Tredje, och sista degdagen

På den tredje dagen skapade gud växer, på den tredje dagen försöker Elin uthärda smärtan som tandhyginisten skapade den andra dagen!

Jag skojar inte, denhär värken dödar mig! När jag va hos TH:n igår aså skrapa han typ ner tanköttet, det är alldeles svullet! :( Jag fastar idag, för det gör ännu mer ont när jag tuggar ... kanske ska pröva soppa. Det är så typiskt att jag hatar fil och yoghurt! Jaja, jag hoppas att det gör over, men jag glömmer nog bort att jag har ont när jag ligger i bubbelpoolen  ;)

Imorron morgon, (eller förmiddag, det bror på hur länge man brukar sova, klockan 9-10 ungefär) bär det av till Hullsta, landställe. Det ska bli jättemysigt, det är ju mörkare där än i stan oxå, så på kvällen är det X-tra mörkt, då kan man tända ljus och ha mysigt :) Det ska tydligen snöa där också, härligt! Då kan jag ha min dunjacka (a) härligt att ha den i bilen på morgonen, bara sjunka in i den :) hoppas att det är dåligt väder när vi sitter i bilen, är det bara jag som tycker att det är mysikgt att sitta i en bil med mjukiskläder, lyssna på musik, läsa en bok och se hur ruskigt väder det är utanför? :) tihi.

Idag ska jag packa och tycka synd om mig själv, bra plan ellerhur? *NOT* nej allvarligt, jag vet inte vad jag ska göra..,
Ja, ja, nu ska jag gå och typ designa i boken  eller läsa... :)

Ha en bra dag !


Andra degdagen

Men idag så ska jag inte dega! :) Efter inlägget ska jag dusha och göra mig iordning, sen ska jag gå till mammas jobb, vi ska äta lunch tillsammans (a) sen ska jag gå hem, den bär det av till tandhyginisten... kul.... jaa, sen kanske jag går i Fältan lite, vem vet ? Från det är det oplanerat.

Jag hoppas verkligen att det  blir kallare snart, så att jag kan börja ha min mysiga dunjacka :) ha ha, jag nästan drunknar i den :) Men nu är jag så fantasilös, så jag har inge mer att skriva...

Unna er nu och ha ett härligt höstlov!


Äntligen!

Nu har jag fixat min design ordentligt! Jag har inte förstått hur man gör tidigare, men nu har jag exprementerat och tadaa! Jag vet att det inte är såååå fint, men det är bättre än förut tycker jag! :)

Första degdagen

Idag är det den första dagen som jag inte kommer ha något att göra, bara dega alltså ? Eller... Nej! Men vad ska jag göra? Hitta på nåt! Vadå...? Ja, ja, tills jag kommer på något så skriver jag ett inlägg.

Nu när det är höst och så, man kan ju se det på olika sätt, antingen ush, höst, mörker, rusk, hemskt! Eller så kan man ju vara optimist, åh va härligt, möskare dagar, va mysigt, nu kan man börja ha tjocka strumpbyxor och stickat, man kan vara inne och mysa utan att ha dåligt samvete! Jag är nog mitt emellan... ;p Men med hösten så kommer det ju också torr hud, spruckna läppar, och nariga händer, så jag tänkte lägga in lite tips på några krämer som jag använder (jag börjar använa dom innan "krisen" kommer, så antingen funkar dom, eller så blir jag inte torr annars... jag tror nog dom funkar)


Jag använder bara hudkrämen, men det finns dushkräm och deo också,
har inte provat dom. Hudkrämen finns b.l.a på H&M och kostar ca 30 kr !
 
Från The Body Shop. jag har skrivigt om den tidigare,
ca 95 kr


Denhär använder jag på mina torra läppar men bara på kvällen
för den stinker... men den funkar verkligen ! 
Finns på Kicks Åhlens m.m. ca 300 kr

Från ACO, finns att köpa på Apoteket,
ca 40 kr.


Jahapp det var några tips på lite som jag är beroende av :) Men nu kom posten, ska gå och kolla om Frida har kommigt, den ska jag ta en promenix med min älskade nya musikmobil ;9

Ha en härlig dag och njut av (eller klaga på) hösten!


Höstlov!

Jag vet att jag verkligen framstår som en dålig bloggare nu, men vi har fortfarande ingen dator som fungerar, eller jo, denhär,  jag har fagtiskt tiggt till mig att få låna pappas dator nu :)

Det är så himla skönt att det äntligen är höstlov! Bara en vecka ledigt+helg, men ändå... det är faktiskt inte så bara. Jag ska inte åka någonstans, eller jo till vårat landställe, men shit, de är i helsingland... ;) jag har inte tillgång till datior där, men det har jag ju knappt här hemma heller... vi ska va där rån torsdag till söndag, jag är altså ensam hemma måndag-onsdag... kul... ska till tandhyginisten på tisdag, ännu roligare...
På torsdan' när vi kommigt fram så ska vi till ett badhus som mamma & pappa har hyrt, vi ska ha det för oss själva, inte ens personalen är kvar, lite småläskigt faktiskt... klockan 20-23 tehe. men de ska bli jättemysikgt, dom har ju bubbelpool och bastu också :p Vad ska ni göra på lovet ?

Men ni ska jag gå och äta för klockan är två, oj, jag mena ett, det är ju vintertid nu, upp senare och lägga sig senare, kan det bli bättre ? :9

Ha ett bra höstlov!


Onsdag

Tjena!

Jag vet, jag har inte skrivigt på några dagar, men jag har en anledning ! Min och min brorsas dator har varigt sönder väldigt länge, i typ ett halvår... och i söndags så ladda mammas dator ur, och laddaren funka inte :S vi har beställt en ny nu, så det ska nog ungera snart igen... hoppas jag ! Pappas dator får jag inte använda så offta, så jag har inte hafft tillgång till en dator, det är mitt skäl !

Idag så började vi klockan åtta på engelbrekskolan, syslöjd *gääsp* sen hade vi halvklass, SO/musik, mentorstid, fast vi fick rast då (a) senvare lunch, saffransris m. lax ... jaa, de va väll sisådär me den maträtten   :/  Sen hade vi biologi-prov, den första sidan var ganska lätt, men den andra sidan! No-läraren sa svaren på dom jag hade problem me efter lektionen, jag är sur på mig själv nu, det var ju så enkelt!! Och nu är jag hemma hos Katja :)

Imorrn har vi sovmorgon, så himla skönt ! Nån som kolla på Desperate Housewifes igår ? Personligen tycker jag att det va de bästa avsnittet! (Fast när de va orkanen va oxå bra, jag vet jag vet, jag är hemsk)

Men nu ska jag va social. Hejsvejs!


Superhärlig dag!

Hej hopp!

Idag vaknade jag klockan 10 (!) Jag var ensam hemma då, det var skönt. Jag åt en minifrukost eftersom att jag å Ellie skulle äta lunch klockan 12.... När vi träffa varann blev vi ju såklart jätteglada, vi har inte setts på två månader! Vi gick in i  Saluhallen, till Melanders fisk och satte oss, när jag såg menyn... he he, ja ba: Elvis, jag har inte råd me dehär... (jag hade 100 kronor med mig...) men hon ba: de e lungt, pappa jobbar här, så han bjuder. De va tur för mig antar jag ;) sen gick vi på stan till klockan 16, sen satte vi oss i en trappa å käka glass ha ha, sen va hon tvungen å gå hem :( Jag är typ aldrig ute på stan, så jag hittade inte hem först :S Men det gick tillslut, när jag kom hem så var väll klockan 17 tehe... sen kollade jag på HSM2 (som gick på kanal 5) jag blev väldigt irriterad, för HSM1 hade gått innan, å jag hade kunnat spela in det också, men men... Jag kunde ialf spela in 2:an tillslut, de funka inte först... Sen somnade jag i soffan, tills mamma pappa å andreas kom hem från farfars  hus, och prisX-tra. Nu har vi ätigt, och snart ska vi kolla på Svensson Svensson, nån mer som ska kolla :p?

Ha en bra lördagkväll!


Äntligen helg !

Äntligen är det helg!  Jag har verkligen SLÄPAT mig igenom hela veckan. Idag så har det varigt en ganska kort skoldag (vi slutade klockan 14:00) men med tanke på att jag gick direkt hem och rastade Sally och sen gick direkt till dansen, och kom hem klockan 18:30, satte mig ner i en halvtimme, sen åt vi, tycker jag att dagen varit väldigt lång, snacka om en dag utan vila... Inte föränn nu har jag kunnat sätta mig när ner och vila, blogga lite, och "kolla" på idol me min borsa (jag kollar inte så mkt men jag sitter ju här... :p) men de en tjock kvinna som heter Loulou hon är jättegullig, hon sjunger asbra, hejar typ på henne!

Det blir en ganska lugn helg: Imorgon ska jag käka lunch me Elvis, sen ska vi gå på stan lite tror jag, tyvär kunde hon inte sova över :( (å jag kunde inte sova hos henne dårå) På söndag så ska vi i min familj äta lunch me mormor å morfar på Blå Porten (a) va ska ni göra i helgen? Men nu ska jag nog avsluta det här inlägget :)

Ha en bra helg !


Torsdag

Hejhej !

Jag vet, supertråkig rubrik men jag har inte så stor fantasi idag... :) Kom precis hem från en vanlig dag i skolan, med sovmorgon och regn...  Jag hade mina "superfina" stövlar (vita me gråa å svart blommor ha ha). När jag kom hem så låg det ett kuvert på dörrmattan, skolfotona!! Jag öppnade och såg att jag faktiskt blivit bra på både klassfotot och det enskilda, för första gången ever! :)

Jag hoppas verkligen att det inte är lika ruskigt väder imorrn, eftersom att jag direkt efter skolan ska rasta mina grannars hund :) sen måste jag rusa till bussen för att åka till dansen... Men den dagen den sorgen. Eftersom att de e så ruskigt väder ute nu så ska jag göra en kopp te och sätta mig å rita lite kläder i dendär boken som jag berätta om ;p

Hoppas att ni unnar er en riktig mys-eftermiddag+kväll!


Ensam hemma...

Hejsan !

just nu är jag själv hemma, jag vet inte vad jag ska göra, så jag skriver ett inlägg (a) Idag så började vi klockan åtta, jag försov mej... he he... jaa, vi slutade ialf för en halvtimme sen eller så, och nu är jag hemma och äter ett äpple *superhungrig* igår så var de två tjejer i klassen som hade ritblock med sig, me typ färdigritade dockor, som man fick rita kläder på, designa eget lixom. Efter skolan så gick jag till bokhandeln och kollade lite i ett block, tyckte dt verkade kul, så jag köpte ett. och... tjaa, de va jätteskojigt XD jag satt hela kvällen igår, och efter inlägget så ska jag göra det :) kanske ska lägga upp en bild? näee, då skulle alla mobba ut mig haha :) men nu ska jag gå och teckna lite :) eller göra läxor... de är nog ett klokare val... ni vet, nytta före nöje!



(jag tror nog att jag tar nöje före nytta nu...)

Kort inlägg =)

hejsan bloggen, nu blir det bara ett kort inlägg, ska gå och lägga mej snart *stolt* har precis kollat på desperate housewifes, när de skulle börja kom jag på att det är "House" samtidigt, dilemma, dilemma... sen kom jag på den geniala iden att spela in House! jag är så smart!
Jag blev så glad på slutet av desperate housewifes, när de körde bort den hemska flickan.. Keyla! ha ha, men nu måste jag gå, pappa på ingående! <3

Sov gott


Måndagar brukar vara värst?

Hej hopp allihopa!

Hur ere me er? Jag är på väldigt bra humör! :) idag så började vi åtta... *suck* med matte *dubbelsuck* sen hade vi SO *trippelsuck* sen hade vi engelska *ännu mer suck* men... vi slutade klockan 12 för gympan var inställd!! därför är jag fett glad :) sen gick jag hem, jag hade gjort läxan i fredags, så jag är ledig hela eftermiddan/kvällen ! jag åt lunch hemma ,   lasagne från igår :) *mums* :p men nu  ska jag va social ;) ska hjälpa mamma me efterrätten (ungsgratinerade äpplen me kanel och vaniljsås) *slurp* laddar upp en bild senare.


   dom sprack lite... så dom ser lite skumma ut, men dom va supergoda!


Ha det bra!


Sista timmarna helg...

Nu ere söndag kväll dårå, vi har pracis ätit middag, (lasagne) och nu sitter jag här och skriver. Mamma och jag lämna av mickan vid slussen, sen gick vi ut på stan och kollade e lite affärer, jag fick 4 tjocktröjor/koftor (a) mamma är för snäll för sitt eget bästa brukar jag säga :) imorgon är gyman insälld, jag är superglad för dt skulle va utomhus på gärdet... XD men nu måste jag sluta, för nu vill brorsan avsluta våran match i rummy (kortspel) (a)

ha en bra kväll <3

Sönda morgon

Nu sitter mickan å jag här i soffan, vi har precis ätit frukost :)  igår kväll så kollade vi på 27 dresses, då va klockan typ halv tolv, vi kollade inte på en till film efter de, vi prata istället :) imorse vaknade jag av att pappas kompis kom (han ska typ hjälpa pappa att flytta nåra möbler i farfars hus.) låg vaken ett tag ,   sen vakna micki  ja ba: vakna du när KG kom?  mickan: huh? vem e KG?   det va inge...  sen åt vi frukost, nu sitter vi här och bloggar lite :) vi försökte ta lite bilder, men när vi såg hur dom blev fick vi bara skrattanfall... :) ha en bra dag i det fina vädret :P


Hemmakväll me bv'

Nu är vi hemma igen, jag irrade omkring vid Slussen ett bra tag innan jag hittade till nackabussarna! vi tog 76:an hem igenn, vi visste inte vart vi skulle gå av så vi fick typ ställa oss upp å skrika till busschaffisen "vi ska av!!" alla i bussen glodde på oss, han stanna typ inte först, så vi satte oss han ba: "ska ni av ellerrr?" de va aspinsamt :S sen gick vi hemåt, och nu sitter vi här, vi har bestämt va för filmer vi ska se :D  : 27 dresses och nån annan :)  jag asgarvar åt mickans mage ha ha, den kurrar hela tiden, jag får skrattanfal hipp som happ ! :) vi ska kolla lite på matchen ikväll (mot slutet, eftersom att de tar av sej tröjorna då) ja men nu ska jag inte va så osocial me datan längre sov gott ! (senare, jag hoppas att ni inte e så sorgliga mäniskor att ni går och lägger er klockan 18:30 ! :)



än så länge har vi inte blivit sååå flummiga, tror jag...

God morgon! (förmiddag?)

God morgon allihopa!

Jag har precis gått upp :) mamma och pappa har åkt till farfars hus för att gööra de säljbart, så de e bara jag å brorsan hemma (a) Jag sitter här i soffan och bloggar lite, jag är så trött ,  fastän att klockan redan är halv tolv! Snart ska jag följa me min älskade lillebror ner till pizzerian, han  åt frukost klockan åtta så han börjar bli hungrig stackarn. Sen ska jag ta bussen till Slussen och möta min saknade bv'! vi ska ha en riktig myskväll :)  ha det bra!



Dagens favoritlåt :

The Body Shop

Äntligen något som funkar! Man prövar och prövar olika saker, men aldrig är det nåt som funkar mot  mina torra läppar, men mamma gav mig ett lip balm från The Body Shop,  inte för att de va bra för torra läppar, ba för att de lukta gott :) <3 men jag har andvänt de i kanske två veckor, och det funkar ! (desseutom luktar det supergott!) det finns jättemånga olika att välja på, själv har jag domhär:


(finns också som body butter, har inte prövar, men dom funkar säkert oxå)

Äntligen helg !

Äntligen är det helg! De e ju lixom de man går och väntar på hela väckan: höjdpunkten! Idag har de verkligen varit en lång dag... vi börja klockan 08:10 *suck* me franska! Läxförhör, mycket härlig start på morgonen... sen hade vi engelska, vi skulle redovisa för klassen (och bli filmade!) om ett djur, jag tappade bort mej när jag hade läst ett tag :S sen vare lunch, vi hade en timme innan den börja, så vi stack hem till Katja å tog en macka först :)  Matten va väll som vanligt, ja va klar så fick gå hem tidigare :) härligt, sen hade jag dans, man tar bussen i typ en halvtimme (till vasaparken) Träffa Vanessa och Caroline på vägen hem, sen gick jag å Evvi till tunnelbanan, mitt i all ringde såklart Rasmus taha :) han lova å köpa platina i ett år till oss om vi träffa honom om 10 minuter,  men vi palla inte så vi dissa honom tihi (a) sen gick jag hem å åt middag, ringde å tjeckade av me mickan, å nu sitter jag å kollar på "varannan vecka" me mamma å pappa ;) imorn ska jag väll städa och vädra ordentligt innan mickan kmr, sen tar man nån buss? till slussen och går nånstans? så man kmr ner dit bussarna stannar? haha jaa, vi får väll se hur de går :) ha de bra !


Dålig dag :(

Denhär dan blev en skitdag rent ut sagt :P å den som började så bra... jag låg å slumra i sängen på morgonkvisten, sen va klockan 9:00 på min klocka, jag rusar upp å ba : nuuu kommer jag för sent !!! jag panikäter en banan och hoppar in i dushen, blir färdig på typ 30 sekunder (rekord) sen, kommer pappa å ba : ööh, Elin, börjar inte du 20 över 10 idag ? ja ba: nej men... vi brjar ju halv tio...? ( med ynklig röst ;) ) pappa: din so lektion är ju inställd sa du ju ?.           mhhhmmm, juste... skojigt skojigt.... jahapp, gick och la mej igenn :) hör man pappa, jag går nu, ska inte du gå föressten? va? hm, va e klockan ? kvart över tio ,  men de tar väll inte så lång tid att gå till skolan för dig ? hejdå iallafall.
eeh... hejdå. jaa, de va bara å ta på sej kläder fort som f** å kuta iväg, sen glömde jag ju självklart skåpnyckeln... mattelärar'n skicka hem mig för å hämta den, å när jag kom tbx va lektionen slut, så lagom kul, menmen ibland händer sånt... ialf för mig ;) sen va jag på dåligt humör resten av dan ... stackars alla i min närhet (a) men måste gå nu hejsvejs


Bästa dan me Boltish !

Jag hade en superhärlig dag me Boltish (söndan) ,  såg om "mamma mia!" ,  den va fortfarande lika bra, hehe. hon tyckte inte likadant ... vi va först hos henne ett tag, sen åkte vi bussen till  hötorget ( de spöregnade som alla kanske kommer ihåg hehe )  bion börja' halv fyra, men jag hade bokat asbra platser, å man skulle hämta dom senast klockan tre... vi va på bussen å kolla på klockan :  fem i ! ooops, kutade från bussen, vi visste inte att bion bara låg runt hörnet, puh... vi hann lixom :) när vi skulle hem så orka vi inte vänta på bussen, de spöregna fortfarande  men ändå gick vi hem, jag blev dygsur såklart, även fasst jag hade värsta skogshuggarregnjackan ! jag tog av mig huvan och blötte håret taha, man skulle tagit me sej schampo juh :p sen väntade hon me mej när jag skulle ta bussen från hennes hus, jag ville inte gå själv i spöregnet (a)...  jaa, de va söndan de ( den roliga delen ialf )

Onsdag

Hejsan svejsan !

Omg vad jag hatar onsdagar ! De börjar me slöjd på engelbrekt, klockan 8:00 ! Men shit tänker väll ni, de e ju inte så farligt, men. Hallå. Jag är verkligen ingen morgonmäniska! (Fins de nån som e de egentligen? taha men  jag e fan värst !) jag går upp typ en timme efter att väckarklockan har ringt, vilket betyder att jag typ har ätit färdigt min frukost  7:30... sen tar man på sig första bästa klädesplagg å kutar ner till bussen ,  taha man kan ju säga att dt e en stressig morron !   Börja typ me en väska på syslöjden (virkar) ligger väldigt efter taha, så jag gjorde i skolan oxå ;)  vi fick sluta tidigare, för våran no:lärare sa att vi kunde skriva uppgiften hemma (som om nån gjorde de) sen gick jag hem å pratade me min älskade bv' Miqqz. hon ska sova hos mig på lördag, hon bor i nacka så de e en jävligt big deal för oss (a) ja ,  nu sitter jag här och skriver och pluggar svenska :) ciao


Tisdag kväll

tisdag kväll är väll favoritkvällen, Ugly Betty och Desperate Housewifes ! Tv-nörd som man e... :) har jusst sett klart ett mkt spännande avsnitt av Ugly Betty, å nu ere Desperate Housewifes, de är juh svinspännande, nu börjar det hejs :)

RSS 2.0