Mamma Mia!

har nån sett filmen? jag såg den för nån vecka sen, den är jättebra! asså de e den bästa filmen jag sett, verkligen ! ;) om ni inte har sett den, se den! :P Abba's låtar är så bra, och dom framför den så bra i filmen, dethär är min favorit idag (musik från filmen)

Ledig :)

Idag är jag ledig. Verkligen jätteskönt ;) men egentligen ere nog för att vi ska packa .... vi ska på klassresa imorrn, till Gotland och va där i två nätter (vi åker hem på söndag) jag e skiträdd, för de e så l´äskigt att åka stora båtar!! allvarligt, jag vet att jag är jättetöntig, men jag är jätteskraj... :(  jaja, det går väll bra... så idag ska jag alltså bara packa, sen ska jag å min kompis kanske göra nåt, men sen ska jag faktiskt gå och köpa en ny mobil eftersom att min andra har pajat... så då slipper jag stenåldersmobilen ! ha ha. ha de bra! <3


första skoldan :)

idag så vare den 1:a riktiga skoldan, vi hade upprop i torsdags, men sen va vi lediga på fredan :) ialf, idag så hade vi först lite genomgångar å så, typ regler.... sen fick vi skriva på en lapp va vi ville ha för slöjd (alla tjejer tog typ syslöjd=D) sen prata vi lite om gotland (klassresa) vi åt lunch, sen hade vi gympa på GIH, vi har fått en ny lärare, å eh... asså han verkar ju snäll, men ack så hård ha ha! vi hade styrketräning å bara det säger ju mkt ;) vi fick typ springa å göra övningar runt Östermalms IP, sen massa övningar me typ armhävningar å så :S ha ha.    sen så hade vi engelska, så vi skulle först tbx till GIH å byta om å sen till bussen å åka tbx till skolan :(  när engelskan va slut sågick jag hem, och ringde till min kompis, vi prata i typ en timme <3 hon prata lite konstigt, men hon åt typ mellis, fil, själv är jag Oboy-beroende så jag drack en kopp :)

Igårkväll så dampa min mobil, först stängde den av sig sjelv, å sen på, av, på, av, på, deva nästan läskigt, å den höll på hela jävla natten, så i morse fick jag ta ut batteriet och sätta simkortet i min gamla mobil, den är bah sååååå het (not) så jag ska få en ny mobil XD de e i och för sig bra, men alla mina bilder å telefonnummer å allt annat e bah borta :'( ...

å nu sitter jag å skriver dehär :)

min drog :)min oerhört vackra mobil ;)

En vanlig dag :)

Idag så har jag hafft en helt vanlig dag, det har inte hännt så mkt. Jag vaknade ungefär klockan 11, men jag orka inte gå upp, så jag låg kvar en liten stund å lyssna på musik, sen gick jag ut till köket typ 12, å pappa bah: jag ska äta lunch snart bah så du vet.  Andreas (lillebror) och mamma hade åkt iväg för andreas skulle spela fotbollsmatch, så jag har inte sett dem på hela dan :(  så jag åt Brunch me pappa, sen så städade jag lite i mitt rum (A) sen gick pappa å jag en promenad till rosendals trädgårdar, å plocka lite blommor :)  sen satte jag upp nåra krokar i mitt rum (att ha väskor på) sen kom min moster <3 ha ha Matilda (kusin) skulle ha tjejmiddag, så hon fick inte va hemma :) stackarn <3 jaaa, sen åt vi middag å nu sitter jag här :)Lite bilder från kollot :)
Killarna skulle klä ut sog till  tjejer å tvärtom...
Nåra av dom som klädde ut sig :)Bella å Kalle när vi va hejarklack :)


                                           
Hela klacken XP


        Carl, Kalle å Jessie <3
Elvis när vi åkte båt till Likholmen  XD      

Tilbax :9

hejhej bloggen :), nu ere så att jag har varit på läger i två veckor så jag har inte kunnat skriva nånting :) de har varit jättekul, Marlon å Hankypanky fixa stämningen å jag Sandra å Nelly flumma ihjäl oss, nejmen allvarligt så va de askul, vi hajkade å hade disco,  spökrunda, fasst den blev inge läskig eftersom att vi va för fega :) ha ha.  vi har oxå haft spa... (fått massage å så, ASSKÖNT! :)  )   men de bästa va juh mr å mrs kollo, ha ha tjejerna klädde ut sig till killar å killarna klädde ut sig till tjejer! ha ha, jag vann :P Elvis å jag som sjöng på Assö så hon knappt kunde andas (bokstavligen) Nelly å Bella som blev sura när jag asflumma en natt å kalleamig "Grodan" som nu har blivit mitt smeknamn på nåt sätt.... när vi kolla på film sista natten, till klockan 3 ... flottbygge, när våran ramla ihop så fort den komigt i vattnet, å när jag skulle lära Alex vett å etikett på finmiddagen ha ha, asså  jag har hafft så jävla kul och jag saknar redan alla sjukt mkt!

RSS 2.0