Katinka

Katinka, såg just vad som hänt. Jag vet att vi inte känner varann så bra, men min farfar dog i somras, så jag vet hur det känns, och snälla tro mig när jag säger att jag lider med dig! <3


Gråt inte vid min grav,
Jag är inte där.
Jag är tusen vindar
som blåser över fältens gyllene säd.
Jag är vattendropparna,
som regnar ned på din kind.
Jag är de vajande träden,
som gungar vid skogens ljusa glänta.
Gråt inte vid min grav,
Jag är inte där,
Jag är fri!

Av Elin

Darling I'm home!

Hejsan hejsan!

Nu har vi kommit hem efter en 10 timmar lång bilresa, sucksucksuck.... jag halvsov hela vägen och var dödstrött, men nu när det börjar bli läggdags så är jag inte alls trött, typiskt va? =) menmen, jag har ju inte skrivit på en hel vecka, och jag kollade mina besökare, haha, verkar som att alla fattar att jag varit bortsa, för jag har bara haft 10 besökare om dagen... haha, nu får ni börja besöka igen!! (snälla)

Jag fyllde år i söndags, (a) och haade därför en fullpackad väska med mig hem, jag fick be morfar att sätta sig på den för att den skulle gå igenn... taha! Menmen,  jag fick mycket som jag önskat mig =) t.ex. en plattång, pengar av mormor och morfar, en söt sjal och de två första twilightböckerna, nej jag är inte en i mängden som älskade filmen och därför vill börja läs böckerna 1) jag har inte ens sett filmen 2) en på min dans hade läst böckerna innan filmen kom ut, jag funderade på det redan då =) Men, jag blev besatt, och eftersom man kom hem från backen vid 4-tiden när liften stängde, så hade jag hela kvällen på mig att läsa (+ att det blev till 01:00 på natten...) jag läste ut dom på tre dagar, och är helberoende! Så nu måste jag beställa de två sista, men eeftersom att det är lördag idag och det är tre dagars leveranstid så kommer de nog inte föränns på onsdag eller nåt... =( suck, hur ska jag klara mig..?

Det var såååå mycket snö där, tycker jag ialf, stockholmsmänniska som man e (a), det var 130 cm snö, oh my god! :O en morgon så hade det snöar 35 cm under natten, så vi fick inte fram bilen först, vi fick skotta... =) haha, suprise!

Men nu måste jag packa upp så att jag inte behöver ta det imorgon, beställa böckerna, och så ska jag ringa till mickan och mickan =) men inte i den ordningen....

hugs <3 (härligt att vara tillbaka föresten)

Kväll

Nu är jag klar med packandet, skönt! Nu ska jag bara tvätta håret och sen ska jag gå och lägga mig, ¨men asså jag har dendär obehagliga känslan, ni vet den som att man har glömt nåt...?

Jag tror inte jag hinner skriva nåt imorn, vi ska åka senast 8:00... hjälp mig. Men nu känner jag hur tröttheten tänjer på mina ögonlock, så godnatt, ha ett bra sportlov, och ¨så är dett hipp hurra för mig på söndag glöm inte det! (a)

Hugs <3

Hemma

Hejsan!

Nu är jag hemma från dansen, ba för att inga var där förra gången så var det jag och två till som kunde dansen, men vi körde vidare även fast de andra inte kunde, haha! =)

Mamma kom precis hem, så vi har precis beställt pizza :p jag brukar ta en av deras mackor, men idag tog jag en pizza. det var evigheter sen =) Tog en som hette frukt, med banan annanas ost och curry =) mumma!

Men dethär blev bara ett kort inlägg, nu är det packa som gäller som sagt! Sen måste jag ju hinna se let's dance också taha!

Hugs <3

Packning...

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från skolan, skönt! Jag ska snart dra iväg till dansen, men innan det så ska jag upp till ffältan och lämna igen en bok, låna nårga stycken, för jag tror inte att de jag har räcker... det bli samanlagt 8 timmar i bilen, på väg dit, och så måste jag ha till hemresan också... Jag ska också köpa några tidningar, typ FRIDA och SOLO. Sen bli det dans till 17:00 och sen bär det hemåt, och då är det packning som gäller!

Här är de böcker som jag hittils packat ner, jag behöver verkligen fler, för jag SLUKAR böcker!

Låt den rätte komma in, John Ajvide Lindqvist - 414 sidor   (ska läsa om den)

Skuggorna och regnet, Håkan Nesser - 451 sidor   (men det är en vuxenbok eller vad man ska säga, den är "djup" haha, så den tar nog lite längre tid...)

Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter, Jonas Gardell - 169 sidor    (haha, en timme senare, "vuxenbok")

När ljungen blommar, Rosamunde Pilcher - 165 sidor   (den håller jag på med just nu, "vuxenbok")

Vägen hem - Rosamunde Pilcher - 679 sidor ("vuxenbok")

1878 sidor samanlagt, jag behöver verkligen fler!!
Men nu ska jag dra, hejs!
Hugs <3

Lista

Nu är det sista minuten vid datan (lovar!) och jag gör nu en lista jag ska pricka av och vara klar med när kvällen är slut!

¤ Packa
¤ Göra franskaläxan
¤ Börja på svenskauppsatsen
¤ Kolla att jag verkligen kan engelskan
¤ Måla naglarna (?) =)


Tror ni jag klarar det? =)

19:32 (torsdag)

Hej igen!

Jag har fortfarande inte pluggat franska, det är nog dax... =)

Pratade pricis med Boltish, 34 minuter, det längsta vi pratat  på telefon eftersom att hon inte är så mkt för telefon =) Vi prata lite om lovet, andra privata saker, och om min tjejmiddag, vi kom fram till att vi hittar på nåt själva eftersom att ingen har vår humor och det blir roligare om vi är själva!
Nu har jag precis smetat på mer xylocain på min jävla brännblåsa som jag fått... Ska väll lära mig franskan och sen packa... suck! Vi åker 8:00 på lördag morgon! Hur ska jag klara det!?! =) Såå... nu måste jag gå!

Hugs <3

Torsdag

Hejsan hejsan!

Idag vaknade jag halv sju först, vet inte varför men, jag somnade ialf om och väckarklockan ringde 8:00, men jag låg och drog mig i sängen ett tag =) Sen gick jag och dusha, klädde på mig och allt, ni vet :p Skippade frulle'n, för jag var nämligen inte alls hungrig :S Haha, visste ni förässten att man går upp i vikt om man inte äter tre måltider om dagen? Typ för att kroppen tror att det är svält och börjar lagra fett! =) taha, oviktigt vetande egentligen =)

Vi började med so, jobbade med projektet, leo fällde den onödiga kommentaren att vi hade kunnmat vara lediga på den lektionen... haha, det var lite irriterande ju, menmen, sen hade vi matte, det gick bra för mig, fast jag låg 11 sidor före, och man fick typ inte det, men lärare sa att jag fick alla honom korkad för att han inte uppräkt det! =) taha!   Ja, sen var det lunch, det verkade som de försökt göra maten grekisk-inspirerad, med fetaost och så, men haha, det var köttfärslimpa =) men det var ´ganska gått faktiskt! Sen hade vi bild, som jag älskar! Innan så dampade farisa på oss, för att elsa sitt sin fot innanför dörrposten, vem stötde mest, elsas fot en cm innanför klassrummet, eller farisas skrik/utskällning? Klura ut den ni! Efter det hade vi franska, men i början fick vi utskällning av våra mentorer, men efter gick jag och några till ner för att säga som det var, på bilden alltså, oc han hade pratat med bildläraren, som är snäll =) och hon sa att vi inte alls hade stört, så, han sa att farisa hade förstorat upp alltihopa! (yes!) jag tycker att hon förstör allt bara... hehe, men alltså hon är så jobbig!! hehe, jag var lite överflödigt arg jusst då.... men allvarligt, 11 april fyller hon 65 år, snälla, dra från vår skola! gå i pension då, snälla! (a) taha, nej men, sen hade vi svenska, men jag kunde inte riktigt koncentrera mig hehe, fråga katinka om det...

Efter skolan gick jag hem, och brödrosten var cp, så jag stekte mackan istället taha! Men det negativa var väll att jag brände mig, och nu dunkar hela mitt långfinger =) typiskt... Nu håller jag ialf på att göra franskan, vi fick "bakläxa" för att vi inte kunde böja verben Être och Avoir... suck, så nu måste jag nog plugga, annars måste jag sitta uppe hela natten, eftersom att jag måste packa också, vi ska iväg och åka skidor på sportlovet =) så, jag kommer inte kunna blogga på min födelsedag (på söndag) menmen, jag får åka skidor på min födelsedag ju! Superhärligt ju!

Men nu: tillbaka till pluggandet, snart...

Godnatt!

Nu är grey's slut, jag tycker det är så sorgligt =) fick typ tårar i ögonen, men idag så kom jag på strax innan lunchen att det är ett år sen Åke dog...  :'( <3 sen dess har jag varit dämpad och känslig, förlåt för det alla!

Men somsagt så har det annars varit en toppendag, jag blir på så bra humör när det är bra väder ute! =) Så imorse strålade jag och vädret ikapp! Nej, inte från början.. hehe, jag kom typ en kvart försent till syslöjden, och sydde på mina pyjamasbraller, som ser ut att passa en gubbe som väger 300 kilo... men lärarn säger att de blir mindre sen, med sömmar och allt.. jag tvivlar på det! Efter det så var det so/musik egentligen, men musiklärarn var sjuk, så det blev dubbel so, vi jobbade på klimat-projektet så det var ganska lungt ändå, vi satt i datsalen hela tiden. Sen blev det 45 minuters rast, och jag, staffan, julia och knut gick till ullis och köpte festis taha! Det var då som min vårkänsla kom! =)

Men nu kom jag på att jag är skyldig staffan pengar för festisen, =) måste gå och ta fram dem inna jag glömmer, sen blir det sängen för min del, imorrn är det sovmorgon! =)

Hugs <3

=)

Hejsan hejsan!

Idag har varit en bra dag (a) Det var ju typ vårväder ute! Eller ja, typ vid tolvtiden så var vi ute ett tag, och i solen var det väldigt skönt, även fast jag inte hade jacka!Det får mig att längta till våren! Att äntligen slippa min enorma dunjacka!

Nu börjar Grey's igen, uppdaterar senare!

Godnatt!

Ledsen att jag inte skrev idag, kanske blir det mer imorgon! Godnatt!

Hugs <3


00:05

Jahapp, här ligger man dårå klockan 00:05 och kan inte sova. Sktikul. Jag kommer vara såå pigg imorgon. Verkligen.

Nu kategori

Nu har jag skapat en ny kategori "Elin's Video's med alla videos jag har lagt in på bloggen ända sen ja startade den (22 maj 2008 :O) Kolla in den! =)

It's a heartache


Som sagt, hörde den nyss på radion, de spelar alla hjärtandagslåtar, och jag gilla denna, så lyssna på den!

Glad alla hjärtans dag!

Hejsan och god förmiddag och glad alla hjärtans dag på er!

Sovit gott? Det har jag, sen vaknade jag vid halv 10-tiden av att jag fick ett allahjärtansdagssms från amanda! =) då blir man ju på bra humör! Så då gick jag upp och gav familjen mina hjärtkort (a) jag fick en såndär hjärtask med gelehjärtan i ne vet :p

Nu har jag och mamma gjort klart efterrätten, cheescace, men jag fattar inte vf det kallas det, det är ju inte ost i? =) lägger upp lite bilder sen, men inte så många, för det är mammas hemliga recept, och jag säger bara: det är SÅ gott!! Och så ska jag lägga upp en låt som jag nyss hörde på radion, sååå gammal, men den e faktiskt bra! =)

Cheescace:


Man skulle dela på äggvitan och gulan, jag äger på det, kolla! =)


Gulan blandades med olika godasaker... hemligt! :p


äggvitan skulle blandas så hård att man kunde vända bunken uppochner!
Jag lyckades =)


Så hejdå och,

(videon kmr i nästa inlägg)

Godnatt!

Nu är let's dance slut, och vi sitter här och kollar på hjälp =) kulkul. När det är slut så ska jag gå och lägga mig, imorn blir det städning eftersom att släkten ska komma på middag =) det ska bli kul tkr jag :)

Hugs <3

Hemma igen

Jahaap, då var jag hemma igen! Saknat mitt bloggande? XD

Asså visst, jag går på en ganska liten dans, i brukar vara runt 12 personer :) men asså idag... vi var 4 st + A-K (läraren) fyra stycken! Inte klokt, men alla som var nya förra gången var borta, så taskiga var vi väll inte? =) och så var inte amanda och matilda där :( 4 st.... asså?

Snart ska vi äta hoppas jag, för jag är vrålhungrig! =) sen blir det nog let's dance, jag hejar på morgan! Han förtsjänar att vinna, ingen annan! =) haha

Men nu ska jag inte vara så frånvarande i mitt samtal men amanda, vi ska hitta på nåt på söndag =)

Hugs <3

Dagens outfit 13/2


Kofta - Lindex
Blus - H&M
Ljusgrå ring - vattenmuseet x)
Halsband - H&M

fredag den 13:e :O

Nån som har haft otur idag? Det har inte jag. Men å andra sidan så tror jag inte på skrock, det kanske bara är de som tror på det får otur? hmm.... =) jaja, Idag var franskan inställd, så vi började 9 istället för 8, det var verkligen härligt, för när jag vaknade (8:12 eller nåt) så tänkte jag "Nu brukar jag vara i skolan.. hur orkar jag?" haha, menmen, sen har dagen flytit på bra. Snart ska jag iväg på min dans, den börjar 16, men jag måste åka 15:15... så snart ska jag väll börj göra mig iordning! Snart läggar jag upp dagens outfit, det var ett tag sen!

Hugs <3

Kvällen's

Sorry att jag inte bloggat tidigare idag, föutom imorse. Men när jag kom hem från skolan så gjorde vi oss iordning, för vi skulle iväg på resturang eftersom att mamma fyller år! Men mer om det sen!

Idag i skolan var jag verkligen på ett riktigt skratt/överjobbigt humör! Jag lovar, gabriel sa sten till mig på en lektion, vet ni hur mkt jag skrattade? Jag tappade fan andan! x) haha. Sen så är det också bevisat att jag är starkare (okej uthålligare och galnare) än gustaf! ha! Han tog min svenskabok, och dt blev lite dragkamp =) och när han inte fick den så började leo och gabriel kittla mig, men jag tog den tillslut ändå, jag är så jävla bra! =) haha!

Nej, åter till resturangen:
Det är en grekisk resturang som vi ätit på förut, dom har supergod mat, trevliga servitriser, och mysig inredning! Jag år mousaka, witch i love! Men, ingen mousaka i världen slår Aposperitos i grekland! Vi åker nämligen till samma ställe i grekland varge år... =) och äter på en resturang som en pappa och hans son driver, och systrarna är där ibland =) dom e väll i 16-års-åldern, jättesnälla! Vi brukar sitta ner och prata ganska offta, för tyvär så har de inte så många gäster :( Men de gör verkligen den godaste mousakan! <3


Tzatzikin tog slut på ett kick!


Jag tog min älskade mousaka!


Pappa tog souvlaka, det brukar jag ta, men idag blev det mousaka som sagt!


Bläckfiskringar föll Andreas i smaken!


Mamma tog lamm =)

Men nu ska jag installera nåra sims som jag tick låna av Olivia, tack! =)   Det blir nog ingen mer blogg idag, så godnatt!

Morrn'

*Gääääääsp...* hej...!

Nu ligger jag här i min säng igen, vi har precis uppvaktat mamsen, och hon går upp 6:30, så vi var ju tvugna att gå upp före henne, suck! Men men, hon fick lite smått å gott =) bl.a. hade jag köpt: En dushkräm (apelsin och bambumjölk? vad nu det är... men det doftade supergott!), en bodylotion med samma lukt, Shampo och balsam (citrusdoft) läppglams önskade hon sig oxå, så hon fick ett från loreal paris tror ja dt var... 6 hours hette det. och en peelingkräm från nivea =) men nu ska jag försöka sova lite, godmorgon!

Happy TimeMoisturising Body Lotion  (normal hud)Body Lotionen är samma lukt (Happy Time) men det fans ingen bild.
Creme PeelingHerbal Essences Clairol Replenisher Shampoo Colored/Permed/Dry/Damaged Hair 12oz.
                                                             fanns ingen bra bild, men det är ialf från HerbalEssensesch en jag köpte är citrus...

färgem är som den till vänster, jag ville bara vis hur morsten såg ut =) som ett hjärta!


Godnatt!

Dethär blir bara en kortis =) Jag har precis gjort mig iordning, borstat tänderna o.s.v. menmen, jag är trött...? Ska läsa min bok, skuggorna och regnet (Håkan Nesser) och sen en lång natts sömn! Fick installera några sims-spel av Katja idag så det har blivit en del sims på kvällen =) och mer blir det nog för, fan jag glömde boken i skolan ju ko jag på! hehe... jaja, that's me! jag har dåligt minne!

Kram på er och sov gott!

x)

x) yes!

Neej!

Nejmanvafan!! Analeigh skulle ju gå på catwalken!! ushushush, nu ere ingen jag hejar på kvar, eller asså jo jag gillar mckey, men ändå... *suck*

Paus

Nu ere paus härå =)

Efter skolan idag var jag med Katja, Isabelle och Rita. Vi var på damp/flumm-humör, ialf i början, fast jag var det hela tiden! =) haha! Nejmen vi körde lite singstar, gjorde lite olika skumma mackor (i mitt fall) efter det gick jag till fältan och köpte lite smått å gått till mamma som fyller år imorgon. Men nu börjar det igen! Hejar på Analeigh!!

Top model

Ojoj, visste inte att det var final idag!?! =) Nu håller det på hehe =) skriver mer i pausen!

Men va...?

Buäh! Det käns som att de jag hejar på bara droppar av tävlingen! =) haha, menmen, nu ska jga ladda upp bilderna på semmelbaket! =)

Jag skulle oxå bara villja tipsa er om en bra sida, hehe, om man tex, som jag gör nu, kollar på tv och sitter vid datan samtidigt =) hehe, då kan man gå in på www.tv.nu och så står det vad som kmr sen, ganska praktiskt faktiskt! =)

Top model - kortkort inlägg!

Hejsan!

Nu har vi precis spenatsoppa och semlor =) Hehe, kollar på top model, men ojsan, nu börjar dte :S skriver mer sen!

Tristdag

Idag hare varit en ganska chill dag =) började 08:15 med klassråd, men det var lite mer som utskällningstid =)  Främst för att folk ritade och blev okonsentrerade på lektionerna... hehe, jag kände mig träffad där, fast det med okonsentrerad stämde inte! Jag lyssnar och ritar samtidigt! Jag kan fakttisk det =) taha, men men. Jag  älskar att rita, vad ska jag göra när suget efter pennan kommer då? XD Efter det hade vi en rad lektioner, och jag har listat ut att jag har äldigt dåliga platser i nästan alla klassrum... längst bak eller intryckt i ett hörn! =) menmen, I guess I'll have to deal with it!

På den sista lektionen, so, så fick man jobba med arbetet hemma hos nån, och efter väldiga spekulationer och diskussioner så gick jag, Julia, Staffan, och Leo hem till mig, fast... Vi skrev inte precis... haha, jag lovar, vi gjorde allt utom det!

Egentligen skulle jag köpt födelsedagspresent till mamma idag (a) men eftersom att klockan blev 15:30 och jag var hemma så orkade ja inte, det får bli imorgon istället! Jag vet ju exakt vad jag ska köpa! =)

Men nu ska jag fixa min nya header som är på G!
Hugs ♥

Jimmy Choo

Hejsan, nu sitter jag här och har precis kollat på Design simon och timas, och nu halvkollar på lipstick jungle, haha, nån sa just en fett rolig replik: "If you're gonna walk home in Jimmy Choo you're my hero!" hahah! Har ni sett den nya hemska reklamen med pernilla walgren: "Och vad ska du ha på dig kväll?" "Nutrisse såklart" *gör en töntig rörelse med armarna* uääk!! Så tillgjort så man spyr jue! hehe...

Men nu ska jag ut till köket och ta en kopp te och sen blire sängen för mig =)

.

Jag tycker att jag, eller barn över huvud taget, inte ska behöva uppleva saker som är hemska, som säter sig för livet, (ja vadå, självklart tänker ni då? Men om ni tänker så ska ni hoppa över dethär inlägget!) Jag ska inte behöva oroa mig för saker som jag inte egentligen ska behöva oroa mig för, jag ska inte känna till och veta vad orden blodpropp, kranskärl, syrebrist, PTCA (perkutan transluminal coronarangioplastik), åderförkalkning, artär, ballongvidgning, koronarangiografi, kanyl, kateter, kontrastmedel, kontrastvätska, stent och alla jävla ord som har med denhär jävla sjukhuspissaken att göra!! Det ska jag inte behöva! Jag ska inte veta va alla jävla närliggande sjukhus heter, och veta hur lång tid det tar att åka till nortälje sjukhus, med buss, för att man ska uppleva en hemsk bild som sätter sig för livet! I slutet så sa t.o.m en av läkarna att jag skulle kunna bli läkare, så mkt som jag kunde om dethär området! Sure, jag borde ha blivit glad, men jag var 11, och jag kunde verkligen mkt om dethär området, och det blev ju en chock när det hände från början, och kunskaperna sitter kvar. Det var som att chocken, skräcken, och rädslan, öppnade ett stort hål i mitt huvus, och allt jag fick reda på, satte sig fast! Det är inte som en läxa vi hade i franska för en vecka sen, borta, det sitter kvar! Men tro mig, jag önskar inget hellre än att alla bilder, ord, handlingar, och allt som hände under att helt år, det värsta i mitt liv, ska försvinna.
Dethär är något jag sällan, nästan aldrig, pratar om, jag vill inte prata om det egentligen, men jag var verkligen tvungen att skriva av mig nu!


Yes!

Nu har jag fått lite kläm på't =) Gratta mig liksom!

Dagens outfit



Poolotröja - H&M
Korallfärgad ring - Vattenmuseét  haha =)



 

Okeeeej, nu har jag verkligen försökt lära mig, men bilderna blev pyttesmå + att de är beskärda, ändrat ljusstyrka o.s.v i mitt gamla program... menmen, skam den som ger sig! Ni ser väll ändå hoppas jag? Men nu ska jag rita lite i den s.k. modeboken =) kan visa nåra bilder sen kanske :) om nu nån vill se taha!

Picasa

Bildredigeringsprogram fixat! Men jag fattar bara inte hur man använder det.... man kan ju inte beskära annat än fyrkanter? Jaja, tack ialf Elsa!

Nu ska jag ladda upp dagens outfit, och försöka lära mig dethär.... wish me luck!

Happy!

Idag vare såå härligt! Vi skulle egentligen slutat 15:00, men slutade 11:50 eftersom att gympan var inställd! Det, den klara luften, solen, nästan vårkänslan (okej, inte, det var kallt, men skönt kallt om ni fattar?) Gjorde mig på bästa humör! Så efter lunchen tog jag en promenix neråt gärdet :) tihi, men det var riktigt härligt faktiskt! =) Men när jag kom hem åt jag upp det som var kvar av Ben&Jessysen, så de få kalorier jag förbrände kom då tillbaka, haha!

Ikväll är det no homework och Top modell som står på schemat! =) haha!  Jag har ockå fått lite smått panik, eftersom att jag har Fotofiltre som fotoredigeringsprogram, och det går ut imorn, sen måste man betala, och det vill jag ju inte! Så, om jag inte hittar något får ni ta dagens outfit ,med stök i bakgrunden, med ett leende helt enkelt! Så, nu ska jag leta lite, ladda upp sista dagens outfit i fotofiltre och lägga upp den!

Hugs <3

Gossipgirl... oj då!

nejnejnejnej!! Jag missade gossipgirl :( alla nsackor om dt så mkt, och jag har sett typ 4 avsnitt, och en sa till mig att om man inte  ser från början så fattar man ingenting... och jag som tänkt börja titta på det, fan!

Men nu ropar sängen på mig, hejsvej!

Sött värre =)

Hejsan hejsan! Jag ska strax gå  och lägga mig, eftersom att det är skolia imorn.... men jag tänktebara lägga upp denhär bilden på decilitermått, och tesketdsmått, ni vet vad jag menar, men dehär var i  form av hjärtan, supegulliga  tycker jag =) finns på Lagerhaus för 59 balubas!

Godmorgon <3

Sovit gått allihopa? Det har jag =) Sov till 10:30 idag hehe...  Sen gick jag upp och åt frukost. Inge spc me den, eller jo, istället för att rosta mackor så stekte ja dom med olivolja och så smälte osten taha =) mums! Sen körde jag lite wii med mig själv, sorgligt va? XD Snart blire lunch, rotfruktsbiffar, asså för dom som inte vet, rivna morötter och riven potatis, och ett ägg så det hålls ihop, och sen lägger man det i stekpannan (tunna som pannkakor) och steker, min typ favvolunch!!

Efter lunchen tänkte mamma att vi skulle spela bowling, gulligt av henne va? Hehe, sen klockan typ 16 ska boltish komma hit, vi ska bunkra upp med favoritsorten ben&jerry's chokolate fudge brownie (som också är den enda sorten jag smakat.... ) mumma :p Nej men juste, jag lovade ju bilder från igårkväll, så här kommer dom + the story!

Vi hämtade upp födelsedagsbarnet (okej vuxen, hon fyllde typ 46, venne riktigt..) och fortsatte mot mormor och morfar (Uppsala) När vikom dit så gjorde mormor den vanliga "tryckpåkindernasåattalltsminkgårbortrörelsen" och morfar körde kramen och "ojojoj, och, och snart ska ni få se egyptenbilderna! 700 stycken är det, och jag har en ny dataskärm! Jaa, 24 tum! Då ska ni få se!" (högteknologisk) =) så satte vi oss i vardagsrummet för att drika champagne, mormor hade köpt alkoholfri till mig och mamma (mamma skulle köra sen) men haha, det va så kul, för när vi kollade sen så var den 11% haha! Det hade blivit kul om vi fått va? :D Sen skulle vi äta, och mormor gör så himla go mat och anstränger sig ALLDELES för mycket stackarn =) Så till förätt var det tomatsoppa och ost och kex (ost&kex brukar man väll ha till efterrätt? tihi) Huvudrätt var rostbiff eller nåt, m svampsås, potatis och gele =) supergått, sen gick vi och fick  se alla egyptenbilder, eller ja nästan, för dom har världens sötaste katt baldric (Uttalas Boldrik) och han hårar väääldigt mkt, och jag blev typ allergisk mot honom... tur att födelsedafgsvuxna susse är sjuksköterska och har koll på vad jag skulle ta, för det hade inte jag kan jag säga =) och morfar hade ju sitt lilla föråd med allregimediciner, taha! Så då avbröts visningen, och tur det, för jag lovar han pratade 2-5 minuter påå  varge bild, ta det gånger 700 ni! Haha, sen blev det prinsesstårt, men efter maten kollade vi på resten av bilderna, så vi slapp inte undan för det :) men de va lite skoj, för sen kollade vi på gamla kort från när vi åkte skidor 2003 =) andreas min lillebror va så sööööööt! Medans jag var en liten skitunge =) (bilder kommer sen)  när vi hade baldric i knät (jag veeet, smart av mig som e allergisk, men jag kan inte morstå honom!) så utttäkte vi en knäl vid ljumsen =( han har kankse cancer, och det skulle inte va så konstigt, han e ju 18, men ändå.... dom ska till vetrinärn me honom stackarn :( Sen blev det presentöppning =) taha, och sen framåt 23-tiden åkte vi hem =)


Baldric <3


Förlåt att jag plågade er med en meterlång text och bara en (tråkig) bild, men jag tycker de e lite läbbigt att lägga ut bilder på mig och min bror som små eftersom att vem som helst kan spara bilderna,, =)

Men nu äre lunch hejsvej!

Hemma, 23:39

Kom precis hem, så jjag orkar inte skriva så mkt nu,  för jag är dödstrött, så skriver nog mer om kvällen imorn.... Men här kommer en liten bild på mormor och morfar's grannes, sons, hund =9 taha, hängde ni me? Det är en jack russel som heter Jackie, jättegullig, hon hoppade på mig, och hoppa upp å slicka mig i ansiktet =) i'm in love!



Hon hoppade omkring hela tiden, så dethär var den messt "icke-suddiga" bilden jag tog =) Är hon inte söt?

Godnatt <3

Släktmiddag =)

Ojoj, nu fick vi brottom till M&M här, men såhär ser jag nu ut på familje middagen =)

Skriver när jag kommer hem, ciao!

Fredag

´Hejsan svejsan!

Nu har jag  ätit och kollat på let's dance, men det var för länge sen, klockan är 23:03 nu så.... =)
När jag skulle till dansen idag så kom jag 3 minuter sent, och då måste man använda kod för att komma in, jag tänkte ju liksom, men självklart, det är ju samma som förra terminen, men icke! Så då stod jag där, utan kod, och kom helt enkelt inte in.... Så jag ringde mamma för å kolla om det stod nån kod i bekräftelsemailet eller så, men nejnej, så vad gör man ?    Tillslut kom nån pappa ner??? Vem har egentligen med sin pappa liksom? =) gulligt... Men han visste inte koden :s nåja, han öppnade ialf, men när man gått upp så är det en till dörr, med kodlåg, jahappp.... kulkul... Men tillslut ringde mamma och sa att hon ringt till där jag   dansar, men de stängde typ 15:00? Men sen hade hon fått tag på nån snubbe som sa koden =9 så jag kom in tillslut, en halvtimme sen...

När jag kom hem så hade mamma hämtat ett paket med kläderna jag beställde härom veckan =) fast alla hade inte kommigt, så dthär var bara hälften ungefär, lägger in lite bilder sen =)
Men nu ska jag gå och lägga mig, sov gott!

(Jag tog inte kort på alla kläder)


Det var kjolen som jag fick hem, outfiten blir nog trogligtfis den jag har  på middagen hos M&M =)


vare nån som sa sommar?


supermysig polotröja!


Finfin =)


Ojojoj!

Shoo!


Hehe okej, jag hade tänkt skriva mitt vanliga dagsinlägg, men nu såg jag att jag inte hinner det, för idag börjar min dans! Samma som förra terminen, men den börjar först nu? hmm...? Jaja, jag dansar street för dom som inte visste det =) Men ojojoj, hur kunde klockan bli så mkt? Skriver mer ikväll! ha det bra!

Hugs /Elin

?????

Men vafan, hur ska vädergudarna ha det egentligen? VA!?! För nårga dagar sen vare ju nästan vår-känsla, och idag vaknar man, å så snöar det? Vad menar dom med det liksom?!? Jag var nu tvungen att komma på att det finns vädergudar, vem ska jag annars skylla på???

Efter skolan var jag med Elsa och Julia, fast Julia gick efter en stund ... :( Vi hade köp godis från ullis, och när Julia gått så tog jag och Elsa en vandring ut i köket och gjorde äppelhalvor med kanel och socker, mums! Sen kolla vi på Tv. Sen gick vi ut igenn, och tog varsin apelsin, sen kolla vi på Tv. Sen gick vi ut i köket igenn, och jag hade berättat för Elsa att jag gjort en stor upptäckt härom dan, jag tål Ben&Jerry's!!! (För er som inte vet det är jag tokallergisk mot.... Mycket!) Sååå, gissa va Elsa trollade fram ur frysen? Toppengodis! (som morfar säger XD) Jag gick hem vid halv sju-tiden och fick makaronipudding, men gissa hur mkt jag orkade äta liksom? Jo, två portioner!! :O bara för att det va så ******* gått! taha, undrar hur många kilo jag gick upp idag? hmmmmm.... vet inte om jag vågar gissa?

Nu har jag pluggar matte ett tag (matteprov imorn) och det känns verkligen som att jag inte kan någonting!! Så nu hör jag hur boken skriker bortifrån skrivbordet "Eliiiiiiiin!! Vafan göru? Du måste pluggaaaaaa!?!! Hej svej så länge, vi hörs imorn!

Hugs!

Nytt utseende =)

som ni ser så har jag fösökt skapa ett lite gladare utseende på min blogg, först gjorde jag headern, men alla bilder i svartvitt, så det kanske inte matchar så bra, men vafan! =) bakgrunden också ändrad... till lite happy color! Vad tycks?

Men nu ska jag gå och lägga mig, imorrn börjar vi 10:20, jippie!

Arg/ledsen-dumkänsla!! (a)

hejsan, förlåt för mitt förra inlägg, men jag är på vääääldigt ickeglatt humör, så dethär blir ett kort inlägg! Denhär dagen var inte rolig, hände några tråkiga saker + att det inte gick bra på no provet, och som om det inte skulle kunna bli värre så åkte den ja heja på i top modell ut.... taha, okej det sistnämda spela ju ingen roll men...

Jag ska snart gå och lägga mig, jag är trött fastän klockan bara är 20:58, och jag fryser fastän jag har två tjocktröjor på mig, och jag är hungrig fastän jag precis åt, och jag är arg och ledsen, fast jag..... kommer inte på vf jag ska vara glad så.... hehee..... jag ska nog avsluta dethär inlägget innan min ledsen/arg-känsla smittar av sig... Men bara lugna, det går över snart hoppas jag, säker bara pms, och inte en släng av depression! =)

-

:( fan


Skola :/

Hejsan hejsan!

Gissa om jag var trött imorse? Tur vi hade sovmorgon! SÅ jag undrar hur trött jag varit om jag gått uåå vanlig tid liksom... hehe, vi började med franska, no, lunch, svenska och sen so, taha, vi gjorde ju so-prov förra veckan, och jjag trodde vi skullr få reda på resultaten idag, så jag frågade, vår lärare: Ni får reda på resultaten på torsdag, eller nej fredag. Då trodde jag att allla skulle börja prata (33 elever) så jag skrek nästan till honom: MEN VI HAR JU INTE SO PÅ FREDAG!! taha, den märkte jag att det var knäpptyst, och jag började skratta, sen börja alla andra oxå skratta !?! XD jag skrattar när jag tänker på det haha =)

Men nu börjar top model! Hej Analeigh, Elina och Marjourine (kan inte stava!)

hugs! <3

<3

Nu såg jag jusst att Constance hade laddat upp en bild när alla tjejer (utom några stycken, vet inte var dom va...)träffades en gång uppe på toppen:


Katinka, Elsa, Olivia, Jag, Katja, Julia, Jossan, Wendela, och bakom tror jag att det är Ebba =)

Gammla arkiv

Haha, jag håller på att titta igenom lite gamla arkiv här, och dehär är från 1:a månaden jag skrev, (det "intressanta" är markerat med tjocktext) Jag kommer ihåg det! =) de va lite roligt jue!


Onsdag :)

Jag gillar onsdagar, jag venne riktigt  varför... men de e nog för att vi börjar 10:10, men lektionerna e inte så roliga, först har vi matte, de e i och för sig ganska kul nu när vi år göra andra grejer, idag fick vi t e x. spela sänka skepp :p sen fick vi typ en timmes rast, vi satte oss på en bänk utanör skolan och solade lite ;) sen hade vi SO, vi skulle ha nåt föredrag om typ Venezuela... Wendela och jag stressade ihjäl oss för att få dt färdigt, och kom typ en kvart för sent :S å sen fick vi inte ens hålla föredraget... ha ha, sen vare lunch, dom tkr säkert att vi e för tjocka, för de va ba salld till lunch ha ha. sen satte vi oss vid kyrkan och åt glass, missade bussen till engelbrekt (slöjd) vi fick ta 4:an istället, vi träfa en fett skön gubbe vid  busshållplatsen hehe, han ba: vet ni va? vi: näe. han :   inte jag heller höhöhhöhö!.      upprepades också typ 10 ggr...   ha ha, men asså han va fett rolig =) sen hade vi sista slöjdlektionen i sexan ... :) jaa, sen gick jag hem och solade på balkongen, fast de gav inga resultat, ha ha. jae, sen åt vi middag, å nu sitter jag och skriver dehär :)

//Elin

Men nu ska jag göra mig iordning! God natt! :)

Kungsberget

Hejsan!

Nu är jag (äntligen) hemma! Det har verkligen varit superkul på Kungsberget! Skidor hela dan, sovmorgon imorrn och bara åka skidor, vänta har jag sagt det...?

06:00 - Klockan ringer, går upp direkt! (För en gångs skull...!)
06:05 - Frukost, mammas hembakta bröd och juice =)
06:15 - Packa ner alla mina grejer, matsäck, skidglajjor m.m.
06:30 - Tar på mig mina grejer.
06:40 - Börjar gå till skolan.
06:50 - Yes! Precis i tid! =)
07:00 - Bussarna kör iväg ;)
10:00(ungefär) - Kommer till kungsberget!

Sen hyrde vi våra skidgrejer, jag fick ett par jätte omoderna pjäxor, med bara en spänning...? :O Så jag bad om ett par nya, med fyra som normala har... hehe, jag fick det direkt + ursäkter =) taha. Sen åkte vi från typ 10:40 ända till 12:30, då käka vi lunch! Hamburgare =) Det var helt okej faktiskt! Sen åkte vi till 15:30, då lämna vi in våra hyrda saker, bussarna åkte hem 16:00. Konstigt nog kändes bussresan hem längre än den dit, men det brukar vara tvärtom ju? =) Dom visa lite udda filmer, på väg dit Simpsons the movie - på svenska? taha, rösterna va heeelt puckade! Och på tbxvägen sällskapsresan, när dom e på kanarieöarna, den e helt okej, men hur många gånger har man inte börjat se den och sen tröttnat egentligen? Och sen började dom på en film som jag inte vet varen hette, men vi såg inte hela, och de va den enda som verkade bra jue...?
Våra lärare låter oss ha sovmorgon ända till 9:30 imorrn! Hyggligt vaaa? =)

Men nu är jag jättetrött, och ska nog titta på the holiday, som jag spelade in igår... Nej föressten det ska jag inte, för man kan inte kolla på inspelade filmen på datan, å inte på min dvd heller, och jag vill inte sätte mig i vardagsrummet.....

Ny plan:
Jag kollar på en disneyfilm som man behöver noll hjärna för, och bäddar ner mig i sängen med en kopp te, sen sover jag, eller så gör jag det direkt, även fast klockan bara är 19:27... =) sounds good?

Hejdå!


Aquaria

Hej alla som är pigga.... =9 taha, jag är trött, ooch det är redan innan vi har varit till Kungsberget och jag gått på 6:00!! hur kommer jag då känna mig imorgon liksom? =) men nu har jag  ailf lagt fram alla kläder och packat klart! Känns superskönt! så, trött men glad =)

Idag har vi varit på Aquaria =) Det var jättetrevligt ;) Laddar upp nåra kort sen, fast dom e inte så bra, för dom e tagna på min mobil... På väg dit så gick vi förbi Vasahamnen eller va det heter, och såg en svan som var fastfrusen i isen :( fett sorgligt vare, men vi ringde till 118800 och fråga om ett nummer till typ räddningsstation eller nåt, man kan ju knappast ringa 112 liksom? Men vi köa i en halvtimme, dom svara aldrig, så vi ringde igen, och fråga om ett nytt nummer, då fick vi nåt till typ brandkåren/räddnings.. grej =) taha, och då kom vi fram direkt, å sen skicka dom efter hjälp. Vi ärå riktiga djurälskare (a) hahaa =)

Jag  har läst nåra bloggar, å många ska gå å lägga sig 19:00, jaaa, nu e hon 19:26, ni ligger väll i sängen? Själv kan jag inte somna så tidigt, så det blir 22:00 för mig! Imorn får man lägga sig tidigare, det är då man blir trött! Imorn när klockan ringer kommer det vara svårt, men en halvtimme senare så är man pigg =) konstigt va? taha, men nu ska jag kolla om maten är klar, för jag är vrålhungrig!




Hrm, dethär inlägget har jag nu försökt lägga in i flera timmar, datorn krånglar! Menmen, nu ska jag lägga mig, godnatt!

1 februari 2009

Hejsan hejsan!

Februari! Jippie, snart fyller jag år (22 men ändå!) Jag blev sur igår vid middan, för jag fick reda på att jag kommer vara bortrest på min födelsedag,  det är sportlov, men asså, vi får lov på fredan, åker till skärsövålen på lördan och jag fyller år på söndan, så tyvär kommer jag inte kunna blogga, men vafan, jag får ju åka skidor på min födelsedag! Synd bara att pappa inte är med :/

Nu har jag vaknat ordentligt och desseutom ätit frulle, städat, och packat ner mina grejer till skidresan imorn! Bussanra går från skolan 7:00, och man ska vara där 6:50 eller nåt. Men jag tycker inte att det är så farligt, tröttheten slår inte till föränns nästa dag (alltså tisdag) och då måste jag plugga till no-provet, som jag glömde ta me hem i helgen, så smart är jag.... hehe...

Idag är det bara slappdag, gå promenaddag, och en allmänt tråkig dag... haha, ja, jag har faktiskt inget att göra, skulle varit med boltish, men hennes lillasyster fyller år, och hon har lovat att hjälpa till me kalaset, gulligt vaa? =)
Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt, eller ja, jag får väll vila, för även om jag behöver somna typ 9, så kan jag bara inte! Jag är helt enkelt för pigg då! Hur ska jag klara detta? taha! Våra lärare va ialf snälla, för på tisdagen börja vi  egentligen 8:15, men de låter oss slippa första lektionen, men det gav inte mkt om man säger så, vi börjar istället 8:50, men tanken var god!

Packlista till Kungsberget:

Flecetröja √
Halsduk √
Skidglajjor √
Strumpbyxor √
Sockor √
Täckbyxor √
Skidjacka √
Pengar
Mobil√
Headset √
Mössa √
Vantar √

Hmmmm, behöver man verkligen inte mer??? Jag hyr ju skidpaket så.... Men ändå? I så fall behöver jag ju ingen väska, bra, för man kan ju inte åka omkring med en väska i backen! taha =)
Hoppas att dom visar film på bussen, det gjorde dom när vi åkte till Kungsberget i 5:an! =)

Men nu ska jag ta fram resten! Hej så länge! ♥

RSS 2.0