Lite bilder från igårkväll

Nu så har vi bakat klart! Och smakat! Dom blev supergoa! (a) här har jag en bild:


Mums :p

Å här lite bilder från igårkväll:


Här va vi på båten, på väg!


Herman beställde två julmust, ha ha!


Okej denhär bilden var välldigt suddig, men de e ialf Matilda å Herman...


Hade inte träffat Tobbe förut, men han var väldigt gullig ha ha, supersnäll


Tilda <3
 

Vi väntade bara på efterrätterna, tihi.


Vi hade jättetrevligt, efter maten gick vi ut till borgen, och gick upp i högsta tornet, det var en beckmörk trappa, så Tobbe gick först med in mobil tehe...  Vi höll på att missa båten sen, men icke! (Tur vi hade...) Efteråt gick vi och kolla på NK:s julskyltning, en besvikelse i år tycker jag.... Sen trippa vi lite i affärer!

De var allt för ikväll! Sov gott!


Första advent

Sjutton också! Den kunde ju ha kommit idag! När man som mest behöver den, snön alltså! Den kom för nån vecka sen och sen palla den inte mer, den försvann... ha  ha jag har så bra humor...

Idag så hade vi julmarknad för våran skola. Jag satt verkligen hela kvällen igår och gjorde pepparkakor... inte kul! Satt i typ 3 timmar! Det gick bra att sälja, de var lite ostrukturerat bara, man hade olika tider man skulle stå, men alla va där på en gång...

Jag laddar upp några bilder från igår sen. Jag har ju ingen egen dator *suck* och dethär kontot e konstigt, man kan inte ladda upp kort på det, så jag måste fråga mamma om hjälp ha ha!

Första advent va!?! Nu är det  ju snart jul! Vi har börjat julpynta eftersom att vi inte ska vara hemma över jul... det är så mysigt när juldekorationerna kommer på plats! Bakningen hör ju till också, pepparkakor till exempel, är det bara jag som tycker att bakningen e grejen med papparkakorna, det luktar ju så gott, det är roligt och degen är god. Men när dom är klara smakar dom kartong!



Våran vackra adventstake

Men nu har mamma satt på en julskiva, signalen: nu ska hela familjen baka lussebullar!



Lördag

God morgon!

Idag så ska vi på julmiddag med släkten på Vaxholm. Ska bli riktigt kul, dom har alltid fantastisk mat! Efter blir det riktig tryffel, risalamalta, äppelkaka, polkagrisar, ah, ni fattar! Ialf så ska det bli jättetrevligt.

Pappa köpt en 42-tumsTv som vi försöker montera ihop... Så jävla roliga varningar: " Do not climb up on the TV and do not hang in it!"  Mm, vilken tur att vi läste, för va hade ju verkligen tängt klättra och hänga i den lixom...!
Vi fajtas lite om vem som ska ha den gamla ha ha.

Hejsvejs!



25 dagar kvar!

Inget att göra...

Jaa... jag sitter här i köket och försöker göra lite  matte, men det går inte så bra. Volym, dl cl ml och liter är inte min grej precis... Så jag ger upp. Nu sitter jag älltså bara i köket och väntar på att det ska bli tid för mig att gå ner till bussen och åka iväg till dansen... så då slänger jag in ett blogginlägg, men känn er inte underskattade! Det  är inte fy skam att skriva i bloggen... he he :) Nä annars då, vad har alla gjort idag? Jag var och hanlade, men pisskonsum hade såklart inte kristyr... får be mamma köpa  det... denhär dagen har bara försvunnigt, jag har lixom inte gjort nånting!! Jag har pluggat lite matte och engelska, varit nere och handlat, tvättat en kofta som jag ska ha på jullunchen imorn, hittat på lite verser till mina julklappar, å lixom bara såsat! Snacka om att vara en riktig tråkmons va? Men jag kommer inte på nåt intressant att skriva heller, stackars er som läser ha ha! Men nu ska jag gå och packa mina danskläder, ses!



26  dagar kvar!


God morgon Fredag

God morgon!

Sovigt gott inatt? Det har iallafall jag! =) Jag har precis vaknat och ätit frukaso, och nu sitter och kollar på når gammalt avsnitt av Top modell.... Dom ska typ vara döda å har asläskog sminkning... Idag är det dekorera pepparkakor till julmarknaden och göra läxor som står på listan. Jag ska nog vänta med att komma på verser till julklapparna just nu, eller vad tycker ni? Jag får nästan ångest för att jag köpte allt igår, då har jag ju lixom inget kvar sen... Men jag hittade så många bra saker till alla ! :) ja, ja jag får väll skylla mig själv XD

Nu kom posten! Ska kolla om det avr Frida, det lät ganska tungt... Ha en bra dag! (det är ialf sol idag)


Torsdag

Hej hej!

Fy sjutton vilket väder va? Jag som trodda att vi skulle få ha snö ett tag, men nejnej, så blev det inte. Säg den lycka som varar för evigt... Idag när jag skulle ut och handla julklappar så blev man ju inte så glad, jag hade tänkt mig lite julstämning med snö och så... he he, in my dreams... Det var ju bara blask och slask över allt (ha ha, ni fattar inte hur mkt jag och min brorsa skrattar åt den meningen just nu) trodde att snö var vit, men den var grå och svart idag... =(

Vet ni vad? Jag har handlat alla mina julklappar! Japp, jag är galen, och i förtid ha ha. Men det känns bra att ha det gjort ;) Jag har handlat i 4 timmar! Gissa  om jag är trött va?

Igår så köpte jag och mamma "Mamma Mia!" Älskar den filmen :p har sett den två gånger på bio och en gång hemma hitils, försökte hålla mig och titta på den med mamma första gången hemma lixom, men idag så kunde jag inte hålla mig, vem kan hålla sig från att se en riktigt bra film när man är riktigt trött?



Hejdå! :)


Redan helg? Japp! (ungefär)

Hejsan hejsan!

Idag så började vi klockan 8 på engelbrekt, suuuuck.... Jag ville bara ligga kvar i sängen i hundra miljarder timmer till, men sen kom jag på att imorgon, få fredag, på lördag och på söndag kan jag sova hur länge jag vill! Vi har nämligen studiedag torsdag+fredag! *skryter* Imorgon ska jag gå och köpa julklappar, ha ha jag är ute i väldigt god tid, jag vet redan vad jag ska köpa till alla, utom min kusin... nån som har förslag på vad man ger till sin 15:åriga killkusin...? På fredag vet jag inte vad jag ska göra (sorgligt va?) på kvällen ska min lillebror och jag vara ensamma, om jag inte skriver på några veckor så vet nu att han har dödat mig... nä jag ba skoja, han e jättesnäll, jag ligger nog bara på sjukhus.

På lördag ska jag, mamma, pappa, brorsan, mormor, morfar, min moster, mina två kusiner (Herman å Matilda) och Matildas kille gå på jullunch på vaxholms kastell, vilken flock! Ha ha. Vi ska åka båt ut dit :S he he båt när det är freezing i vattnet... På söndag ska jag kanske kolla på Magdagaskar 2 me Boltish!

Nu ska jag gå och äta, Hejs svejs!


Vaknade precis från drömmarnas land :)

Hej Snö!

Idag när jag stängde av den förbannade väckanklockan så käsde jag mig tröttare än vanligt, men det var väll inte så konstigt tänkte jag, det är ju ändå måndag! Menmen, sen hade vi matte första lektionen, orka knappt sitta upprätt ha ha, på nästa lektion (so) så sa våran lärare till mig att jag inte såg kry ut, ja ba: näe, jag känner mig inte så pigg heller... så han tyckte att jag skulle gå hem. Jag fråga honom nåra sista frågor om provet som vi har imorn, sen gick jag. När jag kom hem somnade jag... Nu har jag precis vaknat, ätit lunch och pluggat so, om man ändå är hemma så kan man ju utnyttja tiden ;) Men jag hoppas att jag kan gå till skolan imorn, det är ju so-prov och jag vill inte göra det någon annan dag, jag vill bara ha det överstökat!

Det är ju västa snöstormen ute! Det är nästan så man flyger bort! *ha ha !*(min humor) Jag gillar verkligen snö, men inte kombinerat med blåst... =) Jaaa, annars då? Ikväll ska jag plugga, dricka te, och lägga mig tidigt och hoppas att min "sjuka" går över... Men hjälp! Imorrn' ska jag ut med Sally, hoppas jag blir frisk då... och att det inte är storm då, för då vill hon inte lyfta på baken, hon sätter sig ner i porten och tvärvägrar! *God bless her*

Nu orkar jag inte skriva mer (ta inte illa upp :) jag ska sova =) ha det bra!


1 skäl på hjärnan

Hej tjollahopp!

Idag vaknade jag klockan nio (bara gud vet varför ha ha) ,  först låg jag och drog mig lite, men jag kunde inte somna om, så jag gick upp och åt frukost, sen spelade jag monopol med brorsan <3 sen pluggade jag. (So-prov på tisdag) sen åt vi lunch, för mamma å pappa hade åkt till farfars hus. Det blev Gorby's piroger =) sen pluggade jag...  Efter ett tag så gick jag upp till Fältan och köpte benvärmare/knästrumpor:


Dehär benvärmarna är mina favvosar, är de inte de mysigaste ni nånsin sett?



Benvärmare, vanliga vita, fick dom för 20 spänn för att förpackningen var bruten! Billigt, billigt.



Knästrumpor, så söta tycker jag!

Jahapp, nu är det något konstigt med texten, jag kan inte ändra från mitten ha ha, så nu blir det lite konstigt... menmen, innehållet framför allt!

När jag kom hem sa mamma att Lotta hade frågat efter mig (matte till hunden jag rastar) så jag gick ner till henne, och vi bestämde att jag skulle ta Sally på tisdag, kanske torsdag fredag också, det bror på om  Antonia skulle bort eller inte, hoppas at hon ska bort, det betyder mer klirr i kassan för mig ha ha! Sen pluggade jag, för det har jag absolut inte gjort hela helgen och hela dan'... Och nu har jag faktiskt unnat mig att sitta och vila ett tag, för nu är jag klar med pluggandet! jippie.

Hörrni, vad det blåser! Vi har en liten en på balkongen, i en kruka, den blåste omkull! Den väger typ 5 kg... :S

Mamma har köpt nån skiva med Lena & Orup och det är en låt som hon spelar om och om igen, 1 skäl heter den, den är bra, visst, men nu har jag fått den på hjärnan....



hmm, va tycker ni? Lyssna inte på den mer än en gång, den fastnar!

Ha en bra kväll nu! hej svejs!


Snö!

Jag vaknade precis, och när jag tittade ut genom fönstret så såg jag att det hade snöat! Och snön låg kvar! Det är inte offta man ser det i storstan.... först var det väldigt grå himmel, men nu har molnen lättat och det är blå himmel! (med lite moln) väderprognosen, med Elin Br. Idag så ska min lillebror gå på Magdagaskar 2 med sin kompis, jag blev fett sur på honom först, för vi skulle gå på den hade vi snackat om, ha ha, men jag kanske går med Boltish istället... :)
Va me Boltish häromdan, de e så härligt, för vi har samma humor, det finna bara tre personer i värden som fattar min humor, det är Boltish, Mickan, och jag ha ha !


idag ska jag köpa nya vinterskor... he he, jag är så smart att jag inte har köpt det än... har bara mina från förra året, som är för små, och så har jag mina höstskor... å nu har det börjat snöa också, hoppas att det ligger kvar några dagar åtminstone!

Det är så typiskt, jag är nu superförkyld! De börja redan i fredags :( gick å la mig tidigt igår för att det skulle bli bättre, men icke! får hoppas att det går över snart!

Men nu ska jag gå, ha det bra!


Positivt, hmm...

Idag så började vi 8:15, gäääsp! låg och drog mig i sängen en halvtimme, så sen fick jag lite brådis... :S sen var väll skolan som vanligt. Det är nu en period för mig när skolan bara är så tråååååååååkig!! JAg brukar tycka, fine, skolan är helt okej, man måste gå till skolan, skolplikt, men nu är det bara tråk, tråk, tråk! så jag har gjort en liten lista på positiva saker för varge skoldag:

Måndag:
Finns inget, försök
själv komma på något
positivt på en måndag!

Tisdag:
Desperate Housewifes,
Ugly Betty, och House!

Onsdag:
Slutar tidigt, och första
lektionen är på engelbrekt,
fritt att prata alltså! Några av
samtalsämnerna är
Desperate Housewifes
och Ugly Betty...

Torsdag:
Vi har sovmorgon till
klockan 9:30, vi har bild!

Fredag:
Vi slutar tidigt,
Helg!

Idag var det verkligen riktigt ruskväder! Hur ska väderkillen där uppe ha det egentligen? VA!?! Igår var det hur bra väder som heldst, klarblå himmel, minusgrader, ren klar luft, och vipps, idag regnar och blåser det, och 6 grader.... !! Eftersom att man då, när det är sånthär väder (eller är det bara jag?) bara vill sitta innte och mysa, kolla på nåt bra på tv, och dricka något varmt, så ger jag er här ett recept på chai latte:  (tacka mig)

En kopp:


-Sjud 2 dl vatten, en bit ingefära, 1 kanelstång, 4 kardemummakärnor och 5 nejlikor i en kastrull med lock i ca 5 minuter.
-Lägg i 1 tepåse (eller 1-2 tsk) svart te (typ lipton yellow) och låt det dra ca 5 minuter.
-Värm 1 dl mjölk försiktigt i en kastrull tills det börjar ryka och vispa till ett mjukt skum.
-Sila teet så att du får bort alla kärnor, kanelstänger och allt vad det är :)
-Häll ner i ett glas. Smaksätt med socker, häll på mjölken och lägg i skummet med en sked.
-Då var det klart, tillsätt socker om du vill :)

Ett tips från mig (a): Varför inte göra en kopp att dricka till Desperate Housewifes ikväll?


Men nu ska jag  städa lite här i mitt rum, hej svej så läge!




Tillägg 23/11 Det var någon som kommenterade att man kan andvända chai te, ha ha ja självklart, men jag tycker att det är mycket mysigare att lägga i alla kryddor själv! Men om man vill göra det enklare så kan man ju förståss andvända chai te och bara lägga till mjölk! men då hade jag ju inte behövt skriva något recept ellerhur? =)


Måndag

Hejsan hoppsan i lingonskogen!

Idag är det måndag, alla vet väll vad jag tycker om måndagar? Nån som gillar måndagar kan ju skriva en kommentar eller kontakta mig, för den personen är ett under! Man kan inte gilla måndagar...!

Idag så gick jag upp klockan 6:30, eller tja, väckarklockan ringde då, jag gick upp 7:15... :p   Sen åt jag frukost, det blev en macka me ost, min specialare! *drev* Sen gjortde jag mej iordning och pallra mig iväg till skolan... suuuck...  Vi började med matte, vi fick veta vad vi fick på matteprovet som vi gjorde förra veckan, fick 38/40, har väll delade tankar om de...  sen va det So, vi ska ha prov nästa vecka, så vi fick lite instuderingsfrågor och så. Jahapp, lunch, gympa, redskapgymnastik... det var ganska kul ;) sen hade vi engelska, vi hade vikarie, vi gjorde typ inget, alla pratade, och vi fick sluta en halvtimme tidigare :) hon kunde inte mycket om våran klass, hon tappar säkert lusten att vara lärare efter denhär veckan stackarn'... jag mötte upp mamma för jag hade utvecklingssamtal, det gick väldigt bra!

Sen gick vi hem, jag plugga lite, sen åt vi... jaa, jag läste, läslus som jag är XD och nu sitter jag här å skriver...
Jag har hittat en ny favoritlåt, den är typ jättegammal, men ge den en chans va? :)



men nu ska jag... avsluta inlägget :) hejsvejs


Lördag

Idag vaknade jag av att Andreas kom in och väckte mig, men, det var inte hans fel ha ha, det var pappa som sa till honom. Jag och pappa skulle nämligen åka till spånga, för jag ville se hur farfars hus såg ut nu, jag hade bara sett annonsbilderna, och nu är det sålt så...
När jag kom dit så blev jag helt stum, det var som ett helt nytt hus, så annorlunda! Sen skulle jag hem, men pappa skulle stanna så jag fick ta tåget hem, hade aldrig varit på spånga station, så jag var lite skraj för att inte hitta, men, den var inte så stor precis, så det var inga problem! Men mitt tåg var  inställt, så jag fick vänta på den blåsiga perongen i 20  minuter... inte kul. Sen kom mitt tåg, och när jag gått åv tog jag bussen hem, från ändhållplats till ändhållplats. Nu har jag kommigt hem, så nu ska jag äta lunch (köttfärspajen från igår tehe)

Ha en bra dag!


Förlåt

Förlåt, hemskt ledsen för dålig updatering! Jag har en ursäkt, ha ha, det är dels för att jag har haft väldigt många läxor, och prov, och så krånglade datan igår, så jag skriver in lite från torsdagen nu :) och från idag såklart :)

Jahapp, i torsdags så började vi klockan 9:30, superskönt! och det var med SO, så då behöver, man bara lyssna.... he he. jaaa, sen hade vi lunch, gulaschgryta, det var faktiskt riktigt gått, inte för att det var gulaschsmak eller så, men, men, vad kan man begära av skolmaten? Sen hade vi bild, ha ha, snarare skrattlektion, vi skulle rita ansikten, mhm, så skulle vi typ börja med att rita ett uppochnervänt ägg, och göra stödlinjer och allt, öronen skulle vara i sqamma höjd som ögonen som var i mitten av huvet och håret skulle börja strax ovanför... Jag och Ellie satt bredvid varann, shit va vi skrattade, dom såg ju inte kloka ut ! Efter skolan så skulle vi sälja amaryllis för att samla in pengar till klasskassan, jag, Ellie och Elsa stog och sålde tillsammans. Det kom fram en superkonstig tant till oss.
Vi: "Hejhej skulle du vilja köpa en amaryllis?"
Tanten: "Jaaaa....
 Vi: "Okej, vit eller röd?"
"Jaaaa....."
"Röd?"
"Jaaaa..."
"Okej, 90 kronor."
"Jaaaa...." *räcker fram en 500-lapp*
"Oj, du har möjligtvis inte en 100-lapp eller så?"
"Neeej....."
"Jaha, då får vi gå in och växla i dendär affären då.."
*Tanten räcker fran 500-lappen till mig* ja ba: mhm, vilket förtroende, så går jag in och växlar den, och hon betalar, har då blommkassen i sin hand, sen när hon ska gå, böjer hon sig ner och tar upp två andra kassar*
"Nejnejnej, du har bara betalat för en blomma!"
*Hon satter ner kassen*
"Jaaaaa...."
"Ja."
*Så gör hon samma sak igen, vi säger till henne igen, och tillslut fattar hon och ger oss mer pengar, men hon var ju typ dement eller något... :S*

Idag:

Idag så började vi med franska, vi skulle redovisa några franska presentationer, men jag hann inte, ha ha! ska göra på tisdag istället! :) sen var det so, ´sen så hade vi, istället för no, så skulle vi göra pepparkakshusmallar, för när det är julmarknad så ska vi ha gjort pepparkakshus. Det var faktiskt ganskr kul :9 Efter det så slutade vi tidigare ;p då gick jag hem och kollade på film :) Sen hade jag dans, jag börjar få en känsla av att A-K försöker mörda oss genom att göra oss utmattade, jag vet inte... :) Efter det så övertygade jag Evvis om att lita på mig, att vi skulle ta buss tsm istället för tunnelbana, ha ha. Sen gick vi till donken och käka lite, sen så kolla vi runt lite, skulle fixa vax till Adrian. När jag skulle följa me henne ner till tunnebanan så träffa jag Jossan och Elsa, dom skulle äta lunch med några kompisar :)
Sen gick jag hem och åt middag å kolla på idol :)

Men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!


God natt

Hej igen.

Nu har jag precis sett Desperate Housewifes och ska snart gå och lägga mig. Riktigt bra program! Orkar faktiskt inte skriva om allt som hände, men Dave är riktigt läskig ju!! Han kommer säkert att stjäla från ms. McKluskey (he he kan inte stava) och när hon säger det till nån så drar han upp dendär historien om farmorn! Stackars henne.... Bara för att hon är lite orolig.... ;) men då blir ju serien bara så spännande!

Sov gott nu alla människor!


Regn och rusk.

Jag hatar dethär vädret, stör mig så mycket på det! I november ska det inte regna och blåsa, det ska ju vara kallt, och klar luft ( om nån fattar va jag menar ), jag vill ha vinter!! Suktar ju så mycket eftersom att det var snö när vi va i Hullsta!!(landstället) Hoppas verkligen att det blir bättre, fast egentligen behöver jag inte bry mig, eftersom att vi har hyrt en stuga i Hälsingland, ganska nära vårat landställe, men här finns det en skidbacke väldigt nära, så där ska vi fira jul med släkten *skryyyter*, de blir väll mormor och morfar i ett sovrum, mamma å pappa i ett, Susse i ett, och jag Andreas Herman & Matilda i ett :) Fast när Tobbe kommer blir det nog lite omplacering ha ha, han å Tilds vill ju såklart ha ett eget sovrum :S

Idag så var det en alldeles vanlig skoldag, började 8:15, hade lite blandat matte klassråd och rast ha ah, det var lite kaos... ;) sen hade vi språk, vi gick igenom vad vi ska kunna i slutet av 7:an, shit pomfritt (vet att det inte stavas så, men det ser inte ut som att dt rimmar annars ha ha), jag kan typ ingenting, jag kommer inte att bli godkänd !! katastrof! Sen hade vi fysik, vi kollade på film. om jag säger smaklösafalukorvsbitar, svampig potatis och överkokta rotfrukter, vad tänker ni på då? Skolmat! Som ni kanske hör så tyckte jag inte om maten idag...   Sen hade vi svenska, men våran lärare var sjuk idag, så vi hade Fariza, (stödlärare) vi kollade på nån tecknad film om grekisk mytologi... den va lite skum ha ha! SO, sista lektionen, våran lärare pratar hela tiden, sen sa han nåt om en stor kyrka, som hade en liten ingång, så att man var tvungen att böja sig när man går in, altså buga för gud typ. Ja ba: Men då kan man ju gå limbo in! Katinka: Jag ha ha, fett bäst. Jag: Limbo, limbo, limbolimbo. Katinka: Jaaa, och så har man bacon i taket!

Vaaaaaaa? ha ha ha


Ja, ja, men nu ska jag plugga matte så att jag kan kolla på Ugly Betty och Desperate Housewifes med gått samvete!

Ha en bra kväll!


Ush, måndag.

Hej tjollahopp!

Jag hatar måndagar! Och så ska det självklart bli värre, och regna, och blåsa, och så stukar man tån på gympan, och så gör det ont när man går, och så är man trött, och så börjar man klockan 8:00, och och och.... Jag hatar måndagar!

Nä men annars då? Måndagen sög :) När jag kom hem så tände jag en brasa eftersom att jag var blöt och frusen, satte mej framför den och läste FRIDA som hade kommigt. Sen, hör och häpna, så åt jag en macka. Ja, ni hörde rätt, jag tuggade! :)

men nu måste jag hjälpa mamma med maten, uppdaterar senare

uppdatering 21:00

Nu har vi ätit och hela faderullan, jag har också gjort chokladtoffies tills på lördag, mums :p, det är typ som att koka knäck, men sen har man i hackad mörk choklad... mmm, nån som blir sugen? tihi (lägger in några bilder längre ner) dom blev lite miffade, smeten "skar sig" som proffisga kockan säger, smeten klumpade sig och såg oaptitlig ut säger vi vanliga dödliga... men nu när dom stått i kylen nån timme, så ser som jättesmaskiga ut! :)

imorgon är det Desperate Housewifes, jippie! :) På tal om det: När jag var hemma hos Katja förra veckan så kollade vi lite på kanal5.se/desperatehousewifes       då var det någon som hade kommenterat en grej, och det är ju så himla självklart! (fast det kan ju vara fel :S)  Ni som inte vill veta vad jag tror, som kanske tycker att det förstör hela serien om ni inte får tänka själva, läs inte följande stycke!

Jag tror att Edies man var man och pappa till dem som Susan och Mike körde på, För Susan nämde "bara" att de dödade en mamma och hennes barn... Och Dave (Mr. Williams) sa ju typ "varför ska jag låtsas att allt är bra när det gör ont i mitt hjärta?" och "jag har aldrig varit en fara för mig själv, och när det gäller andra är det bara en person som behöver oroa sig." Det är bergis Susan, hon bor ju på Wisteria Lane, och han sa till Edie "vi kan bli lyckliga här" det är såååååååå spännande!
Såg också en grej som jag inte vetat förut, Mary Alice Young, som också var hemmafru men gjorde självmord, det är hon som berättar, shit va jag är efter.

Här är lite bilder från bakningen:


Det såg inte så lovande ut från början...


Det ser inte så gått ut precis...


Men sen ! ha ha. Jag tycker att det ser riktigt proffsigt ut!


Jag blev fett stolt tihi, men, hallå där, vem har ätit? Jag har mina misstankar....




Men nu ska jag gå och lägga mig, sov gott!


Den bara försvann...?

Hejsan svejsan på dejsan ! (ha ha jag kom på den själv ... :)

Den som säger att jag har vilat denhär helgen har verkligen inte observerat :) Om ni har läst tidigare inlägg så vet ni att jag var på Ikea hela dagen igår (nästan), åkte klockan 14 & kom hem 19... Idag så har jag skruvar ihop mitt skrivbord och hurtsen (med alla lådor) själv! ha ha jag är fett stolt över mig själv, så nu har jag ett stort och vitt skrivbord ;) superhärligt! Det har tagit mig i princip hela dagen, för jag hr också rensat ur mitt förra skrivbord och så.... Jag hittade min gamla mobil, som bara stängde av sig själv och inte gick att sätta på igenn ? (den var INTE urladdad) jag roade mig lite, och bröt den mitt itu ha ha :), de va en seg jävel...


Helgen har bara försvunnigt ju! Var tog den vägen...? Jag har ju inte fått vila något!! Orättvist...Imorrn är det skola igen, nej,nej... Jag kommer att behöva hoppa över lunchen, kul... tar med mig en banan ha ha. Men idag var mamma så snäll och gjorde hemgjorde potatisbullar, mums :p för gissa om jag är trött på soppa...?  Men jag har  kommigt på värsta idén, jag gjorde smoothie imorse, då kan man ju ploppa i vad man vill XD imorse tog jag vaniljyoghurt med banan i :) imorgon kanske jag tar äpple, vem vet tehe... man blir ju mätt iallafall.

Men nu måste jag gå, för jag ska dusa och göra matteläxan ! Sen ska jag gå och lägga mig i mitt välstädade rum, som jag för en gångs skull är nöjd med!

Godnatt!


Fredag+Lördag

Hejsan !

Denhär veckan har gått väldigt fort, bara jag som tycker det? När jag tillslut kom hem och kunde sätta mig ner och vila igår, så orkade jag faktiskt inte blogga. Men det var verkligen en dag med fullt schema! Vi började 8:10 med franska, inte den bästa starten på dagen... sen hadee vi lite andra lektioner :p slutade klockan 13:55, då gick jag hem och rastade Sally, sen tog jag bussen till dansen, redan då var jag trött (bara ätit soppa sen ett dygn tillbaka... då blir man trött) jahapp, efter dansen så åkte jag tunnelbana hem med Evvis, eller ja, jag brukar det, vi åker till T-centralen och byter mot ropsten, men idag så skulle hon inte av där,så jag gick av själv. Jag åker aldrig tunnelbana själv, jag åker nästan aldrig, ens me kompisar, hatar att åka... så, jag hittade ju inte, jag irra omkring ett bra tag innan jag fattade, jag skulle bara gått tvärs över! Sen åkte jag hem, sen bussen. Sen kom jag på att det var skoldisco, våran klass hade de för klass 3, 4, 5 så då var jag tvungen att gå dit också...! Det var faktiskt kul när jag väl var där :) På slutet satte jag och Lamers oss och sjöng (skrek) ha ha. När det var slut och alla "gäster" gått därifrån så var de typ, jag, conne, julia, rita gustav, gabriel och knut kvar. Så jag och Rita började agera DJ:s, satte på dom bästa (sämsta) låtarna medans dom andra städade (a) Efter ett tag så kom mamma å hämta mig med cykeln :)

Idag så har det inte hännt så mycket, vaknade av att mamma och pappa städade... (hur orkar dom...?) gick upp, och kom då på att: "jusste, jag har tandställning, jag kan inte äta..." det blev juice och banan... en timme efter skulle vi äta lunch, eeh... :) då åt jag med dom, även fast jag precis ätit.. För sen så skulle vi till Ikea, jag mamma oxh pappa (Andreas är sjuk) Vi köpte lite till mitt rum när vi var där: En ny taklampa, skrivbord, en kudde (a) påslakan & örngott. Så nu har jag börjat rensa ut mina skrivbordslådor och så.

Jag har gjort en lista på min mat de senaste dagarna:

Torsdag: (första dagen med tandställning)
Grönsaksoppa

Fredag:
Potatis och purjolöksoppa
Ärtsoppa

Lördag:
Tomatsoppa
Gulaschsoppa

Varierande, ellerhur? Är det någon som har något förslag på vad jag kan äta? Jag är liiite trött på... SOPPA!!

Men nu ska jag gå och lägga mig, sov gott och njut av att kunna tugga...


Jag vill inte!!

Nej, nej, nej!! Jag vill inte ha denhär %¤`"#¤ tandställningen, vill bara ta bort den! Den är bara så obehaglig och gör ont ( mest när jag tuggar ) ush, ush! kan någon spola fram i tiden tills jag tar ut den ? (a)

Bort med negativa tankar, tänk inte på att det gör ont så käns det inte... *jeah sure*
Idag hade vi sovmorgon till 10:20, superskönt! de va med matte, men ändå... lunch, bild! (favvoämne)vi gjorde omslag till våra almanackor, conne tog fram en jättesöt bild på en harpalt!:

sen var jag tvungen att gå tidigare från franskan, och missa hela svenskalektionen, p.g.a., ja ni vet!! när jag var klar åkte jag hem till Boltish, när jag skulle gå hem (halv sju) stannade vi på gamla skolgården, dom hade fått en ny klätterställning, måste ju prövas! Betyg: Någon bryter armen nästa väcka! ha ha sen gick jag hem. Mamma hade varigt omntänksam och gjort soppa och pannkakor, eftersom hon visste att det gör ont att tugga, snällt :) nu sitter jag och kollar på "Himlen kan vänta" med familjen. Det handlar typ om människor som har dödliga sjukdomar :( sorgligt. Men nu ska jag avsluta dethär inlägget.

Ha nu en bra kväll och njut av att inte ha tandvärk!



PS. om ni inte har fattat det så hatar jag metallmackapären i min mun!! (tror ni fatta) DS.

Onsdag

Idag var det en ganska kort skoldag. Vi började med slöjd på engelbrekt, sen hade vi lite lektioner som jag inte kommer på just nu :) men vi slutade 13:45 sen gick jag hem me Katja, vi kollade på gossip girl och försökte hitta desperate housewifes på webb-tv eller nåt, men de funka inte :S Sen skulle hon på polska, jag följde me och gjorde So-läxan under tiden :) haha fatta ju såklart ingenting av vad de sa ;p Sen gick jag hem och kolla på 27 Dresses.

Nu sitter jag och kollar på gamla foton på facebook, från typ sexårs-3:an ilr nåt :S vi var antingen gulliga eller jävligt fula tihi. :p Jag har blivit osäker på dtdär me tandställningen... Man har ju gummisnoddar först...? Jag kanske inte får den imorngon när allt kommer omkring? Jag kanske får gummisnoddar istället? ha ha!

Imorgon har vi sovmorgon, så himla skönt! Vi brukar ha sovmorgon ändå, men nu blir det dubbelt upp! Vi börjar i vanliga fall 9:30 med So, men, våran So-lärare ska på kurs eller nåt, venne riktigt, men den är i alla fall inställd! Så vi börjar 10:20 istället! Jippie! Makten åt zzZovmorgonens gud, ha ha.

Men nu ska jag gå och göra en kopp te, och sätta mig för att kolla på House med pappa (a) (det ÄR bra..!)

Ha en skön kväll!


Tillbaka till vardagen

Hejsan!

Ursäkta för dålig uppdatering, kom hem på söndagkvällen, men jag har faktiskt inte orkat skriva :S
Har alla haft ett härligt höstlov? Det har iallfall jag! Badet var fantastiskt! Låg i bubbelpoolen mest hela tiden ;) tre timmar, gissa om jag hade russinfingrar ha ha. Det snöade där uppe! Superhärligt! Vi åkte upp till Norrlandsporten för att hitta något som heter "Toppstugan" det skulle tydligen vara en "fantastisk utsikt". Jahapp, vi lämnade bilen vid vägkanten, som börja vi gå, uppförbacke, halt, kallt, men fint! Ett riktigt snölandskap! Efter ca en timme: Eeh... är vi framme snart? Vet inte, stugan börde vara runt kröken. Hmm, jag fick samma svar efter en halvtimme, och det slutade med att vi la ut grällkolen vid diket, det var alltså helt öde men om någon hade sett oss hade dom inte trott att vi var riktigt kloka, jag, mamma, pappa och Andreas sitter vid en "mötesplats"-skylt där vi skrapat bört snö, lagt ut grillkol och grillar korv. Men vad skulle vi göra, vi var dödshungriga! Det var ialf fin utsikt ! :) alltid en tröst...

Idag var det riktigt kallt, nån som håller med? :) det borde ni göra, annars har ni pansarhud! haha. Jag hade min dunjacka, riktigt varm och skön, jag höll på att frysa ihjäl igår när jag hade min väst :S
Det har verkligen varit fullt hela dagen! Börjar kvart över åtta, slutade faktiskt tidigare, men säg den lycka som varar, jag gick hem, men jag var ändå tvungen att gå ut med Sally. Lekte ialf lite me henne innan, hade inget bättre för mig, men sen var  jag tvungen att gå upp till min lägenhet, för jag glömde jackan, jahapp, ut me Sally, tillbaka, till dagis, hämta Ida, hem till deras lägenet, två timmar senare, hemma i mitt rum. Gissa om jag är trött...?

Nu sitter jag här och kollar på Desperate Housewifes, sorgligt tycker jag.
Jag är verkligen beroende! :) Omg, på torsdag ska jag få tandställning, superskraj, hoppas att jag inte ser allt för hemsk ut, hur skulle man stå ut med det i 1-2 år?

Men nu börjar jag bli lite trött här, ska nog gå och lägga mig.... Imorgon börjar vi klockan åtta på Engelbrekt, måste ta bussen halv! *suck* hur ska jag klara det? :) Men det löser sig.

Sov gott!


RSS 2.0