19:24

Hejsan!

Status: Har precis ätit och nu ska vi ut och cykla här :) till blockhusudden antagligen, och köpa glass :) Kanske uppdaterar senare, men jag ska städa så jag vet inte :)

Ha det!


Tillbaka från natt-flyget.

Tjenare!

Vi kom hem för några timmar sen, så jag är ganska trött om man säger så... Kan inte fatta att jag bara några timmar innan jag satt på planet (02.00-05.30) åt mousaka i grekland.... Det känns ju ganska avlägser om man säger så... Från 37°C och sol till 12 och molnigt/dimma. Det såg lovande ut vid 6-tiden, klarblå himmel! Men nu... Hehe...! Jag ligger i soffan och kollar på film, och sover lite. Lyckades bara få en timmes sömn på planet... Alltså, nu ska ni få höra min härliga hemresa (skriver lite om vistelsen imorgon):

Vi packade på morgonen, för vi var tvugna att vara ute från hotellet klockan 12... Yes...! Dagen tillbringade vi på stranden och i vattnet! Vid 20-tiden gick vi och åt middag. Bussen till flygplatsen gick klockan 23, suuuck! Planet lyfte 2 (lokal tid, 3 svensk tid), och 5:30 (svensk tid) landade vi, men då var ju klockan halv 7 för oss... blä! vi var väl hemma vid 7-tiden... och då var man ju pigg!

Det var så himla gott med grovt, mörkt bröd, med solros- och massa andra frön i imorse så ni fattar inte! Jag sa typ hela sista veckan där: "Jag spyr snart på vitt bröd!" Man känner sig ju helt uppsvälld! Vitt bröd föra varge mältid, till tzatziki, clubsandwitch, till greksalladen, ja ni fattar!
Men nu ska vi käka pannkakor! Hejs!


Här är jag just nu :) hehe, trötter!


Jag blev inte sådär jättebrun, men lite ialf! Men kolla vad jag upptäckte för
nån dag sen: Jag har en vit fläck? Nada pigment eller? Nere till höger.

RSS 2.0