Kväll

Jag vill bara påpeka att förra inlägget skevs av min kusin (hrrrm normala) han hade inge att göra verkar det som... Vi sitter och kollar på sagan om ringen, inte så närvarande men vem klagar? :) riktigt roligt är det ialf :) *ironi*  Idag har vi åkt skidor, konstigt konstigt... veeeerkligen  ha ha. När jag kom hem så kände jag mig sjuk, så synd om mig :P Så jag gick och la mig, men nu med lite marsioan och julmust och herman i min närvaro så har jag piggnat till. skrattar hela tiden dårå.... Imorgon ska vi åka skridor, packa, och åka hem :(  Vi ska stanna i hullsta över nyår, fyrverkerier :) det är liksom våran tradition.
Alla stör sig på min läppp som nu svullnat upp p.g.a. chokladen :) ha ha det får alla och mig att skrattta, herman säger att det ser ut som en tennisboll, mjaaa, jag vet inte riktigt.... men svullen japp. Det är ialf kul attt vara här med alla :) skrattar mkt :) Det var så kul idag i liften, herman sa att jag såg ut som en pingvin (jag här inga stavar så när jag ska ta mig framåt och det inte är backe så  ser man lite rolig ut) så vi åkte ialf sittlift och han försökte kittla mig, ta av mina skidor osv.
Andreas åkte bakom oss, de va en farbror som ville åka me honom, när vi kom upp så sa han :   busherman!   andreas: han e en liftkontrolant, han kan ta ditt kort om du gör så igen! herman såg inte hans kläder så han trodde på det han ba: sa du va jag heter!?!?! andreas: ja Fett smart!! Men sen såg vi att han bara va en amatör :) de va skoj



Nu sitter alla å kollar på sagan om ringen som sagt, jag ska ta lite te och bädda om, ska flytta till andreas rum, just nu sover jag me matilda men hon går å lägger sig två, och när jag lägger mig så sent så blir jag seriöst sjuk....

Ha det bra, och om vi inte hörs förr så gott nytt år!

27/12

Miss littleheart sitter och kollar på mr bigheart som är hennes käre bror som hon älskar väldigt mycket ;). Jag sitter och iaktar dom.  Mr bigheart sitter och skrattar och drar upp tröjan från magen, och sedan upprepar det 20 gånger. :  mäh sliiuta!!? hahahahahah. Liksom skit kul?hahah.

Sitter och tittar på mrs. littlehearts gigantiska läpp som liknar en tennisboll. Mr. bigheart har precis blivit mätt på sin middag (kakor), han är helt puckad p.g.a. sockret.

Detta inlägg skrevs 21:33 av miss littleheart

Dan före dopparedan

Hejsan!

Imorn är det julafton, kan ni tänka er :O Nu har jag ialf ¨fått julstämning, det är en halvmeter snö här, vi har åkt slalom hela dagen, har redan träningsvärk, otränad som jag är! :)  Herman och susse kommer ikväll, ska bli kul! Men vi kommer bara va 6 personer som firar jul tsm, förra året var vi 11 haa ha! (Mormor och morfar är sjuka iår, pelle och susse har skilt sig, så pelle kommer inte, farfar har gått bort, matilda firar jul med pelle...) imorn har liftarna öppet 10:00-13:00, inte länge altså, vi ska va där 10...

Idag har jag bara åkt röda och blåa backar ha ha, jag vågar inte åka svarta...  När vi åkte hem så åker man upp i högsta liften och ner på andra sidan, där fanns det en skiljeväg, vi råkade åka ner en svart till stugan :S På tal om stugan, våran heter "Myskoxen" ha ha, varför kunde inte vi få nåt fränt, som alla andra, vargen, kungsörnen, räven ... :)

Det är en stor sensation för mig, jag har INTE ramlat idag! okej EN gång, men det var inte mitt fel! Andreas och jag åkte ankarlift tsm och hans skidor korsades, då är det ju inte konstigt att jag ramlar ellerhur...?

Imorn blir det inget inlägg, julafton är helig vet ni :) Men nu ska jag bära in mina skidor i boden säger mamma :)

~*¨GOD JUL¨*~

Morgon

Hejsan!

Nu har mamma precis väckt mig och jag sitter och kollar på julkalendern :) missade gårdagens avsnitt så jag kollar på det på datan hehe...
Vi ska åka klockan nio *gäääsp* sen blir det bil i 4 timmar... vad gör man? Lyssnar på musik (mobilen är fulladdad) läser (har med mig en tvåhundra sidor kvar, tror ni det räcker?) spelar nintendo? (näää...) Jaa...   Det ska iallafall bli roligt att fira julafton med snö! :) men nu ska jag fortsätta kolla!



~*+~ GOD JUL ~+*~

Kväll

Tjena!

Jag ska stax gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Men jag slänger in ett inlägg först!

Jag tror att nån får komma hit och stoppa mig, jag är beroende av sims ha ha! Men imorgon så ska vi åka, och är iväg en vecka, så det lugnar nog ner sig he he.... Vi åker till Järvsö imorgon som sagt, (för er som inte vet var de ligger så, nån timme tidigare än dalarna...?) ska bli så härligt med snö! japp, det är snö där uppe nu! Här har det precis börjat regna dårå... :) *skadeglad* Ska packa ner några sista prylar, jag packar inte för en vercka, utan för en månad ser det ut som när man tittar på min väska he he...

Men nu ska jag gå till kojs, sov gott!

4:e advent

Omg vad fort det har gått! Redan 4:e advent. Om tre dagar är det julafton liksom! Igår så fick jag som jag sa en julklapp, det får en att längta ännu mer! ha ha, jag har också försökt ladda upp en bild från min mobil, men som sagt, USB-sladden och jag är inte bästa vänner.... Det har alltså inte fungerat, fattar nada he he...

Idag så har jag varit ute på en promenad med familjen, vi åt lunch på sjöhistoriska muséet. Mysigt :) Så härligt med sol! Man hade ju nnästen glömt hur det var! Så längesen.... Snart blir det nog adventsfika, lussebullar och glögg, fast jag gör varm saft me russin i till mig och Andreas eftersom det bara finns vinglögg hemma just nu.... och ja, varm saft ÄR gott!

Jag är nog väldigt seg, men jag har märkt nu att min design är helt puckad, heathern är halv, klockan sitter på texten, och den går fel... problemet är bara att jag inte vet vilka koderna är, så jag vet inte vad jag ska ta bort, menmen, ni kan väll leva me de va?

Men nu ska jag leka arkitekt, har en Sims-period!

Ha det bra!

Hemma

Hej igen!

Nu är jag som sagt hemma, åkte från mickan klockan 15, sen så kom jag hem och fann een glad överraskning i mitt rum! Jag hade fått en julklapp från dom som jag rastar sally åt, riktigt snällt, fick också pengar från några gånger som de missat hehe...  "Julklappen" var tre parfymer från Victoria's Secret + att asken som de låg i var superfin! (kanske lägger in en bild sen, men USB-sladden är inte min bästavän...) Efter så packade jag till Järvsö, dit vi ska åka på måndag, skidor ny vet, snö över jul *skryter* Sen körde jag storstädning i mitt rum, jag menar verkligen STOR storstädning! Vi snackar rensa ut skrivbordet, skåpen, bokhyllen, garderoben, sortera och damsuga, moppa, damma, putsa, fattar ni? :)    Nu har jag ätit middag och sitter nu med alla TheSims-spel, har instalerat ett, och fler blir det, det är inte min egen dator utan TheSims, det var säkert ett år sen jag körde ha ha¨!

Men nu ere nåt på gång här, hejsvej!


Trötter

Hejsan!
Nu är jag hemma hos bästavän Mickan, vi sov till klockan 11 bara, så vi är uppe och skuttar nu haha. Det är lite konstigt att vi inte sov längre idag, vi var nämligen uppe ganska länge igår, först kollade vi på John Tucker must die, så bra, vi höll på att skratta ihjäl oss! Sen kolla vi på mamma mia. Då var vi ganska trötta, klockan hade blivit 01:00 sen, när den va klar, spela vi mariokart på wii, så jävla kull, vi orkade knappt hålla ögonen öppna, vi spelade ändå till 03:30 ha ha! (Mickan, jag äger dig, Nej! blumphfa... :) Sluta göra konstiga ljud! Nej! blumphfa blumphfa!) Ja, så jag är lite trött... Nu har jag skickat lite låtar till min mobil (hade bara två förut) och vi ska borsta tänderna, jag är så duktig, men nu ska jag nog gå och kolla när Amanda å Rebecca spelar guitar hero,  har ingen aaning om hur man spelar :)

Hejdå!

Jullov!

Äntligen lediga! härligt, härligt! Jag har precis kommigt hem och ska nu packa och dra iväg till Mickan, måste packa till Järvsö också, så att jag slippper packa direkt när jag kommer hem imorn... Men jag har lite bråttom så, hejdå! <3

Fredag morgon

Hejhej!

Igår efter skolan så gick mamma och jag på stan lite, det var supermysigt :) Igår var det sista dagen med vanliga lektioner 2008!
Dethär är första gången jag skriver ett blogginlägg på en vardagsmorgon, vet ni varför? Jo, igår kväll när mamma och jag varit på stan och kommit hem, så ringde de på dörrn, Andreas å jag ba, jahaaaa? Vem kan de va.... mamma å pappa ba kolla lite finurligt på varann, sen när vi öppnade så va de nån leverans. Och gissa vad? *tumvirvel* det Jag sitter nu och skriver vid min aldeles egna nya fina dator! Döpte den till "ögonstenen" när de kom upp en ruta (vad heter din dator) Gissa om jag är glad!

Idag äre avslutning! Jippie! Ska bli så skönt med lov asså! Jul! :) Efter avslutningen så ska jag hem till bästavän Mickan <3 åker till slussen och tar sen nån av nackabussarna, vet bara inte vilken :S menmen, kan ju alltid fråga, tur att man inte är blyg! En sak som är konstig tycker jag, våran avslutning börjar 13:00 och slutar alltså ungefär 13:30, vi börjar i klassrummen 10:00, men mickans avslutning slutar klockan 9:00!! Visst, sovmorgon i all ära, men jag hade hellre fått jullov tidigare tror jag...

Men nu ska jag gå och äta frulle, och fixa lite bakgrunder på min data hehe... ha en bra dag!


Onsdag

Hejhej!

En vecka kvar till julafton, visst har det gått fort? Jag är så glad att jag handlade mina julklappar tidigt, för nu börjar det dra ihop sig!

Idag kom min mobil! Jippie! Jag kommer kunna ta kort och lyssna på musik, hurra liksom! Den skulle bara ladda i fem timmar, så kvart över nio kan jag använda den! Gissa om ha ha!

Jag har ingen fantasi, jag har tappt den tror jag.... Nu ska jag gå och slå in julklappar! Hejsvej!

Tisdag

Nu e jag så jääääääävla (sorry) arg! hade skrivit ett långt inlägg, när jag tryckte spara och publicera så loggades jag bara ut!?! sååå irriterande,

godnatt ialf...


Måndag..

Hejsan!

Alla vet vad jag tycker om måndagar antar jag? Juste, ett ord kan beskriva: HAT! (a)
Efter skolan så träffade jag Boltish, vi gick till fältan och köpte julklappar till varann :) vi sa till varann va vi ville ha och kom på lite verser :) "Hoppas det var dethär du ville ha, det var ialafall vad tomten sa"   ha ha, jag är inte toppen på att rimma :) så min blev lite skum:
"Det är inte en byxa,
och det är inte en yxa.
Det är inte hårspray,
och det är inte pastej.
Det är inte krita,
och det är inte äggvita.
Det är inte en cykel,
och det är inte en nyckel.
Det är inte ett lok,
och det är inte en bok.
Men det är något som gör dig väldigt gla'
gissa den du ha ha ha!"

Sen skulle vi egentligen iväg och åka skridskor på östermalm IP, men det blev lite för sent :( menmen, det kommer fler tillfällen =)

Snart ska vi äta, stuvade morötter och köttfullar *slurp* efter det så tror jag att pappa och jag ska kolla på House,  jag ska antagligen gå och läsa lite, sägen ser så lockande ut med alla fluffiga kuddar ha ha. Harry Potter och dödsrelikerna för
7:e gången (fick den förra julen av mormor :)   jaaa, men nu ska jag äta, ha det! Stressa inte ihjäl er före jul!

5 minuter

hej,
nu är det så att jag har några minuter på mig, skriver ett inlägg ikväll också. Ska iväg och köpa julklappar med Boltish <3 ska slänga i mig en macka innan jag drar också :) men nu är jag så stressad så att jag har tappat fantasin ha ha, ses!

hhhhm....?

jag har kollat lite på arkiv, och det visar sig att jag bara har skrivit 114 inlägg (115 om man räknar med dethär) det tycker jag verkar lite konstigt, för jag brukar skriva minst ett om dan... men för nån månad sen så skrev jag inte på typ 3 veckor så det kanske jämnar ut sig haha!

Nåja, jag har hållt i ganska länge iallafall, ända sen i maj, några som börjar blogga slutar ju efter nån vecka, fattar inte varför... lata? ha ha neee, vissa kanske tycker att det är roligare att läsa än att skriva, personligen tycker jag mer om att skriva, men läsa är ockå kul!


dethär är mitt tredje inlägg på¨en halvtimme he he.... Jag har fixat lite på min sida också... (lite) jag har lagt till en klocka bytt bild och lagt till en ny kategori (tips och trix om ditt och datt) men det är detaljerna som räknas! men jag ska kanske pröva en ny bakgrund...


Lussebullar


Hej igen! Jag tänkte att nu när det börjat bli mörkt och så och det är tredje advent, så kan man ju passa på att baka lussebullar! (om man redan har gjort det, det skadar aldrig med för många!)


Ingredienser (ca 30 st)

50 g jäst
5 dl mjölk
150 g smör
250 g kesella
2 dl strösocker
1 g kuvert saffran
1 tsk salt
16 dl vetemjöl
russin
Pensling
1 ägg


Gör så här

1. Värm smör och mjölk i en kastrull till 37 grader (fingervarmt).

2. Smula ner jästen i en stor bunke. Häll lite av den ljumma mjölkblandningen i bunken och blanda tills all jästen löst sig. Blanda i resten av vätskan.

3. Blanda ner kesella, saffran, socker och salt.

4. Tillsätt nästan allt mjölet, gärna lite i taget och arbeta degen smidig. Tillsätt mer mjöl om det behövs.

5. Täck över degen med en duk och låt jäsa i rumstemperatur cirka en timme.

6. Lyft upp degen på ett mjölat bakbord och knåda den några minuter.

7. Dela degen i cirka 30 bitar. Rulla sen bitarna till längder.

8. Forma dem som du vill ha dem och lägg dem på en plåt som är smord eller klädd med bakplåtspapper.

9. Tryck ner russin lite här och var och låt sen jäsa ytterligare 45 minuter till dubbel storlek.

10. Sätt ugnen på 225 grader.

11. Vispa upp ägget med 1 och pensla bullarna.

12. Grädda mitt i ugnen cirka 5-8 minuter tills de blivit gyllenbruna.

13. Ta ut bullarna och låt dem svalna på ett galler.
14. Njut!

Kanske blir dem lika fina som mina? ha ha


3:e advent

Hejsan hoppsan i lingonskogen!

Idag har jag typ inte gjort nånting :) sov till halv ett, då mamma kom inte till mig och sa att dom skulle åka nu. huh? var? andreas har tydligen fotbollsmatch... så jag vat ensam hemma. sen pallra jag mig upp och åt frukost, sen gick jag och ja mig igenn ha ha XD sen kom jag på att fältöversten stänger klockan 16, så jag gick upp och gjorde mig iordning, sen köpte jag dom sista julklapparna, jag är riktigt nöjs med mig själv faktiskt!

Imorgon är det skola igen... ushushush, jag vill inte, måste plugga snart vet jag ju, för vi har matteprov imorn, bråk, jag hatar bråk. (och krig ha ha ) ...första lektionen.... hääärligt...

Men nu ska jag gå och göra lite nytta tror jag ! :)

10 dagar kvar!

Julmarknad på Skansen

Nu är vi tillbaka från Skensen. Det var riktigt kul :) Luciatåget var säkert också fint, jag hörde dem bara, man såg ingenting ha ha XD Nu är vi ialf hemma och har tänt en brasa å sitter och myser :)

Ha en bra kväll!

Lördag



Grattis Kevin! Så glad att han vann, hejade ju på honom, men så kom jag på en grej, det brukar ju alltid vara tvåan som "blir nåt" Men jag tror att båda kommer komma långt, Alica är faktisk också bra ju!

Äntligen helg va? Idag är det Skansens julmarknad med familjen som står på schemat <3 Sen måste jag fixa en grej med min brorsas julklapp, lämna tillbax och köpa ny :) he he, nån som ska göra nåt kul idag?

Dålig fantasi, så här tar inlägget slut! :)


Idol

Hejsan,

Har kollat upp lite om vad som händer i Idol ikväll:

-il Divo gästar idol ikväll, han sjänger väldigt bra! Hört Regresa A Mi (unbreak my heart)?
-Idolerna ska sjunga ett eget val (Alice valde So what med Pink, Kevin valde You're the voice med John Farnham),
-Tittarnas val (Tittarna vill att Kevin ska sjugna Living on a prayer med Bon Jovi och Alice Heaven's on fire med Kiss)
-Och så ska dom sjunga årets vinnarlåt (With every bit of me

Om fem minuter! :)

Äntligen Fredag!

Hejhej!

Idag hade vi sovmorgon igen tack vare lucia (älska) själva Luciatåget blev ett fiasko om du frågar mig men.... vi fick ialf sovmorron till 9:30! Sen fick vi skippa matten och sluta tidigare också, toppendag :) efter skolan gick jag hem och gick ut me Sally en riktigt långpromenad, vet inte var jag fik energin från, i regnet liksom... de var nog för att jag var arg ha ha XD
Sen gick jag upp till mig och gjorde lite matte (har prov på måndag)

Nån som ska gå på idolfinalen ikväll då? Katja å Alex ska, jag är lite avis.... Jag ska bara kolla på tv dårå... he he. Hejar på Kevin såklart :) han e så himla charmig, å så sjunger han väldigt bra såklart, han har också lärt sig väldigt bra svenska på, va vare han sa? nio månader!?! :O

Men nu måste jag gå, har dansuppvisning och får absolut inte komma för sent :)


Sally sötnöt <3

Känns som fredag...

Hejsan!

Nu är jag trött, och arg! Jag tror att alla som är med i Luciatåget i min klass är det. Väldigt arga alltså! Det är så att vi har en ny musiklärare i år. Och han har massa konstiga idéer för Luciatåget i år. Först så sa han att vi (alla utom niorna) skulle sitta ner på bänkarna. Som tur var så ändrade han det! Sen så ska vi tydligen stå bakom niorna, så vi kommer inte synas ett dugg! Igår hade vi som sagt ett luciatåg, noirna och vi sjuor. Jahapp, idag på repetitionen så sa musiklärarn: Och så tycker jag att ni ska applådera niorna som kan alla sånger utantill! Niorna kan gå nu. Vi ba: Jaha... eeh kan inte vi alla eller: nej för vi sjöng och uppträdde verkligen inte med dom igår...! Jävligt sur är jag! Luciatåget ska inte handla om niorna, dom kan det handla om på avslutningen! men inte nu fan! Vi kom på ett "ordspråk" Kom ihåg: Nionra är bäst, sjuorna fins inte. Allt handlar bara om niorna, niorna, niorna niorna, jag spyr snat på det ordet!
Sursursursursursursursursursursur!! *Anfall*

Jahapp, nån som vet nåt bra på Tv ikväll? Inte jag... Ska nog kolla på julkalendern på datorn, och ta en kopp te och lussebulle ha ha!

Sen måste jag nog träna litegrann, har dansuppvisning imorn. Men nu ska jag gå å kolla på nån film tror jag, vi har lucia imorn och sovmorgon till 9:30 så jag kan mysa lite :) Ha en skön kväll!

Onsdag

Hejsanhejsan! Mår alla bra idag, jag hoppas det! (a) Idag började vi som sagt med slöjd och jaa, man kan väll säga på ett snällt sätt att... JAG HATAR DET! Jag hatar att behöva gå upp klockan sju, morgonmänniska som jag då är.. *host* och stressa i mig frukosten, slänga på mig några kläder, borsta tänderna i all hast, sen springa till bussen, gå av vid nästa station, kuta hem igen, slänga i mina luciagrejer, kuta till bussen, åka till engelbrekt, och komma för sent. Igen. I love it!

Efter lunchen så hade vi luciatåg för Oskars församling he he, jag hade alldrig haft det.. Det var ungefär ett gäng pensionerer som satt och torkade lite tårar då och då ha ha! Nej, men det var faktiskt riktigt kul, det blev ju lite som ett genrep också, så vi vet hur  vi ska göra på fredag, eftersom att lucia är på lördag så måste vi göra på fredan, skoldag ni vet. Jag och nån mer (som jag nu har glömt vem det var :S) funderade lite på vad sjuttin Fjät och Stuva är för något?!? Nån som vet? Det visste inte jag ialf, men sen kollade jag upp det och jag kom fram till att fjät är ett gammalt ord för steg. Och stuva är ett annat ord för stuga, då vet ni vad ni sjunger nästa gång! Jag hade aldrig tänkt på det förut?




Men nu ska jag kolla på julkalendern! Hehe, ja jag förjer den, men jag stör mig på att dom inte har snö och så... det blir ju liksom ingen julstämning!

Hejsvej!

Tisdag

Mördardag. Vi börjar 8:15 och har typ samanlagt åtta lektioner ha ha. Mördardag.

Nu sitter jag här och tittar på DHW efter en. Mördardag. Typ det inehållsrikaste avsnitter. Jahapp, Dave är en psykiskt störd brottsling... Jahapp, Porter ska, rent tekriskt sett, bli pappa...

Men nu börjar det igenn uppdaterar senare!

Hejsan hejsan igen! Nu är det slut! Sista avsnittet för sesongen...  nån mer än jag som inte kan vänta? Mhhhm, nu fick man ju veta oxå att Porter ska lämna stan med vad hon nu hette... Hans kompis mamma...? Skumt eller vad? he he.


Jaa, men nu ska jag gå och lägga mig, läser Harry Potter och dödsrelikerna, he he (för sjätte gången)  Gognatt!

Söndag

hejsan, idag är jag lat, jag har varit ute på en blockhusrunda, men jag är lat med skrivandet, ursäkta för det... Men idag har jag inte gjort mer än det och fikat adventsfika med familjen å kollat lite på mamma mia he he .... jaa, that's pretty much it.....    ledsen men jag orkar inte skriva mer, ska gå och göra matte nu. hejdå, dethär var nog det kortaste inlägget jag har skrivi´t ha h a




<3

Fakta om mig.

Okej, nu är det så att jag har sett dethär testet på några andra bloggar och jag tänkte göra det jag med, för att skringra tankarna liksom:

VEM ÄR DU:
Namn:
Elin
Tilltalsnamn: Mitt namn är så kort att alla säger Elin, det är väldigt tråkigt egentligen... Försök att komma på ett smeknamn åt mig så får ni se hur enkelt det är!
Födelsedag: 22 februari
Ögonfärg: Blågröna
Hårfärg: Brunett
Längd: Väääldigt väldigt kort, 155 cm he he ...
Högerhänt/Vänsterhänt: Vänster
Värsta vanan: Oj, he he jag har någ ganske många, men en som jag själv stör mig på men inte kan undvika är att jag sover bort hela helgerna...
Stjärntecken: Fisk
Skostorlek: Det bror på vad det är för skor, men typ 37, 38, till och med 39 i vissa! :O he he
Är dina föräldrar skilda: Nejnej, mina föräldrar är fortfarande in love <3 :)
Skor idag: Har inte varit ute än he he, men antagligen läderstövlarna.
Det första du tänkte när du vaknade idag: Fan, mobilen.
När går du och lägger dig: Olika, på skoldagar halv elva, igår gick jag och la mig 22:00, ibland framåt tolv....
Bästa minnen: Okej, jag har många. Men de bästa är med Mickan!

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du pratade i telefon med:
Just nu har jag ingen, men innan så var det nog mamma.
Msn:ade med: Jag är aldrig inne på msn längre...
Kramade: Evvis, och juste imorse kramade jag ju mamma å pappa såklart tihi (a)
Du skällde på: Andreas... stackarn...
Du fick sms av: Ellie

FAVORITER:
Färg:
Beige, ljusblå.
Mat: Vet inte, gillar mkt.
Grönsak: Paprika
Frukt: Persika
Bär: Jordgubbar!
Djur: Hund
Glass: Ischoklad (det är vanilj+choklad)
Godis: Ojoj, det är nog chokladfudge <3
Tuggummi: Får inte tugga tuggummi p.g.a tandställningen men annars är det mint...
Helgdag: Julafton såklart!
Årstid: Sommar och vinter, de är bra på olika sätt...
Radiostation: The voice
Film: Mamma mia

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: Vet inte... arkitekt kanske?
Hur vill du dö: När jag ligger och sover i min säng, alltså: icke lidandes! (såklart, vem vill lida?)
Vem av dina vänner är du mest lik: Jag är inte lik nån! I'm different! Fast jag och Boltish har samma tankar...
Hur länge tror du att du kommer leva: Länge!

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Inte på riktigt, nej, tyvärr
Rymt hemifrån: Nope, så illa har jag aldrig haft det hemma!
Skolkat: Nej, jag är en fin flicka! ha ha
Sovit utomhus: Absolut!
Gråtit i skolan: Jepp...
Spytt i skolan: Haha ja, när jag gick i 2:an fy sjutton, det var inte kul....
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt: Näe, inte nåt jag kommer på nu ialf, att vara taskig är inte min grej :)
Varit på scen: Näe, typ scenskräck ha ha
Retats: Vem har inte retats?
Blivit nedslagen: Näe

DU:
Sjunger bra:
Kan verkligen inte avgöra det själv ju haha
Kommer överens med dina föräldrar: Ja, offtast
Gillar åskan: Nej ush, jag är rädd för åskan!
Spelar något instrument: Nej, men jag ville spela piano när jag var liten.
Dansar i regn: Nej...

This or that:
Pepsi / Coca cola
Mc Donalds / Burger king
Choklad / Vanilj
Jordgubbar / Blåbär
Kött / Veg
Tv / Film
Addidas / Nike
Kinamat / Mexikanskt   inget av dom, däremot gillar däremot grekiskt
MTV / VH1
Blind / Döv

KAN DU:
Gå ner i split:
Inte på långa vägar.
Skriva med båda händerna: Näee, eller asså jag KAN skriva med höger, med det går väldigt långsamt...
Vissla: Nej, det kan man inte direkt påstå...
Blåsa en tuggummi bubbla: Japp
Ha dina ögon i kors: Ja, men jag har slutat eftersom att min mamma skrämde i mig att ögonen kan fastna ha ha !
Nudda näsan med tungan: Nej, ha ha
Dansa: Ja, jag går på dans!

SENAST DU:
Skrattade:
Igår innan mobilen blev stulen kanske... minns inte riktigt
Filmen du såg: mamma mia
Drog ett skämt: Vet inte...
Sjöng: Idag i dushen ha ha

RANDOM:
Hur många kuddar sover du med:
3 ha ha ! (4 om man räknar med en som dom andra 3 ligger på ha ha )
Dricker du mjölk: Näe, mjälk är äckligt!
Personen du hatar mest: Jag hatar inte nån, jag ogillar!
Hur många singnaler innan du svarar: 3 kanske... brukar inte räkna.
Är du ett hälsofreak: ... näe inte direkt!
Vad är det värsta vädret: Regn...
Lekte du med barbie som liten: Självklart! Jag hade den största samlingen!

Vädret stämmer med mitt humör.

Förlåt att jag inte har skrivit på några dagar.
Min mobil blev stulen igår, ledsen men jag
orkar inte berätta hur, nu måste jag köpa en
ny för egna pengar. Kollar runt lite på siba.se
och så... Nån som har något förslag? Hoppas
att jag hittar nån, för jag vill verkligen ha en sån
som jag hade innan... men kanske en vit, men
nu har priset höjts också, när jag fick den kostade
dom 1500:- Nu kostar dom mer he he, alla mina
pengar kommer antagligen att ta slut, men det jag
är mest ledsen för är ju att, det var mamma och
pappa som gav den till mig för att vara snälla! Och
de hade kollat ut att det fanns allt jag ville ha på den,
och mamma kollade ut en färg som hon trodde att
jag skulle tycka om, och när jag fick den blev jag
såklart jätteglad! Och några månader senare så blir
den stulen! Kul... Toppen,  och nu ska jag köpa en.
Allt är ju borta! Alla mina bilder, videos, nummer,
sms, låtar, mitt eget nummer, jag menar, jag kan
inte allas nummer, så vissa kanske får ett sms
från mitt gamla nummer som är jättetaskigt och
tror att det är jag! Om nån som läser dethär skulle
få det: DET ÄR INTE JAG!

Ja, nu fattar nu hur glad jag är då, he he.
Vad ska ni göra idag? Jag ska sörja, och gå runt
och kolla lite priser, hoppas att er dag blir roligare!

Hej svejs!

Sov gott

Nu är det slut och jag skulle bara skriva godnatt! Och att Grey's Anatomy är min nya favoritserie! :)

Nu fattar jag

Okej, nu fattar jag varför alla (dom flesta) älskar grey's. Jag är en av dom! Ska förtsätta kolla. Nu är det paus, och jag sitter med tårar rullande nerför kinderna för att det är så sorgligt. Hehe....

Imorn är det sovmorgon till halv tio ! Härligt! (Haha Jessie bara du å jag fattar!) Men nu så börjar det igen, titta!

Sov gott sen :) <3

Greys anatomy

hoppas verkligen att jag har stavat det rätt... Jag har faktiskt inte kollat på mer än tre avsnitt, men det verkar som att jag har missat nåt, jag ska börja kolla! De gäller bara att hålla reda på alla personer ha ha , men de ska nog gå  bra! Sätt er i tvsoffan med en kopp te och njut!




Kan ni vad alla personer heter?
Det kan inte jag.... *generad*

Onsdag

Hejsanhejsan!

Idag började vi som vanligt klockan åtta på engelbrekt. Tråk. Sen hade vi so. tråk. sen hade vi musik. tråk. sen hade vi mentorstid. tråk. sen no. tråk. Fattar ni att dagen har varit......    Tråkig!     Haha, jaa, när jag kom hem så packade jag lite he he (ska sova hos Boltish imorn) de va inte så mkt, men vafan.... sen kolla jag på nåt gammalt avsnitt av DHW som gick på tv, städade mitt rum, åt mellis, tecknade, snacka i telefon... Jag har inte gjort mycket meningsfullt denhär eftermiddan he he .....

Ojsan måste äta nu hejs <3

Kort inlägg om DHW

Hejsan, jag var bara tvungen att skriva in en grej! Sitter å kollar på DHW, de e paus just nu. Edie va å hälsa på Karen, jag sitter å skrattar ihjäl mig! När Edie gick å Karen ringer sin syster å pratar "coolt" ha ha !       Nästan så man föreställer sig att hon, när hon smällt igen mobilen, ska säga "James Bond"     !! ha ha jag vet att jag har tråkigaste humorn! Men det är just därför den blir så rolig!

Nu börjar de igen, njut!



Tisdag

Trodde att dagen skulle bli lång idag, men jag misstog mig!
Jag vaknade klockan 5:17 och kunde inte somna om, ingen aning om varför, men jag låg och vilade iallafall... Sen åt jag fukost (macka + te) och pallrade mig iväg till skolan. Började med klassråd, så det var ganska lungt. Sen vare luciarepetition, franska, No, Svenska, men idag hade vi Sören för våran svenskalärare var och såg samma teater som vi såg igår med sin klass. Vi fick skriva en sammanfattning om teatern och se på film. Jag kom på en grej, en av karaktärerna hette "Torgny" och jag kom på att Torgny låter som ett diskborstemärke ha ha! "Torgny, tar bort dina fläckar på fläcken!" ni fattar..   Sen skulle vi haft So, men Soläran' var också men på teatern, sååååå *trumvirvel* vi slutade tidigare! Sen gick jag och Rita hem till mig och gjorde typ inget ha ha.

Men nu måste jag gå och plugga, har fysikprov imorn... :S hjälp mig...


Vanlig måndag..

Idag har dagen varit så trååkig. Vi började klockan åtta! Klockan åtta! Med matte! På en måndag!
Det borde ge livstid ha ha. Ja skulle vi haft So, men vi skulle typ på nån teater om mobbing, så vi missade den, och gympan, det var ju väääldigt synd *host* Sen hade vi lunchrast i en och en halv timme, då vi egentligen skulle haft gympa! Då gick jag hem och åt. Sen vare engelska, vi hade prov, skulle skriva en uppsats på 200-250 ord, det var mycket mindre än de värkade! Jag skrev 254 ord, hoppas hon godkänner det ha ha.
På väg hem köpte jag en Brämhults smoothie, dom är så  goda! Det är bara frukt i, finns jättemånga olika, min favorit är Jordgub-Persika!



Någon som har sett julkalendern idag då? Jag kollade på svt.se för en stund sen... Jag vet inte om jag ska fortsätta, tycker inte att den var så fantastiskt bra. Jag ville iallafall ge den en chans, det är ju tradition!

Jaa före middan så bakade jag å min älskade brorsa pepparkakor. Jag gjorde två stora hjärtan och en gris.. Resten åt jag upp ha ha ! När dom är klara tycker jag att dom smakar kartong! Degen är åtminstone god! Dom blev väldigt fina! Sen åt vi... jaa, jag kolla på julkalendern, å nu sitter jag och kollar på 2 ½ men.

Menmen, dehär va ju kul! Jag såg just Willy's reklam, när alla spiller ut mjölk, en som jag känner e me där! skitsöt ju <3 ha ha.

Sov gott! Glöm inte: 23 dagar kvar till Jul!


RSS 2.0