Update

Tjosan svosan!

Hur många fler ska kolla på Anna Anka ikväll? Haha! så petetisk hon är! Och så kul det är att titta på! Men vet ni, om jag ska kunna titta måste jag verkligen göra franska nu... Suuck! Hata franska!!

Tjingtjong pappkartong! (kom på den nu)
Kram Elin


Söndag - hoppar över ångesten

Tjoo!

Jag hade väldigt kul igår, det var länge sen mamma och jag gjorde något själva. Vi gick b.l.a. i NK och gallerian. Hittade en jättefin höst/vinter-jacka på Zara, typ enda saken jag någonsin köpt där. Såg en tjocktröja på New ouse på NK som jag blev helt förälskad i! Jag sa "jag älskar den" och "det var den snyggaste tröja jag någonsin sett!" typ 20-30 ggr. Skojar inte. Men den köstade 900 och var inte ens äkta kashmir så det kändes lite onödigt...

Jag ska snart iväg med familjen till tekniska muséet, pappas jobb har hyrt det så att bara jobbet och familjen kommer in, haha, najs, men jag har inget bättre för mig, så...
Vi hörs senare!
Kram Elin

Lördag

Mamma kom in till mig vid 11-tiden "Elin, ska du inte gå upp nu?" Allt jag fick fram var: "Den... stressig... vecka... förtjänar... sova..." och hon stängde dörren och gick ut.

Kollade lite igår på kanal5.se och såg att ugly betty och DHW börjar den tisdag den 6:e, och house börjar nu på tisdag. Det är skumt, alla tre program på samma kväll, så jag kan aldrig se house, lite synd...

Nu ska jag äta lunch med mamma och sedan ska vi ut på stan,
njut av lördagen allihopa, för imorgon kommer söndagens "åhnej-imorgon-är-det-måndag-ångesten"!
Kram Elin


Speedad!

Okej... Jag är jättepigg... Vet ni varför? Alltså, jag säger, men lova att inte göra som jag gjorde idag, haha!

Jag har min mobil som veckarklocka, för jag vill bara slänga min bip-bip-bip-bip-biip-biip-biiip-biiiip väckarklicka i väggen när jag hör den! I alla fall, men i natt, så laddade min mobil tydligen ur, så den ringde inte imorse... Kuul...! Så jag vaknade 7:50 (hur fan kan man vakna av sig själv 7:50 när man vaknar 10 på helgerna?)mamma och pappa hade kollat på mitt schema och sett att jag börjar 9, men det är "frivilligt", man kan gå på extraengelska om man vill. Okej, det låter som något man har om man är dålig på engelska, men det är faktiskt tvärtom, och man vill ju ha bra betyg! Jag hann inte mer än att be mamma göra en macka, sätta på mig kläderna, sätta i linserna, och kuta till skolan! När jag kom dit var jag supertrött, men nu är jag som sagt jättepigg, antagligen för att jag fick sova längre, haha!

Ska läsa lite tror jag, man blir ju speedad av att sitta vid datorn (och får finnar, visste ni det?)
Godnatt!
Kram Elin

My night

Nu ska jag droga Gossip Girl, ciao!

Äntligen!

Jag är så himla glad just nu: Jag fick superbra resultat på proven (mvg på matten och en poäng från mvg på kemin) och har inga läxor! Okej, franska tills på tisdag, men den tänker jag INTE sätta mig med en fredagkväll!

Pratade just med Petra: jag Karro och Clara ska sova hemma hos Petra nästa helg, ska bli superkul! Hon bor i ett likadant hus som min farfar gjorde (sorgligt...) så jag vet exakt hur det ser ut, fast jag aldrig varit där! Vi ska sova i källaren i alla fall, haha Petra ba: "det finns en bar och allt" när jag frågade om den var inredd och så, haha! Kan misstolkas.



Ha det bra!
Kram Elin

Get some sleep groomie!

Det är så himla skönt, när man har haft massa prov (no, matte och so) de senaste dagarna, plus massa läxor, att bara gå hem, läsa, kolla på Sex and The city - the movie och ta ett bad.
Jag tror att min reflektion förklarar varför jag inte har skrivit de senaste dagarna...
Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott!
Kram Elin

Hemma

Hej på er!

Jag orkar inte skriva så mycket nu, så det blir några led-ord:

Badminton, shorts och linne, båttur, nästan-bad, studsmatta, specialhjälp med matten, läst bästa boken på gräsmattan, hur låter det? Det var toppen! Känns som att jag var borta jättelänge! Nu är jag alltså hemma igenn, har suttit i min mjuka säng, luktat på min parfym för en äkta jag-är-hemma-känsla (ja! det är sant)
Nu ska jag pcka väskan, men vet ni, imorgon går jag i mysbyxor till skolan, jag orkar inte byta om... Andra lektionen är gympa ändå... Så får jag fundera på klädval sen.

Jag ska nog göra min iordning nu, godnatt!
Kram Elin

18 september

Tjena!

Stresspackar just nu, ska åka till landet över helgen. Mormor och morfar ska med. Men det är lungt, morfar har varit matte/no-lärare på gymnasium och klasser 7-3:e ring. Ha! Specialhjälp till Matte och NO-provet i sikte!

Vi hörs på måndag!
Kram Elin

Nu

Hejsan!

Jag håller på att göra so - prov imorgon. Har precis varit på konfa-information. Verkar bra.

Skulle bara uppdatera lite, måste fortsätta jobba nu!
Kram Elin

Gaaah!

Ledsen hörrni, men jag kan inte tänka på något annat nu:

DET GÖR SÅ HIMLA ONT I TÄNDERNA! TANDSTÄLLNINGSJÄVEL!!

Satte in den för ca. 40 minuter sen, och jag håller seriöst på att dö! Nej, så får man inte säga, men ni fattar. JAg är vrålhungrig, men jag kan inte äta. Härligt.

Fan inte kram på er! Det är jag som behöver en kram!


three subjects

Nu har Julia gått hem. Vi har gjort läxor, och jag är en Twilight-affish fattigare. Så lätt att göra en liten Julia glad!

Jag fick nyss ett sms om att jag har tandläkartid imorgon. Positivt: Jag missar lite av franskan. Negativt: Jag kommer behöva läsa 20 sidor i engelskan tills på torsdag. Och jag kommer ha ont som *** på kvällen. Ska ta reda på när jag får ta ut den också, måste verkligen komma ihåg att fråga!

Alltså, jag är helt sjuk i huvet; förra veckan och nu, så tror jag alltid att det är en dag före... Idag är alltså onsdag för mig... Skumt va? Fast det är ju skönt på helgerna! Då har jag liksom en dag extra! Neej, jag måste skärpa mig!

Kram Elin

Kort

Ska iväg nu, vi ska köpa en ny cykel till mig(!) Vi hörs senare!
Kram Elin

New moon, nya scener!

Jag är fantastisk, visst är jag: här är en ny new moon-trailer, med massa nya scener!


HAHA!!!!


Slappdag

Hejsan!

Hur är det med er idag? Själv mår jag bra. Jag gillar när det är muliet ute på helgerna, för du kan man bara vara inne och inte göra något speciellt.
Mickan gick vid 12-tiden. Vi hade superkul igår, verkligen! Har saknat henne så himla mycket! Vi hade inte setts sen innan sommaren, så det var verkligen länge sen!

Åååh! Det är så irriterande, de ovanför våran lägenhet har ett piano, och en 3-åring. Ingen bra kombination kan jag säga! Har hållt på i 10 minuter nu... Suck...

Njut av helgen ordentligt nu allihopa!
Kram Elin


Inte så bra bild, menmen, det är mina kusiners ena katt ialf, Findus.

Fredag kväll

Tjena!

Nu sitter Mickan och jag och glor på Gossip Girl. Vet inte hur många avsnitt vi ska se, men det blir nog några till! Gossip Girl, Bring it on, B&J, tidningar, prat och skratt, en riktig tjejkväll! :)

Men nu ska vi fortsätta kolla, ha en bra helg!
Kram Elin


Idol

Tjoo!

Har just tjeckat första Idol-avsnittet. Jag brukar inte kolla på det så aktivt, men det är ju början som är rolig! Gillade en människa som gick vidare; Jon Sigvardsson eller något sånt? Ni som såg det: han med en egen låt (gitarr ofc) och svarta fyrkantiga glasögon.

Jag ska kolla på Gossip girl nu, vi hörs!
Kram Elin

6 september

Tjena!

Idag var jag på fotboll med pappa (AIK-Häcken), kanonkul var det faktiskt! Jag brukar inte dras med så mycket i matcher, men denhär var onekligen den mest spännande match jag varit på! Bästa repliken var: "Häcken ska jämnas med marken" :) Fyndigt va? Jävligt dålig domare var det i alla fall.... Hehe, han är liksom "känd" för att han inte verkar gilla AIK... Han hade t.o.m. en egen ramsa: "Ingvarsson är en hora, hora, hora." Vad hände med klassigen "domarjävel"?

Nu har jag kollat på ett avsnitt av gossipgirl, jag har redan kollat på 8 avsnitt samanlagt... Hoppsan! Snart kommer jag ha kollat på alla dvd-er...

Kram Elin

Just nu...

...städar jag mitt rum , snart ska Julia och Jennifer komma över, ska bli superkul!
Vi hörs senare!
Kram Elin

Gossip girl

Kolla vad som just kom!


Elsas place

Ujujuj vad sent det blev, klockan var ju tio nyss? Men ialf, tänkte skriva ett inlägg innan jag sover, eftersom att jag varit en sån dålig bloggare. Men nu blir det bara en kort liten update på vad jag gjort:
Efter skolan gick jag hem till Elsa, haha "Elin... Kan vi inte bara chilla?" Så vi gick till sabis och köpte godis (fick gå till kassan 4 ggr. för att pengarna inte räckte, vi tog typ bort en godisbit varge gång, så det var kanske inte så konstigt...) som kollade vi på tv (b.l.a. project runway och gossip girl) käkade skinkmacka, tog kort till Elsas lookbook och va inne på datan littegranna! Visst låter vi akiva? Kul var det i alla fall! Sen när jag kom hem var klockan halv 8, så det blev läxstund för mig...

Men nu måste jag verkligen sova! Börjar 8:10 imorgon.
Kram Elin

RSS 2.0