Lista...

Hej allihopa!

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Bion var faktiskt väldigt bra! Träffade några kompisar som var där också. Efteråt var det buffé på Grodan, kul! När jag kom hem var mormor och morfar här, jag fick en kamera (!).

Just nu behöver jag faktiskt bara göra en lista till mig själv på saker som ska med imorgon till Kunsberget (ska på skidresa med klassen).

Ha på mig:

- Linne
- Lila fleecetröjan
- Fleeceunderställ
- Svarta strumpbyxor
- Röda sockor
- Täckbyxor
- Skidjacka
- Blåa fleecehalsduken
- Stickad halsduk
- Vita vantar -30c

Ha med:

- Mobil
- Kamera
- Pengar

Tror ni jag kommer frysa?
Kram Elin

The princess and the frog

God förmiddag!

Nu ska jag göra mig iordning för att gå på galapremiären av filmen the princess and the frog! Jag har aldrig varit på en galapremiär förut, så det ska bli riktigt kul! Senare idag kommer mormor och morfar på besök, så vi hörs imorgon!
Njut nu av söndagen, för imorgon är det måndag...
Kram Elin

Slött avslut på en aktiv dag

Hälsar väll på er alla med att medella att jag inte frös ihjäl idag! Bra va? Men mina tår kanske inte mår så bra... De frusna stackrarna....

Är ni också sådana som inte kan gå och lägga er tidigt/normal tid på en helg? Nu har jag kollat på Grabben i graven bredvid med familjen (superbra film!) och borde egentligen bara ta på mig pyjamas, kanske läsa ett tag och gå och lägga mig. Istället ska jag börja kolla på She's the man... Inte så smart av mig kanske... Menmen: jag kan verkligen se den filmen hur många gånger som helst! Den är så himla rolig, precis min humor!

Ha en bra kväll!
Kram Elin

Alla som inte har sett den borde verkligen det, ni har missat något!


Att utnyttja dagen...

Hejsan!

Idag vaknade jag ganska tidigt, halv 11, det är väll helt okej för att vara en lördagmorgon? Jag har ätit frukost och ska snart hjälpa mamma med lunchen tänkte jag.

Senare idag blir det skridskoåkning med ma familla! Jag trodde vi skulle till Östermalms IP (en rundbana) men nu har det visat sig att vi ska åka på en sjö och ha med oss varm choklad och lussebullar som legat undanstuvade i frysen sen jul, haha! Plötsligt låter det mer lockande, tycker ni inte?'

Ha en bra dag, oavsett om ni väljer att ligga i sängen hela dagen och kolla på tv, eller vara ute och vara aktiva (som jag, ha!) så kommer ni säker ha en superbra söndag!
Kram Elin


Elin in action! Haha! När vi åkte skridskor med klassen för någon vecka sen.


Ett försök att pigga upp...

Hade en annorlunda frisyr idag. Om det piggade upp så undrar jag hur deppig jag hade varit om jag inte haft den, haha!


Om det är svårt att se så kan jag säga att det är en uppsnurrad fläta (den var inte lika 'sliten' förut). Många undrade hur jag hade gjort den, kanske ska visa i ett videoinlägg? Eller förklara, eftersom att jag aldrig har gjort videoinlägg förut, haha! Jag vill veta, kommentera! Det är något ni är dåliga på faktiskt!

Kram Elin

Snowland

Hejsan!

Hur mår ni idag? Står ni emot depressionskänslorna som man nästan vill ha när det är sånthär väder? Jag gillar det inte längre... På måndag ska vi åka skidor med klassen, det blir sista gången i år för mig! Sen kan våren komma! Vad tycker ni?



Älskar verkligen denhär låten! Jag behöver verkligen allt som kan muntra upp mig just nu! Haha, jag är hemma med mig själv (?) en fredag, planerar inte något speciellt. Jag kan ju göra vad jag vill, och vet ni vad jag börjar göra då? Städa! Smart... Tänkte göra lite armband också, det var länge sen, bilder kommer senare!

Ha en rolig fredag,
kram Elin

New moon på DVD!

Nu har releasedatumet för New moon tillkännagjorts; 20 mars kan man börja titta på New moon varje dag! Jippie! Jag kan knappt vänta!



Det kommer också finnas massa extramatreal:

Disc 1: The feature film + commentary

Disc 2: Total selected added value (128 min):

- 6-part Documentary: (65 min) Life After TwilightChris WeitzTakes the HelmThe Subtle DetailsTime to ShineTricks of the TradeReady for the World

- Music Videos: (12 min)Death Cab for Cutie -Meet Me On the EquinoxAnya Marina -Satellite HeartMuse -B&W rehearsal footage ofI Belong To YouMute Math -Spotlight (from Twilight Soundtrack)Team Jacob and Team Edward

- Becoming Jacob(6 min)

- Introducing the Wolf Pack (9 min)

- Shooting in Italy (7 min)

 

- Extended Scenes: (29 min)

ShoolCorridor Extended (1:20)

English Class Extended (1:26)

Carlisle Stitches Bella Extended (2:54)

Scrap Metal Extended (3:00)

Start of Cinema Lobby Extended (1:27)

Phoning Jake Extended (1:00)

Meeting Laurent Extended (4:54)

Jake in Bella's Room Extended (5:00)

Outside Emily's Extended (1:28)

Leaving for Italy Extended (:27)

Edward Meets VolturiExtended (2:38)

Home from Italy Extended (2:34)

I See you're Still Alive Extended (:41)


Lördag

Hejsan!

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag, har inte haft tid helt enkelt... Vi har haft (och har fortfarande) väldigt mycket i skolan! Jobbigt värre...

Idag har jag varit på stan med käre mor min. Fick en supercool tjockiströja och ett par grymt snygga jeans, det säger man inte nej till, ellerhur? :) Bilder kommer senare. Nu ska jag kolla på nåt avsnitt av desperate housewives säsong 4 som kom hem i min brevlåda i veckan, I'm in heaven!
Ha en bra kväll!


Vår...?

Hejsan!

Jag vet att jag inte har skrivit ett riktigt inlägg på ett bra tag, ledsen för det. Hur mår ni då? Själv mår jag utmärkt. Idag hörde jag fågelkvitter påväg till skolan, jag blev jätteglad! Men sedan blev jag deppig... För det betyder att våren är påväg och det är ju i och för sig kul, missförstå mig inte, jag älskar våren, men när våren kommer så är det snart påväg att bli sommar, sen sommarlov, och sedan börjar vi nian, och om åttan gick så fort, så kommer ju nian också göra det, och det betyder att våran klass splittras. Förstår ni min deprission? Ush...

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar klockan 8:00 imorgon, aldrig kul det...
Kram Elin

Var ju bara tvungen att ta kort på termometern på landet, kan det inte fortsätta vara så kallt ett tag till? Vad tycker ni? Är ni lika rädda som jag för sommaren? Eller kan ni knappt vänta?


Robert Pattinson

Hahaha! "I need you to bite me...!"


Snyft...

Nu sitter jag och bölar till denhär videon. ett täcken på att jag är trött... Oj, är klockan så mycket?!? Godnatt!


Tisdag

Hejsan!

Ååh, jag känner mig riktigt stolt, har åkt skridskor med lillebror idag, åkte 1 mil faktiskt! Efter det hade vi bestämt att vi skulle baka cupcakes, men när vi skulle handla kom vi på att pengarna inte räckte, så vi bakar imorgon istället! (Ja, jag är den snälla storasystern!)

Jag har noll fantasi på skrivarfronten just nu... Ha en bra kväll!
Kram Elin

RSS 2.0