Äntligen lite vårkänsla!

Idag var det väll lite sisådär med vädret, men igår var det ju verkligen en dröm! Jag gick ut i bara t-shirt, en jacka, mina converse och solglasögon, det kändes så himla härligt!






Saker att göra nu när våren är här:

Köpa årets första piggelin (oerhört viktigt!)
Slita sönder conversen
Ta fram alla undanlagda vår/sommarkläder
Börja använda ljusare färger på kläderna....

Någonting ni vill lägga till?


Nej, nu måste jag göra fysik... och jag har lite problem med det... får ta och ringa morfar, han har jobbat som fysik-lärare! Ibland har man det bra...

Kram på er!

Don't cry. Say fuck you and smile.

Har extremt tråkigt och lyssnar igenom alla låtar i New moon:s soundtrack.
Idag gick vi igenom subjekt o.s.v. på svenskan, jag somnade nästan.
Efter skolan gick jag och tog ett nytt passfoto, det blev hemskt.
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Kramkram!

Idag.

Köpte första glassen för i år! Min favorit, Cornetto Jordgubb!
Josephine prövade den nya ("Magnum gold?!", varför heter den så?)...
Tummen ner för den, superäcklig! Den smakade papp...

.

Gissa vem som har köpt New moon idag?? Jag hoppas verkligen inte att någon har missat det, det skulle göra mig väldigt besviken...

Jag håller på att ladda min kamera (medans jag kollar på New moon såklart!) för att senare kunna ladda ner bilderna... Jag lovar att jag laddar upp dem då! Så länge kommer en härlig gruppbild ;)
Vi hade kommit överens om att posa lite... ja, ni ser ju hur jag ser ut... Men det var nog
bara jag som vågade... haha! (kanske för att det var min konstiga idé!)

God natt.

Sov gott. Jag är dödstrött för jag hade tjejmiddag här ikväll, men kul var det! Jag har massa bilder men jag har inte laddat ner några, så ni får nöja er med en just nu!

.

Hej! Ledsen för dålig uppdatering, och värre kommer det bli... Den här veckan har jag mer att göra än vad jag är van vid så all min tid kommer gå åt till att göra skolarbete... Inte kul... Jaja, idag tog jag bild på min outfit (är det bara jag som tycker att det låter otroligt töntigt att säga så...?) så här är den gott folk:

NU ÄR TRAILERN UTE! HELA!

NJUT!

Ni har väll inte missat...?

En sneak peak på Eclipse-trailern har släppts! Hela trailer kommer troligen släppas inom 15 timmar. Jag håller er uppdaterade!

Sjuk.

Ledsen att jag inte har uppdaterat idag, men jag är sjuk, så jag har legat och sovit/kollat på film hela dagen. Kul.
Igår kväll träffade jag Jonna, Johan och några andra roliga människor på ungdomskvällen, var igång ganska sent så det är nog därför jag är krasslig idag (ja, jag blir sjuk av sånt). Imorgon kommer jag nog inte gå till skolan, vilket inte är så himla bra eftersom att jag inte har sån koll på alla läxor vi har, men det löser sig.
Satt som sagt i sängen hela dagen...

Jaja, imorgon kommer desperate housewives-boxen jag beställde, så när jag inte orkar med läxorna (d.v.s. aldrig) kan jag kolla på den i alla fall!
Ha en bra kväll!

Hejdå...

...nu ska jag iväg till min kompis landställe!
Ha det bra!

Måste-gå-och-lägga-mig-nu-för-jag-är-väldigt-trött

Vi avslutar dagen (börjar menar jag...!) med ett bra uttal av vår egen Nalle Puh!




Du är modigare än du tror,
och starkare än du vet
och smartare än du förstår.

VAFAN?

Okej, dethär är RIKTIGT KONSTIGT! Igår publicerade ju jag ett inlägg som jag tänkte skicka in till tjuvlyssnat vet ni? När jag publicerat det så skickade jag in, skrev mitt namn och allt detdär, idag har dethär publicerats på tjuvlyssnat.se:

Mataffär, Centrala Stockholm

Två tjejer ~20, varav ena har arbetskläder, står och pratar i en gång.
Tjej 1: Men är det kul då? Hur långe har du jobbat här?
Tjej 2: Jag började i tisdags, det är ganska kul faktiskt!
Tjej 1: Jaha, men vad får du göra då?
Tjej 2: Inte mycket, fyller på i hyllorna… Ibland sitter jag i kassan. Hjälper folk…
En kvinna ~50 kommer fram till tjejerna.
Kvinnan: Ursäkta mig, var har ni krossade tomater?
Tjej 2: Ingen aning faktiskt!
Kvinnan (irriterat): Nähä, okej!
Kvinnan går därifrån.
Tjej 1: Men har ni inte det där borta?
Tjej 2: Asså… Jag vet inte ens vad det är!

och så står det att det är inskickat av Damon, varför står inte mitt namn?? Lite konstigt om ni frågar mig? Nu är jag fan ledsen!

Elin har beslutsångest

 

 

Funderar på vilken av dehär kamerorna jag ska välja.... Fick den övre i födelsedagspresent och får byta till en systemakmera om jag vill (måste då lägga till ca 3000 kr själv). Jag är väldigt kluven... Någon som har haft en kompaktkamera och nu en system...? Hjälp...?


Till tjuvlyssnat?

Funderar allvarligt på att skicka in en grej till tjuvlyssnat.se! HAha, hörde en så himla rolig konversation inne på Sabis härom dagen!
Det var två tjejer som stod och pratade, en av dem jobbade där. Det framgår att hon bara jobbat där i några dagar. En kvinna kommer fram och frågar tjejen var de har krossade tomater och hon säger att hon inte vet. När kvinnan gått... Då säger kompisen: "Men har ni inte det där borta?" och pekar. Hon som jobbar där svarar då: "Asså, jag vet inte ens vad det är..." Hahah! Idiot?
Nu ska jag ta en kopp te (som jag inte druckit sen jag tog ut min tandställning... Vill inte missfärga tänderna! ;)) och kolla på en film :) Ha en bra kväll! Deppa inte ihop över att lovet snart är slut (som jag).
Kramkram

.

Nu måste jag gå ut med hunden. Härligt. Det är ju så fint väder ute.

Robert Pattinson på Madame Tussauds

The studios team are busy recreating R-Pattz’s trademark sultry expression and messy hair, whilst the figure’s outfit will reflect his rugged style with an open collared shirt and skinny trousers. The figure making process takes four months of intense work to complete at a cost of £150,000. 

“Robert Pattinson is one of the hottest celebrities in the world and we have been inundated by requests to make him at Madame Tussauds London,” commented Liz Edwards, our PR Manager. “We are delighted that we’ll be able to give fans the chance to to meet their idol and pose for pictures with him. They can even give him a kiss on the cheek which I’m sure will be a big hit with his female followers!”

Me like!

På bra humör!

Hejsan!
Mitt internet har inte fungerat på hela dagen, men bättre sen än aldrig! Jag har varit på topenhumör hela dagen, det blir så när man vaknar och det är strålade sol utomhus! Mötte upp Katinka för att äta lunch och nu sitter jag hemma omgiven av tidningar och kollar på säsong 3 desperate housewives (min nya box kommer inte föräns imorgon).
Låten matchar mitt humör! Kommer ni ihåg den?

Chokladtårta, en ett år äldre bror och desperata hemmafruar.

Nu har alla gått. Jag kände mig lite oartig där ett tag; jag gick ifrån för att kolla på desperate housewives, men vafan! Det var ju säsongspremiär! Min kusin följde i alla fall med mig så jag var inte den enda som kollade! Jag tycker dock inte att det här avsnittet var så bra... Man fick ju nästan inte se vad som hände i nuet, bara vad som kunde hänt? Jag vill ju veta vad som händer nu!! Vad tyckte ni som såg det om programmet?
Apro på ingenting (nu kommer det här låta jättekonstigt) brukar era ögon byta färg? Haha, mina ögon ser oftast gråagröna ut, men när jag nyss tog lite bilder med photo booth så ser de blåa ut? Konstigt...
Nu ska jag sätta på en bra film tror jag, man kan ju inte bara gå och lägga sig när man är trött på lovet? Man måste bli dödstrött bara för att man vet att man kan sova hur länge som helst dagen efter!

PANIK!

Faaaaan...! Idag fyller min lillebror år, och nu när jag har gjort mig iordning så kom jag på att jag måste städa mitt rum!!! Släkten kommer om... Hehehe! 20 minuter! Och mormor och morfar är ALLTID tidiga... Nu måste jag slå rekord i städning, önska mig lycka till!


Inte bra...

Hemma

Hejsan!
Kom precis hem från Isabelle och ska strax äta middag! Kände mig ganska "oren" när jag kom hem för det enda vi har gjort är att kolla på tv i våra sängar... Hela dagen... Så nu har jag tagit en dush och vädrat i mitt rum! Det kallar jag rening... Haha, skoja.
Håller på att klicka hem säsong 5 av dhw, kul att ha på lovet! Vad ska ni göra ikväll?


RSS 2.0