på hela webbkameragrejen...



Kofta - H&M
Jeans - JC

Picknick

Haha, jag var på väärsta humöret ikväll alltså! Gick omkring och skrattede hela tiden och kom på smeknamn till alla, som Muppande måsen, Springande strutsen, fluppiga flodhästen och hippande laxen! Haha, asså ni fattar inte! Jättekul var det i alla fall! När vi ätit ett tag så var jag tvungen å gå på toa, så jag sa det och gick ini skogen, sen kommer Jossan och några till och härmar en kille, haha jag blev skitskraj! De hade inte hört när jag sa att jag skulle på toa, så jag såg ut sim ett äkta twilight-fan "Bella, Edward, var är ni?" och gått in i skogen! Haha!!

Nu har jag tagit en kopp kamomillte och ska lägga mig och läsa twilight! Godnatt!

PS: Dethär kommer också komma in under länken "Twilight" XD bara så ni vet, fattar ni vad jag menar med att det inte kommer vara mycket kvar på länken "Elin's"?

Twilight-länk!

Hej! Ville bara informera er om att jag nu gjort det som några kanske väntat på: Jag har skapat en Twilight-länk! Jag har bara skutit upp det hela tiden, det var ju så många inlägg! 52 om Twilight! Fatta... Sen 22 februari, då var första gången jag läste dem! Mamma ångrar nog att hon gav mig dem i födelsedagspresent!
I alla fall: Nu kan alla Twilightälskare bara klicka på länken, och de som bara tycker det är tråkigt att läsa om kan bara kolla under länken "Elin's" (allmänt) så gallras alla twilightinläggbort, bra va? Fast jag kan inte lova att det bli mycket kvar... För jag har även inlägg där twilight bara näms i någon mening där också! Men ändå, alla blir nöjda och glada!



Idag var det klassens dag; Vi var ute och hade picknick och spelade brännboll, mentorsgrupperna mot varann =) Haha, vi vann :) (ofc) Ikväll blir det klasspicknick haha, igen! Familjen kan då följa med, men ingen i min familj kan, mobbat! Menmen, det ser ut som att det kommer börja regna när som helst så det kanske blir inställt.... Tänk om det småduggar, då vet man ju inte om man ska eller inte ska gå?? Typiskt..

...

Jahapp, idag är det klassens dag, och vi ska bada... Och det ska bli 14C och regn... Picknick... Wohoo!

Söndag 7 juni

Det känns som att det var evigheter sen jag skrev ett vanligt inlägg... IGår blev det bara så att jag inte skrev.... Det var ju ganska tråkigt väder, så jag passade på att få massa saker gjorda: som att köpa en klänning till skolavslutningen,  rensa ur mitt skåp och bära ner det i källaren, och boka synkoll till linser. Det sistnämda gick inte så bra... Nej, fel beskrivning: det gick åt helvette! Den 27 (juni) åker vi till Grekland, och jag måste ha linser för att jag kan ju liksom inte ha glasögon när jag badar? 1: Saltfläckar 2: 99% risk att jag tappar dem. Och hur ska jag göra med solglasögon?? Alltså är enda lösningen linser, men det tar tydligen flera veckor att få det! Först synkoll, vilket jag kunde få tidigast onsdag, sen beställer man linserna, när man gjort det och de kommer (5 arbetsdagar senare) så måste man prova dem i nån vecka för att se om de passar... Vad ska jag göra? :(

Men nog om det: Idag verkar det ialf vara fint väder (ligger fortfarande i sängen) så det blir nog en hel del vistelse på balkongen :) Imorgon slulle vi ha picnic med klassen och så, det blir ju kul om det är fint väder... Denhär veckan är det inga läxor såklart, eftersom vi slutar på fredag!! Såhär ser veckoschemat ut:

Måndag: Börjar 10:00 - Klassens dag, picnic och bad (bad om det är fint väder). Kvällen: Picnic med familjerna
Tisdag: Fika med till franskan (kolla på film)
Onsdag: Omtankedagen (eller nåt) Börjar 8:30 - Matsäck
Torsdag: Kör repetition
Fredag: Börjar 10:00 AVSLUTNING!

Ah, kollade vädret nu, ska bli 14C och moln imorgon, undrar om det räknas som fint väder? Man kan ju ta med sig badkläder och så, eftersom att vi ska samlas först, och om vi inte ska bada lämnar man bara grejerna i skåpet!


Edward Cullen - Heartless



In Twilight, this guy I know
The palest skin you ever saw
All the girls still want him though
And now you know, I wanna be like Edward Cullen
I wanna be Edward Cullen
Wish I could be Edward Cullen

Wish I could be Cul-len
Wish that I could get all the girls, yo
Didnt have to breathe, didnt have to eat food
And of course I want to read everybodys thoughts
I wanna sparkle in the light, and drive a Volvo
And honestly I wanna play the Piano
Although it would suck to never turn 18
Cause I know pedophiles will try to rape me
I wanna say that Dracula is my homie
Be a Vegetarian even though I eat meat
Wanna say that Carlisle is my daddy
Thats such an awesome name, theyll all be jealous of me

In Twilight, this guy I know
The palest skin you ever saw
All the girls still want him though
And now you know, I wanna be like Edward Cullen
I wanna be Edward Cullen
Wish I could be Edward Cullen


Wish I could be in, Dr. Cullens
Family and the Olympic Coven
Then Edward can, be my brethren
And he can tell me how to be more like him
Jasper and Emmett are so cool also
And Alice is like Katy Perry Hot N Cold
Dont wanna be near Rosalie, though
Cause I have a thing about being around a-holes
Id run and tell Edward to leave Bella, please
Its obvious she would much rather be with me
And if he says no, then Ill have to agree
Cause honestly, he could beat the crap outta me

In Twilight, this guy I know
The palest skin you ever saw
All the girls still want him though
And now you know, I wanna be like Edward Cullen
I wanna be Edward Cullen
Wish I could be Edward Cullen

Walkin, walkin, walkins dumb
Wish I could do the Edward run
Then I would be real quick too
And I could get home in time for Scooby Doo
If I was Edward, I would be
1,000,000 times hotter then he could ever be
And James would be afraid of me
I would live happily
If I could read peoples thoughts
I wanna have Edwards life
I wanna graduate a thousand times

(Jag är medveten om att han som sjunger sista versen suger! Men annars är den bättre än orginalet! Haha!)

Twilight... =)

Nu ska jag fira att alla läxor är slut och sätta mig och kolla på Twilight! Ha en bra kväll!


Hemsk bild, jag vet, men jag älskar James!

Rob eller Michael?

Robert Pattinson eller Michael Angarano - vem ska Kristen Stewart välja?
"Robert Pattinson eller Michael Angarano - vem ska Kristen Stewart välja?

Kristen Stewart, 19, slits mellan sina känslor för pojkvännen Michael Angarano, 21, och "Twilight"-kollegan Rob Pattinson, 23.

Enligt en insider är det uppenbart att Kristen och Rob är mer än bara vänner och hon vet inte längre om hon vill behålla sin pojkvän sedan fyra år tillbaka.  

- Robert har aldrig gjort någon hemlighet av att han är galen i Kristen, trots att han vet att hon har pojkvän, säger källan till Ok! magazine.  

- Det klickade mellan Kristen och Robert från första stunden. Problemet är bara att hon slits mellan sin filmkärlek och sin riktiga kärlek.  

Skvaller om en eventuell romans mellan "Twilight"-stjärnorna har cirkulerat i evigheter, men den senaste veckan har rykteskvarnen malt på som aldrig förr. De båda skådisarna ska bland annat ha spenderat natten tillsammans på ett hotell efter söndagens MTV-gala."



Visst skulle det vara sött om de blev tillsammans? =)

Skit också.

Känner mig som en skådespelare i en film. Sitter som de brukar göra, med böcker över hela bordet och en kopp te vid sidan... Suck. Jag vill gå och lägga mig, jag är dödstrött! Och grädden på moset är att jag ändå ska göra omprovet i matte imorgon... Jag fick 34/40, men Sören (mattelärare) frågade alla "Ni har ett val, om ni vill ha hemprov eller inte" Men det kändes som att han tyckte jag skulle göra det... Nej jag vet inte! Ångest!! Jag kan inget om valuta, det var det jag fick fel på, så tänk om det går åt skogen! Jag pratar med honom imorgon! Ångest! Plus att jag har ont i huvudet. Jag måste göra So, men jag vill verkligen bara bädda ner mig i sängen och se på Twilight...

Dethär går åt helvette! "Fightless Bird" lugnar ner mig. Godnatt och sov så jävla gott alla människor.

New moon trailern

Vet att jag har sagt dethär till några annan, men nu publiserar jag mina tankar! Ni vet i New moon trailerna, slutet där Jacob förvanlas till en varulv, och jag sa, konstigt att de har ändrat så mycket. Jag har tittat typ 100 gr nu, och lagt märke till två saker som gjort mig säker på att det är 2 ihopklippta scener:
1. Bella har olika kläder på sig; ett när hon är med Laurent, och ett ombyte när hon springer och skriker "Jake run!"
2. När Jacob först är filmad har han ingen tröja, men när han hoppar över henne har han en tröja!

Första scenen är alltså när hon står på ängen och pratar med Laurent (sedan kommer ju vargarna, men då vet hon inte att det är Jake. Och andra scenen så har Paul (en annan varulv) försökt döda henne, och Jacob hoppar fram! =)

Här kan ni se den igen:


New moon

Nu är datumet klart; 20:e november kommer New moon ut på de svenska biograferna! Jag kan inte vänta!

Twilight-åsikter

Jag bläddrade lite i kp och såg en artikel om en 11-årig tjej som var läsgalen eller vad man ska säga :) Det var ett utdrag där hon skrev om "Om jag kunde drömma" såhär stod det:

"Om jag kunde drömma är skriven av Stephenie Meyer.
Den handlar om Isabella (Bella) Swan. Hon flyttar till sin pappa, som bor i den lilla regniga staden Forks. Där träffar hon den gåtfulle Edward Cullen. Han och hans fyra syskon är alla väldigt mystiska, och de är alla snygga som fotomodeller. Bella upptäcker att Edward verkar ha andra underliga krafter. Han är onaturligt stark och onaturligt snabb. Så småningom inser Bella att Edward är en vampyr, och det är inte allt. Bella upptäcker att hon är förälskad i honom. Och han är förälskad i henne.
Jag tyckte faktiskt inte att Om jag kunde drömma var så bra. Jag tyckte illa om könsrollerna i den. Det faktum att lilla, bräckliga svaga hon hela tiden hamnar i fara och måste bli räddad av stora, starka han störde mig. Jag tycker bättre om böcker som
Den mörka materian och Carole Wilkinsons drakväktartrilogi, där huvudpersonerna är tuffa tjejer som kan ta hand om sig själva. Dessutom kunde Bellas pappa inte laga mat. När hon flyttar till honom tar hon över matlagningen, eftersom han inte kan det.
Sedan är det så att Bella vet att Edward kan vara farlig för henne, men han är så underbar och hon älskar honom så mycket att hon inte kan avstå från honom. Umgås man med någon och inser att denna person kan vara farlig för en ska man lämna den personen.
En annan sak jag ogillar är språket. Edward säger nästan aldrig någonting. Han skrockar. Jag tycker inte att det passar för sjuttonåringar att skrocka. Inte hela tiden i alla fall.
Jag tycker att idén är bra. Det är en bra idé med den omöjliga kärleken mellan en vampyr och en människa. Det är en spännnande bok, och det tyckte jag om."

Jag tycker faktiskt att hon har heelt fel! Så jag gick in på bloggen och kommenterade, såhär skrev jag:



Jag såg dina åsikter i Kamratposten, och jag fullkomligt älskar Twilight-serien! Alla tycker olika, och jag inte så säker på att du riktigt förstått några viktiga detaljer i boken:

Könsrollerna:
Han är ju en vampyr, och alla vampyrer är starka och så, och när hon är med honom hamnar hon i otrolig fara. Som sagt; Han är vampyr och då är det såklart att det är han som räddar henne? Det skulle vara konstigt om människan räddade vampyren...

Maten:
Jag förstår inte riktigt varför du inte gillar det? Hennes pappa är värdelös på att laga mat, så hon tar över, är det konstigt?

Edward är farlig för henne:
Hon vet dethär redan från början, óch han tar upp det gång på gång, men hon älskar honom för mycket för att lämna honom.

En 17-åring skrockar inte:
Han är inte sjutton år! Han är fryst vid sjutton år för alltid! Han har levt i 110 år! 17-åringen han beter sig som bland folk är en anlagt fasad! Och vadå "Han säger nästan aldrig någonting."? Han pratar ju visst? Haha, jag förstår inte vad du menar egentligen..."

Vad tycker ni? Håller ni med mig? Helt emot mig? Håller med flickan? =)



Just nu sitter jag och ska göra lite på mitt So-prov, så det blir inge mer bloggning ikväll! Ha det bra"

:'(

Okej, jag har typ pms, jag har varit väldigt överkänslig idag, men jag gråter när jag läser denhär artikeln:
Klicka här

Vi har såå roliga diskussioner i min familj!

just nu diskuterar vi om Musse migg har vita eller svarta armar, tog fram en gammal Kalle Anka tidning. Tryckfel på en av rutorna (armarna ej färgläggda) resten var dom svarta, gissa om pappa sägar att det är tryckfel på de svarta eller inte? Vägrar bara erkänna att jag har rätt! Haha! =) Nu ska jag gå och  lägga mig, sov gott!

Lemonad

Lamers has left the house. Vi gjorde en supergod lemonad, från Katja's blogg; supergod! Men eftersom att jag vill kunna lägga in dethär under länken "Tips och trix om ditt och datt" så kommer receptet här:

3 msk pressad citronsaft
2 msk socker
1 msk pressad limesaft
2 dl vatten

Blanda alla ingredientser väl i ett drisksglas, tillsätt iskuber, och garnera med lime.

Vi gjorde inte helt som det stod, men det blev supergott! Vi hade ingen lime hemma t.ex. Såhär gjorde vi:

Mindre komplicerat recept:

4 msk citronsaft (på flaska ni vet)
2 msk socker
2 dl vatten

Bland ihop i ett glas ;)

Men nu ska jag fortsätta med so:n....  *väääldigt entusiastisk*

Plugg...

Sitter här med Lamers och pluggar, vi har ett superbra upplägg ;)
Back to business!

Sov sött

Jag sitter och hyperventilerar, ska nog kolla på Twilight nu =) Godnatt!

New moon

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(okej, de har gjort om mkt, men ändå! Den verkar väldigt bra!!!!! OMG!!)



Hata so; Vem är med mig?

Jag haaaaatar so-hemprov!!!! AAH!

Efter skolan åkte jag ut på en cykeltur med Mikaela, det var riktigt kul! Från början var allt bra, sen började min cykel gnissla, vi höll på att skratta ihjäl oss för att den lät så mkt! Sen stannade den... Men hjulen snurrade, så Mickan cyklade och jag höll henne i axeln haha! Sen käka vi glass vid vattnet, så det var en härlig eftermiddag! Typ sista dagen sol :S Imorrn ska det bli 14C och regn :( Blä!

Ha det bra!

RSS 2.0