April april!

Vi jobbar med ANT på no:n just nu (alkohol, narkotika tobak) Våra klassföreståndare tror att hela klassen röker varge dag och dricker hinkvis med sprit typ, haha =) Så hade några tjejer kommit överens om att göra ett aprilskämp med våra klassföreståndare, (vår ena har ant:n med oss)  De skulle då ställa sig bakom kyrkan och ha sånadär låtsasciggar från butricks ni vet? Haha, sen hade de kommigt överens med våran svenska engelska lärare, hon var rastvakt vid den tide så hon skulle då komma in på lunchen och säga att hon sett dem, så hon kom in och ba:

"Det är några 7:or som gick bakom kyrkan, jag tror de röker..."
Haha, Julio blir klar med maten först och går som i march över skolgården, kommer fram tilll dem å ba (på spanks brytning):

"Vad håller ni på med då? Fimpa ciggarna! Ni fem följer med in på mitt kontor nu!! Ni: en två tre fyr fem!" Katinka sa att dem vid den tiden fått hjärtklappning, så de ba: "Hehe... april april..."   "Jaja, april april!" Han fattade liksom inte, det var som whatever, skyll på det! Men sen fatta han ju, och då gick han med på att lura Sören (som har oss i ANT)  så han låtsades skälla ut dem, så kommer Sören å han var väll inte arg, utan mest besviken: (värmländsk dialekt)
"Men va gör ni? Nu blir jag ju så jäävla besviken på er! Era jävla nötter alltså!"

Asså gud, bästa apilskämtet ever! De gick på det, och de sa att det var det bästa aprilskämtet de varit med om :) De hade frågat danne (so) om han skulle tänkt på om det luktade eller inte, så nu vill sören och julio att vi ska komma på nåt hur vi ska hämnas på danne och helena =) elsa och jag tänkte nåt med, han har ju alltid datorn när han redovisar för oss, vi kunde byta ut filen mot ett bildspel med bilder på honom från i somras, och på slutet står det "I know what you did last summer" Haha! Bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0